Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیروت -ایرنا - نماینده سابق پارلمان لبنان در همایشی با عنوان 'آینده منطقه و معامله قرن' تاکید کرد، اعراب در تعیین سرنوشت و آینده خود هیچ نقشی ندارند.

به گزارش ایرنا از خبرگزاری ملی لبنان (NNA)، غازی العریضی روز پنجشنبه در حضور شماری از شخصیت های لبنانی این مطلب را بیان کرد.
وی فزود: قدرت های بزرگ سرنوشت عرب ها را تعیین می کنند و اکنون پرونده سرنوشت عرب ها بر روی میز قدرت های بزرگ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده سابق پارلمان لبنان با تاکید بر این که اختلافات و چند دستگی ها میان کشورهای عربی تنها به نفع اسرائیل است، گفت: عامل هر آنچه در منطقه روی می دهد، اسرائیل است و آمریکایی ها هم حامی صهیونیست ها در ایجاد بسیاری از مشکلات هستند.
العریضی با تاکید بر این که هدف از همه این اقدامات نابودی مسئله فلسطین و تحکیم تروریسم اسرائیلی در خاک فلسطین است، افزود، آمریکا درصدد آن است که اسرائیل به عنوان رژیمی برتر و قدرتمند در منطقه باقی بماند به همین جهت اقدام اساسی در حمایت از این رژیم انجام می دهد.
وی شناسایی قدس به عنوان پایتخت ابدی رژیم صهیونیستی، اعلام اسرائیل (فلسطین اشغالی) به عنوان کشوری قومی - یهودی که نژادپرستی مهم ترین خصوصیت آن است و الحاق بلندی های اشغالی جولان به اسرائیل و تحکیم مراحل اشغالگری این رژیم در فلسطین و بخشی از اراضی سوریه را از مهم ترین اقدامات امریکا به نفع اسراییل خواند.
این مقام سابق لبنان در ادامه به اقدامات انجام شده علیه آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اشاره کرد و گفت: چندین سال است که آمریکا و رژیم صهیونیستی در تلاش برای ضربه زدن به این آژانس و جلوگیری از فعالیت آن هستند.
العریضی در ادامه دو دستگی و اختلافات میان گروه ها و جریان های فلسطینی و کشورهای عربی را خطرناک خواند و افزود، آمریکا و اسرائیل هدفمند و برنامه ریزی شده در حال سوء استفاده از این اختلافات برای تحقق طرح موسوم به معامله قرن هستند.
وی ادامه داد، امریکا و اسراییل در این راستا ایران را به عنوان دشمن اعراب معرفی می کنند و اینگونه وانمود می کنند که اسرائیل شریک آنها در مواجه با دشمن ایرانی خواهد بود.
این شخصیت لبنانی، هرگونه نظریه درباره دوست و حامی شمردن اسرائیل را رد کرد و گفت اسرائیلی ها سرزمین فلسطین را اشغال کرده و راه حل تشکیل دو کشور را به طور کامل از بین بردند.
العریضی درباره موانع پیش روی معامله قرن نیز گفت، مخالفت گسترده مصری ها با موضوع الحاق اراضی شبه جزیره سینا به غزه ، اختصاص مسافت کوچکی به فلسطین و بی توجهی به شمار گسترده از اتباع فلسطینی در دنیا به عنوان آواره و یکپارچگی فلسطینیان مهم ترین موانع معامله قرن است.
وی خاطر نشان کرد، تشکیلات خودگردان فلسطین باید تصمیمات شجاعانه در چنین مرحله حساسی اتخاذ کند تا اسرائیل و آمریکا بفهمند که فلسطینی ها هم می توانند عملا اقداماتی انجام دهند و مانع انجام تحرکات بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسراییل شوند.
نماینده سابق پارلمان لبنان تصریح کرد که خطر آینده منطقه را تهدید می کند و فلسطین و آرمان آن در راس این خطر قرار دارند؛ زیرا اولویت اسرائیل، فلسطین است.
العریضی ادامه داد، در این میان، کشورهای عربی هم دچار اختلاف و چند دستگی شده و به حامیان تمام قد اسرائیل تبدیل شده اند. آنها یا به دلایل مذهبی یا طائفی دچار اختلاف و تقابل شدند که همگی به نفع اسرائیل است.
العریضی با ابراز تاسف از این که جنگ های منطقه خاورمیانه به تسویه حساب برای قدرت های بین المللی تبدیل شده است، ابراز امیدواری کرد که جنگ یمن و سوریه متوقف شود و آرامش و امنیت بار دیگر در آنها حکمفرما شود.
خاورم*9329*1436*شبس**1613

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي لبنان اسراييل اعراب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۳۶۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده کارگران: وزیر کار به دنبال کنار گذاشتن تشکل‌های کارگری است

اکبر شوکت در انتقاد از واگذاریِ تعیین دستمزد کارگران به مجلس اظهار داشت: صحبت‌های مسئولانِ وزارت کار نشان می‌دهد که آن‌ها اعتقادی به سه‌جانبه‌گرایی و اصلا اعتقادی به شرکای اجتماعی ندارند. آن‌ها می‌خواهند برخلافِ روالی که در بسیاری از کشور‌ها جاری است تشکیلاتِ کارگری را کنار بزنند.

به گزارش ایلنا، از قرار معلوم تصمیم وزارت کاری‌ها برای واگذاریِ تعیین دستمزد کارگران به مجلس جدی است. این موضوع طی دو ماه اخیر بار‌ها از زبانِ وزیر کار و معاونِ روابط کارش مطرح شده است. وزیر کار می‌گوید لایحه‌ای که در این خصوص نوشته شده مراحلِ پایانی تدوینش را می‌گذراند و رعیتی فرد نیز در تازه‌ترین اظهاراتش گفته: «برخی نمایندگان در سنوات گذشته مدام ایراد می‌گرفتند که چرا این تصمیم یا آن تصمیم درباره مزد گرفته شده است که ما در پاسخ راه حل را در سپردن این تصمیم به خود نمایندگان دیدیم، زیرا آنان بهتر از ما تصمیم خواهند گرفت!»

اکبر شوکت (نماینده کارگران) در اعتراض به تلاش برای واگذاری تعیین دستمزد به مجلس گفت: صحبت‌های این مسئولان نشان می‌دهد که آن‌ها اعتقادی به سه‌جانبه‌گرایی و اصلا اعتقادی به شرکای اجتماعی ندارند. آن‌ها می‌خواهند برخلافِ روالی که در بسیاری از کشور‌ها جاری است، تشکیلاتِ کارگری را کنار بزنند.

وی بیان کرد: در بسیاری از کشور‌های جهان، تشکل‌های کارگری آنقدر قدرت دارند که بتوانند مطالباتِ کارگران را مطرح و برای آن سازماندهی کنند. در اینجا می‌خواهند همان حقِ تعیینِ یک بار در سالِ دستمزد را هم از کارگران و نمایندگانِ آن‌ها بگیرند.

شوکت گفت: قانون کار برای حمایت از کارگران است تا آن‌ها بتوانند در مذاکره با کارفرمایانی که از قدرتِ بیشتری برخوردارند، حقوق خود را بگیرند. سه جانبه‌گرایی در قانون کار آمده و سازکاری برای تعیین دستمزد و تصمیم‌گیری برای سایر مسائل کارگران است. اگرچه سه جانبه گرایی آنطور که باید اجرا نمی‌شود و نظرِ نمایندگانِ کارگری از قدرتِ لازم برای تصمیم‌گیری برخوردار نیست، اما ظاهرا وزارت کار همین حد را هم تحمل نمی‌کند.

نماینده کارگران گفت: در قانون اصل مذاکره و پایه‌های مشارکت اجتماعی دیده شده است و این نشان از مترقی بودنی قانون ما دارد، حالا چرا باید این موادِ مترقی را با لوایح و دستورالعمل‌ها از بین برد؟ پس همه تصمیمات را به دولت واگذار کنید و مانند کره شمالی همه‌ی تشکل‌ها و گروه‌ها را کنار بگذارید!

شوکت بیان کرد: پیش از این هم وزارت کار برخوردِ خوبی با تشکلِ بزرگِ کارگران ساختمانی نکرد و کانون کارگران ساختمانی را به سمتِ انحلال برد، اگرچه به طور مستقیم دستور انحلال ندادند. اما ظاهرا اینطور که پیش می‌رود، به آنجا هم می‌رسیم.

وی تاکید کرد: این رفتار‌ها ضد مردمی و مغایر با دمکراسی است و با تمام اهداف انقلاب فاصله دارد. اهداف انقلاب افزایش مشارکت مردم بود. حتی این قبیل تصمیمات خلافِ نظرات مقام معظم رهبری است. ایشان می‌گویند اقتصاد را مردمی کنید و یکی از پایه‌های مردمی کردن این است که مذاکرات رشد پیدا کند و تشکل‌ها قدرت یابند. مذاکرات تشکل‌ها باید واقعی باشد، آن‌ها باید بتوانند امتیازات اقتصادی را با مذاکره از دولت‌ها بگیرند و در قالبِ تعاونی‌ها کار را به مردم واگذار کنند.

شوکت بیان کرد: یکی از ابزار مذاکره‌ی کارگران، شورایعالی کار بود و آقای وزیر همین را هم می‌خواهد از آن‌ها بگیرد. از آقای وزیر می‌خواهیم صحبت‌های رهبری را فراموش نکند. این اقدامات، ضد دمکراسی، ضد کار تشکیلاتی و ضد کارگری است و مغایر با قانون و سخنان رهبری است. مسیرِ و عملکردِ وزیر کار نتیجه‌ای جز نابودی تشکل‌ها ندارد.

دیگر خبرها

  • اسرائیل حومه «ناقوره» را بمباران کرد
  • حملات بامدادی به جنوب لبنان/ اسرائیل حومه «ناقوره» را بمباران کرد
  • آیا « راه حل دو کشوری » میان فلسطین و اسرائیل ممکن است؟/ چالش های پیش روی کشور مستقل فلسطین چیست؟
  • اعراب می‌توانند از جنگ تهران و تل آویو جلوگیری کنند؟
  • سرنوشت غزه پس از آتش بس چه خواهد بود؟
  • حملات حزب الله به مواضع رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین
  • حملات گسترده حزب الله به مواضع رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین
  • نماینده کارگران: وزیر کار به دنبال کنار گذاشتن تشکل‌های کارگری است
  • تعیین تکلیف پساب یزد
  • واشنگتن پست : طرح صلح خاورمیانه بایدن توهم است تا واقعیت/ طرح نتانیاهو برای غزه شامل جنگ بیشتر است/ اعراب طرف گفت و گویی در تل آویو ندارند