Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقدام رهبران ایالات متحده در تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حرکتی است که نتیجه آن به‌طور مطلق در اختیار تصمیم‌گیرندگان آمریکایی نیست. آفتاب‌‌نیوز : این حرکت با هر هدفی طراحی شده، می‌تواند برای آمریکا تبعات متعددی داشته باشد. شناسایی تبعات تصمیم ترامپ و مشاورانش با هدف استفاده و تامین منافع ملی کشور بهترین پاسخ و رفتار از سوی ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برای مثال برخی کارشناسان خارجی اعتقاد دارند اقدام اخیر ترامپ نشان داد فهرست‌های تروریستی تنظیم شده ازسوی این کشور به‌دلیل غلبه شدید رویکرد سیاسی، مشروعیتی ندارد. این‌گونه نظرها می‌تواند فرصتی برای افزایش قدرت چانه‌زنی ایران در مجامع بین‌المللی باشد.البته شناسایی تبعات احتمالی اقدامات ضدایرانی برای آمریکا که در حکم فرصت برای ما است، نیازمند دقت و مطالعه است.
حرف‌ها و مواضع باید سنجیده و متناسب با شرایط و اقتضائات کشور باشد. برای مثال در وضعیت کنونی آیا سخن گفتن از قطع همکاری با گروه مالی به تلافی اقدام آمریکا می‌تواند بهترین اقدام باشد؟
دو شاهد نشان می‌دهند آمریکا و متحدان ضدایرانی آن تمایل دارند از مسیر گروه اقدام مالی نیز به اقتصاد کشور ضربه بزنند. شاهد اول آن  تلاش‌هایی است که لابی‌های مخالف ایران برای بازگرداندن نام کشور به‌عنوان عضو غیرهمکار دارند. شاهد دوم به اقدامات و لابی‌های وزارت خزانه‌داری آمریکا بازمی‌گردد. این نهاد درصدد آن است که با هر ترفندی تور تحریم‌ها علیه اقتصاد ایران را گسترده‌تر کند. از دستور کار خارج کردن لوایح مربوط به قانون تامین مالی تروریسم، پولشویی و کنوانسیون‌های مربوطه طبیعتا به آمریکا کمک می‌کند که به این بهانه خواسته‌های خود را بر دیگر کشورها تحمیل کند.
ایالات‌متحده کل اقتصاد ایران را مشمول تحریم قرار داده است و امروز بخشی وجود ندارد که مشمول تحریم‌های این کشور نباشد. پس برای فشار بیشتر به ایران ناچار به همراه کردن دیگر کشورها با خود است. پیشنهاد می‌شود تصمیم‌گیران و سیاست‌گذاران کشور باید به هر موضوعی که مربوط به سیاست و تجارت خارجی می‌شود با این دید نگاه کنند که تصمیم اتخاذشده به همگرایی دیگر کشورها با آمریکا کمک می‌کند یا منجر به واگرایی می‌شود. ایجاد شکاف بین آمریکا و دیگر کشورها می‌تواند برای ایران فرصت تلقی شود تا در برابر فشارها قدرت مقاومت بیشتری پیدا کند. آنچه امروز کشور به آن نیاز دارد در نظر گرفتن همه جوانب و بهترین تصمیم از میان گزینه‌های موجود است.
منبع: روزنامه دنیای اقتصاد

منبع: آفتاب

کلیدواژه: آمریکا اف ای تی اف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۳۴۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادب از که آموختی؟... از روزنامه اعتماد!

روزنامه زنجیره‌ای اعتماد، متنی شبیه «یادداشت» منتشر کرده و در متن آن به فحاشی علیه مخالفان خود پرداخت.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: «عباس عبدی» است که در ابتدای دهه هشتاد به علت فروش اطلاعات کشور به بیگانگان محکوم شده بود، در این مطلب کوتاه خود -تقریبا به اندازه یک صفحه A4- برای اینکه نشان دهد منتقدان و مخالفان‌شان جریانی «هتاک» و «بی‌اخلاق» است؛ از عبارات زیر و یا مشابه آن استفاده کرده است: «قدرت‌محور»، «فرصت‌طلب»، «دارای نفاق»، «استفاده ابزاری از دین»، «فرقه‌ای»، «باندی»، «تخریبگر»، «ضد علم»، «طرفدار نظریه توطئه(متوهم)»، «هتاک»، «غیردینی»، «ویرانگر»، «قدرت‌طلب»، «فاسد و توجیه‌گر فساد»، «بی‌شخصیت»، «بی‌اخلاق»، «بی‌شرم»، «دروغ‌گو»، «تهمت‌زن»، «مذبذب».

ردیف کردن حداقل ۲۰ فحش و ناسزا در یک نوشته کوتاه، رکوردی تازه در مطبوعات کشور است و این موفقیت را می‌توان به روزنامه اعتماد و نویسنده آن تبریک گفت! و خطاب به آنان نوشت که بله شما درست می‌گویید؛ مخالفان‌تان خیلی هتاک، بی‌اخلاق و بی‌ادب هستند(!)

پیشتر، رئیس دولت مورد حمایت این طیف سیاسی رکوردی مشابه خلق کرده بود و فقط در چهار سال ابتدای ریاست جمهوری‌اش (۱۳۹۶-۱۳۹۲) منتقدان خود را: «بزدل»، «بی‌شناسنامه»، «تازه به دوران رسیده»، «تخریبگر»، «عصر حجری»، «کم‌سواد»، «کودک»، «هوچی‌باز»، «بی‌کار»، «متوهم»، «افراطی»، «کاسب»، «بدبین»، «ترسو»، «دشمن انسانیت»، «بی‌عقل»، «دروغ‌گو»، «فحاش»، «ساده‌لوح»، «شکم‌سیر»، «هتاک» و... لقب داده بود.

می‌گویند کسی به شکل رگباری مشغول فحش دادن بود، یکی به او گفت نفس عمیق بکش و کمی تامل کن، شاید فحش‌های بهتری هم یادت آمد و گفتی! البته سعدی هم در گلستان نقل می‌کند؛ «لقمان را گفتند: ادب از که آموختی؟ گفت: از بی‌ادبان! هر چه از ایشان در نظرم ناپسند آمد، از فعل آن

دیگر خبرها

  • سقوط ین با اقدام بانک ژاپن
  • احتمال بازگشت قیمت دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان چقدر است؟
  • مصباحی مقدم: آمریکا بدنبال تدابیر جدید برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی است
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • بیانیه ستاد حقوق بشر در واکنش به اقدام متزورانه آمریکا
  • بیانیه ستاد حقوق بشر در واکنش به اقدام متزورانه آمریکا در انتشار گزارش موهوم وضعیت حقوق بشر
  • بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در داخل و خارج کشور برپا می‌شود
  • افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز | تصمیم کشور همسایه بعد از اقدام ایران
  • ادب از که آموختی؟... از روزنامه اعتماد!
  • چشم‌پوشی سفارت ایران در پاریس از پیگیری قضایی تبعه ایرانی حمله کننده به بخش کنسولی