Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، عبدالمحمد زاهدی استاندار در نخستین جلسه کارگروه توسعه صادرات غیر نفتی استان گفت: با توجه به شرایط غیرعادی کشور همچنان می‌خواهیم با شرایط عادی گذشته کشور را اداره کنیم که این مساله غیر ممکن است.

زاهدی با بیان اینکه ما نیز همانند آرایش جنگی دشمن در حوزه اقتصادی نیازمند موضع گیری‌های لازم هستیم، خاطرنشان کرد: بر اساس آمار‌های موجود بیشتر کالا‌های کشور در حالی به کشور‌های همسایه صادر می‌شود که واردات ما در حوزه ماشین آلات از اروپا است و این مساله به هیچ عنوان قابل قبول نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، عمل نکردن به موقع به تعهدات، پایین آمدن کیفیت کالا‌ها و وجود مقررات دست و پاگیر باعث شده است که روز به روز میزان صادرات به کشور‌های همسایه به ویژه اقلیم کردستان عراق کاهش یابد.

زاهدی به فعالیت اتحادیه صادرکنندگان استان قزوین اشاره کرد و افزود: تا زمانی که صادرات به طور کامل به عنوان یک حرفه تخصصی در کشور نهادینه نشود برخی از صادر کنندگان غیر حرفه‌ای بازار را خراب می‌کنند.

استاندار مشکلات موجود در حوزه ارزش افزوده را موضوعی مهم دانست و گفت: موضوع ارزش افزوده کلاف سردرگمی برای تولید کنندگان شده به گونه‌ای که نمی‌توانند برای آینده خود برنامه ریزی کنند.

وی ادامه داد: سایر کشور‌ها مالیات بر ارزش افزوده را از کالا‌های نهایی دریافت می‌کنند و مالیات بر ارزش افزوده کالا‌های داخلی آن‌ها در فروشگاه پرداخت می‌شود.

زاهدی ادامه داد: اگر چه ارزش افزوده برای شفاف‌سازی مالیاتی در کشور تعیین شده است، اما راه‌های دیگری برای شفاف سازی و کنترل پولشویی وجود دارد.

وی با اشاره به وضعیت کشور‌های همسایه و استفاده از ظرفیت‌های صادراتی استان، خاطرنشان کرد: با توجه به فرصت‌های ایجاد شده در برخی از کشور‌های همسایه از جمله عراق و سوریه برای بازسازی خرابی‌های ناشی از جنگ باید در اسرع وقت وارد این کارزار شویم و از رقبای خود پیشی بگیریم.

انتهای پیام/ک

جلسه کارگروه توسعه صادرات غیر نفتی استان قزوین

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صادرات اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۳۵۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت

به گزارش قدس آنلاین، حامد نجفی علمدارلو افزود: همزمان با مدیریت مصرف و کاهش واردات، برنامه‌ریزی صورت گرفته منجر به بهبود تجاری این بخش به میزان بیش از ۲ میلیارد دلار شده است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: بر اساس آمار گمرک، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته ۶.۲ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار افزایش را نشان می‌دهد.

نجفی گفت: همچنین میزان واردات در بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار کاهش و در مجموع تراز تجاری ۲ میلیارد دلار بهبود یافته است.

وی با بیان اینکه کارشناسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مراقبت از شرایط فوق و تداوم آن نیازمند افزایش تولید است، افزود: تامین مالی، ریالی، ارزی و به‌هنگامِ زنجیره تامین محصولات کشاورزی، راهکار اساسی رشد تولید است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: ارزش افزوده بخش کشاورزی با صادرات آن رابطه دوطرفه دارد و تجارب موفق نشان داده است، اختصاص ارز به نهاده‌های تولیدی بخش کشاورزی، اگر به لحاظ زمانی در اولویت تامین و تخصیص قرار گیرد، منجر به کاهش واردات محصول نهایی و افزایش صادرات می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • صادرات بیش از ۱۰۵ هزار تن کالا از گمرکات گیلان
  • صادرات بیش از ۱۴۷ هزار تن کالا از گمرکات مازندران
  • توجه به صادرات ارزش افزوده گوهرسنگ‌های خراسان جنوبی را افزایش می‌دهد
  • صادرات ۱۴۷ هزار تن انواع کالا از گمرکات مازندران
  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی در کشور انجام شد
  • صادرات ۷۰ قلم کالا از مازندران
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • افزایش ۴۶ درصدی ارزش دلاری صادارت غیرنفتی از گمرکات استان گلستان