Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@00:30:09 GMT

فرماندار: تعیین میزان خسارت های سیل اقلید در حال انجام است

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۳۴۶۳۴

فرماندار: تعیین میزان خسارت های سیل اقلید در حال انجام است

شیراز-ایرنا- فرماندار شهرستان اقلید گفت: تعیین میزان دقیق خسارت های ناشی از سیل فروردین ماه 98 در مناطق شهری و روستایی این شهرستان در حال انجام است.

خلیل بزرگی، پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، زیان های وارده ناشی از سیل در شهرستان اقلید را قابل توجه دانست و اظهار داشت: دولت برای حمایت از زیان دیدگان عزم خود را جزم کرده، در این مورد مصمم است و با تمام توان برای انجام این کار اقدام خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: پس از اعلام میزان خسارت های وارده از سوی کارشناسان شهرستان اقلید و جذب اعتبار، امیدواریم با تلاش دو چندان مبادرت به بازسازی مناطق آسیب دیده کنیم.
بزرگی ادامه داد: در سامانه بارشی نخست که روزهای پنجم و ششم فروردین 98 رخ داد، در مدت زمان 24 ساعت، میزان بارندگی ها در این شهرستان 140میلی متر بود که همین امر موجب ایجاد حجم انبوهی از رواناب و سیلاب شد.
فرماندار اقلید بیان داشت: با کمک نیروی انتظامی و هلال احمر به تخلیه منازل حاشیه رودخانه ساحلی و مناطق در معرض سیل پرداختیم و مسیرهای منتهی به رودخانه اصلی شهر را مسدود و گوراب های بالادست را با بازدید های پیاپی کنترل کردیم تا آب به سمت شهر سرازیر نشود.
بزرگی افزود: بر اثر این بارندگی ها پل ورودی به شهر اقلید نیز تخریب شد و برای جلوگیری از بسته شدن مسیر ارتباطی شهر با ایجاد یک راه انحرافی، تردد دو باره را به شهر بازگرداندیم.
وی اضافه کرد: در روستاهای چشمه رعنا و کافتر این شهرستان که در محاصره سیل قرار گرفتند خسارت جانی نداشتیم اما در روستای مورپهن دژکرد با تخریب پل، راه ارتباطی این روستا قطع شد و جاده روستای باصری آقاجان هم تخریب شد.
فرماندار اقلید گفت: در زمان وقوع این سیل، یک مسافر بازمانده در راه که در محاصره سیل قرار گرفته بود با کمک هلال احمر و نیروی انتظامی نجات یافت اما متاسفانه یک نوجوان اقلیدی با وجود اعلام هشدارها، گرفتار سیل شد و جان خود را از دست داد.
بزرگی بیان کرد: در سامانه دوم بارشی که در یازدهم و دوازدهم فروردین ماه 98 رخ داد، با وجود پیش بینی هواشناسی مبنی بر بارش 20 میلی متر باران، اما 64 میلی متر در این شهرستان باران بارید که این میزان در مناطقی مانند دژکرد بیش از 100 میلی متر اعلام و باعث جاری شدن سیلاب شد.
فرماندار اقلید ادامه داد: در مجموع این بارش ها، به بخشی از زیرساخت ها از جمله پل ها و جاده ها، همچنین منازل مسکونی روستایی، محصولات مزارع و باغ ها آسیب وارد شد.
بزرگی گفت: گزارشی از بخش هایی از خسارت های وارده، به ستاد مدیریت بحران استان فارس و مسئولان ذی ربط ارسال شده و در حال پیگیری جذب اعتبار برای جبران خسارت های ناشی از این سیل هستیم.
فرماندار اقلید افزود: همچنین در نشستی که با خیرالله خادمی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای حمل و نقل کشور برگزار شد، گزارش خسارت در بخش جاده، پل و زیرساخت‌های حمل و نقل به ایشان ارایه شد.
بزرگی گفت: در جلسه دیگری که با حضور محمد رضا شاملو، معاون عمران روستایی بنیاد مسکن کشور برگزار شد، برای حل مشکل واحدهای مسکونی روستایی خسارت دیده از سیل در این شهرستان، رایزنی های لازم انجام شد.
شهرستان اقلید در 267 کیلومتری شمال شیراز قرار دارد.
9772 /6118

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي فرماندار خسارت سيل اقليد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۳۴۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت‌دیدگان خواستار نقشه‌برداری پلاک به پلاک هستند/ آواربرداری پس از تعیین حدود اربعه

ایسنا/گیلان مدیرکل بنیاد مسکن گیلان بیان کرد: ماشین آلات بنیاد مسکن در منطقه مستقر بوده و به زودی آواربرداری را آغاز خواهیم کرد؛ البته اکثر متقاضیان خواستار نقشه برداری پلاک به پلاک هستند و لذا باید پس از تعیین حدود اربعه آواربرداری را آغاز کنیم.

حامد دائمی امروز، ۱۴ اردیبهشت ماه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان گیلان که با محوریت حادثه آتش سوزی شهرک امامزاده ابراهیم(ع) شفت برگزار شد، با اشاره به استقرار چهار اکیپ ارزیاب در منطقه از ساعات اولیه این اتفاق، اظهار کرد: واحدهای تخریب شده تک به تک مورد ارزیابی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه از ۸۵ قطعه بازدید کردیم، افزود: ۹۰ واحد تجاری صد درصد تخریب شد و ۲۹۰ واحد مسکونی احداثی و ۲۸ واحد مسکونی تعمیری و ۶ واحد تجاری تعمیری داریم.

مدیرکل بنیاد مسکن گیلان از انجام کامل ارزیابی خبر داد و تصریح کرد: نتیجه ارزیابی به سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اعلام خواهد شد.

دائمی با بیان اینکه نیازمند تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی و کمک بلاعوض ۸۰ میلیون تومانی برای احداث واحدهای مسکونی هستیم، خاطرنشان کرد: برای واحدهای مسکونی تعمیری نیز ۵۰ میلیون تومان تسهیلات و ۳۰ میلیون تومان کمک بلاعوض پیشنهاد شده است. برای واحدهای تجاری احداثی نیز ۳۵۰ میلیون تومان تسهیلات و ۳۰ میلیون تومان کمک بلاعوض پیشنهاد می شود.

وی عمده واحدهای خسارت دیده را مسکونی - تجاری دانست و تاکید کرد: برخی از خانوارها اسکان دائم و برخی دیگر اسکان موقت داشتند لذا درخواست کمک بلاعوض ۳۰ میلیون تومانی برای خانوارهای حادثه دیده داریم.

مدیرکل بنیاد مسکن گیلان خواستار تخصیص تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی و کمک بلاعوض ۳۰ میلیون تومانی برای تامین معیشت صاحب خانه ها و مستاجرین شد و اضافه کرد: محدوده شهرک امامزاده ابراهیم ۱۶.۵ هکتار است که از طریق بنیاد مسکن به مردم واگذار شده است؛ در واقع بخش عمده خسارت ها در همین محدوده بوده و برای صدور پروانه مشکلی نداریم.

وی یکی از مشکلات روستا را تصرفات مازاد بر واگذاری دانست و بیان کرد: ماشین آلات بنیاد مسکن در منطقه مستقر بوده و به زودی آواربرداری را آغاز خواهیم کرد؛ البته اکثر متقاضیان خواستار نقشه برداری پلاک به پلاک هستند و لذا باید پس از تعیین حدود اربعه آواربرداری را آغاز کنیم.

دائمی با بیان اینکه آواربرداری پس از ارزیابی و کارشناسی تعیین خسارت بیمه انجام خواهد شد، عنوان کرد: طرح هادی این روستا بافت با ارزش بود که در سال ۹۰ بازنگری شد و آن را تحت عنوان شهرک چوبی و مقصد گردشگری تعریف کردیم و لذا این امکان وجود دارد که سازه ها را بتنی و فلزی بسازیم و در نما از چوب استفاده کنیم.

وی از صدور رایگان پروانه ساخت و ساز خبر داد و خاطرنشان کرد: پس از مراحل تعیین پلاک و نقشه برداری، صدور پروانه انجام می شود؛ البته نیازمند تامین اعتبار جهت نقشه برداری هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیشترین خسارت سیل بهاری به راه‌های شهرستان خوسف
  • خسارت باران و طوفان به زیرساخت‌های آب، برق و کشاورزی گچساران
  • تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • خسارت‌دیدگان خواستار نقشه‌برداری پلاک به پلاک هستند/ آواربرداری پس از تعیین حدود اربعه
  • زلزله شدید خراسان شمالی را لرزاند
  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • تلاش برای حل فروکش تنش آبی و ایجاد پایداری شبکه توزیع آب در شهرستان چهارباغ
  • زلزله ۴.۷ ریشتری فاریاب را لرزاند
  • شوراهای تنگستان باید مظهر وحدت و همدلی باشند