Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگه خبرنگاران جوان، محمدرضا قادری روز پنجشنبه در همایش مدیران شرکت ملی پست در تبریز با تاکید بر رویکرد پلتفرمی کسب و ‏کار‌های بزرگ در اقتصاد دیجیتال اظهار داشت: ۷۰ درصد اقتصاد دنیا به سمت دیجیتالی شدن پیش می‌رود که رویکرد همگی ‏مبتنی بر سکو‌ها است، این نوع کسب و کار‌ها در تهران به راه افتاده و در شهر‌های دیگر هم به دنبال اجرایی شدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به واسطه فضای دیجیتال نیاز‌های مردم تغییر یافته و نوعی تنوع در نیاز‌های مشتری و نحوه پاسخ دهی به آنان ‏ایجاد شده است که امروزه در فضای اقتصاد دیجیتال، پلتفرم‌ها توانسته فضای جدیدی ایجاد کند. ‏

قادری افزود: اگر هم اکنون به دنبال افزایش درآمد شرکت پست هستیم باید هر نوع نیازی را از سوی مشتری پاسخگو باشیم که با توجه ‏به این که امروزه زبان و ادبیات کسب و کار‌ها تغییر یافته، باید خدمات خود را به روزرسانی کنیم.

‏معین حوزه فناوری با بیان این که این شرکت پیوند دهنده کسب و کار‌های فیزیکی و فضای مجازی و ‏دیجیتال است، گفت: باید بدانیم که نقطه قوت تمامی شرکت ها، مشتری‌ها هستند که برای رفتار صحیح و متناسب با مشتری‌ها ‏نیازمند مدیریت جدید در این حوزه هستیم. ‏

وی در خصوص اهداف کلان بالادستی نقشه راهبردی وزارت ارتباطات نیز افزود: پوشش کامل ارائه خدمات الکترونیکی دولتی، ‏افزایش ارائه خدمات نوین و باارزش افزوده بخش ارتباطات و افزایش ظرفیت تبادلات پستی و ترافیکی ارتباطات و اطلاعات ‏منطقه و بین الملل از جمله این اهداف است. ‏

قادری با اشاره به چالش‌های وضع موجود کسب و کار پست گفت: رویارویی با تنوع مشتریان و تغییر مداوم رفتار و ‏نیازمندی‌های آنها، مدیریت ارتباط و نگهداشت مشتری، مدیریت شبکه فروش ‏گسترده در سطح کشور، طراحی سرویس‌ها و خدمات متنوع متناسب با نیاز مشتریان، مدیریت نیروی انسانی گسترده و تغییر ‏فرهنگ سازمانی متناسب با فضای کسب و کار جدید، مدیریت فعالیت‌های متنوع و ‏منابع کلیدی از جمله این چالش‌های محسوب می‌شود.

‏عضو هیئت مدیره شرکت ملی پست در خصوص مزیت‌های محوری این شرکت، اظهار داشت: شبکه گسترده تخصصی پستی در ‏سرتاسر کشور، نیروی انسانی گسترده، شبکه حمل و امکانات لجستیکی اختصاصی درون و برون شهری، شبکه ‏و بستر انتقال داده اختصاصی در سطح کشور، مرجعیت و نقش محوری در فضای کسب و کار پست و حمایت و مأموریت ‏دولتی از جمله این مزیت‌ها است. ‏

وی ادامه داد: اهداف استراتژیک کلان شرکت شامل انجام مأموریت‌های قانونی و اهداف کلان بالادستی، به ‏روزرسانی و تثبیت جایگاه محوری شرکت در سطح بازار، هدایت حداکثری ترافیک رو به رشد بازار (فیزیکی و الکترونیکی) به ‏شبکه پستی، تبدیل رقبای نوپا به شرکای استراتژیک، مدیریت یکپارچه خدمات و فعالیت‌ها برای بهبود کیفیت و بهینه سازی ‏هزینه‌ها و افزایش درآمد، توسعه پایدار را به همراه دارد.

قادری بهره مندی از ارزش افزوده کلان ناشی از تجمیع اطلاعات ناشی از تعاملات و تراکنش‌های تجاری و ‏نگهداشتن مشتریان، استفاده حداکثری و درآمدزایی از امکانات موجود و تبدیل دارایی‌های غیر مولد به دارایی‌های مولد، توسعه، ‏تقویت و تکمیل زنجیره ارزش با حداقل تملک و حداکثر سرعت و انعطاف پذیری را از دیگر موارد توسعه پایدار برشمرد.

این عضو هیئت مدیره در خصوص چشم انداز این شرکت گفت: شرکت ملی پست، سکوی ملی کسب و کار‌های الکترونیکی و اپراتور ملی ‏خدمات پستی کشور است. ‏

وی با اشاره به استراتژی‌های کلان شرکت ملی پست گفت: مدیریت یکپارچگی خدمات متنوع با رویکرد پلتفرمی مبتنی بر ‏فناوری اطلاعات در کسب و کار، تمرکز بر ارائه خدمات زیرساختی و توسعه سکو و واگذاری توسعه خدمات به شرکای تجاری ‏و مشتریان، برنامه ریزی، باز مهندسی و بهینه سازی فعالیت‌ها و امکانات متناسب با رویکرد جدید کسب و کار شرکت ملی پست ‏و متمرکز بر مشتری و رقابت و تامین و توسعه امکانات الکترونیکی، فیزیکی و مالی برای کسب و کار‌های نوپا به عنوان ‏شرکای استراتژیک از استراتژی‌های کلان شرکت محسوب می‌شوند. ‏

‏قادری در خصوص پروژه‌های کلان شرکت ملی پست گفت: اجرای طرح تحول دیجیتال و پیاده سازی معماری پلتفرمی کسب و ‏کار شرکت ملی پست در راستای تحقق سکوی تجارت الکترونیک پست (ستاپ) و توسعه پایگاه مدیریت نشانی مکان محور ‏ (‏GNAF‏) از مهم‌ترین پروژه‌های کلان این شرکت است. ‏

وی استراتژی‌های زمان بندی اجرای برنامه‌ها را شامل سه استراتژی کوتاه مدت (شش ماه) به منظور بهینه سازی و آمادگی، ‏میان مدت (یکسال) به منظور تقویت و تغییر و بلند مدت (دوسال) به منظور توسعه و تثبیت دانست. ‏

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ارتباطات پست بانک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۳۷۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات خدمات فنی و مهندسی با هدف خنثی‌سازی تحریم‌ها افزایش یافت

به گزارش قدس آنلاین، رضا حاج کریم در مورد میزان و نقش صادرات خدمات فنی و مهندسی اظهار داشت: زمانی در سال‌های ۸۹ و ۹۰ میزان صدور خدمات فنی و مهندسی کشور به ۴.۷ میلیارد دلار می‌رسید، اما بعد از این میزان در سال‌های بعد به دلیل تحریم‌ها و در دولت قبل با کاهش همراه شد، البته در دولت سیزدهم و دو سال اخیر وضعیت بهتر شده و به ۱.۸ میلیارد دلار رسیده است.

وی ادامه داد: در صورت ادامه حمایت‌های دولت می‌توان میزان صادرات خدمات فنی و مهندسی را مجدد افزایش داد و می‌توانیم در بازار هزار میلیارد دلاری صادرات خدمات فنی و مهندسی منطقه به‌راحتی و در مدت کوتاهی به ۲۰ میلیارد دلار صادرات خدمات فنی و مهندسی دست پیدا کنیم.

رئیس هیات مدیره فدراسیون صنعت آب ایران گفت: هنگامی که به سمت صادرات خدمات فنی و مهندسی برویم و از مرزها خارج شویم باید کلاس خدمات به کلاس جهانی برسد که منجر به افزایش کلاس کاری مهندسی داخلی می‌شود.

حاج کریم افزود: زمانی که صادرکننده خدمات فنی و مهندسی در کشور فعالیت می‌کند، لزوماً از کالای ایرانی استفاده خواهد کرد که این منجر به افزایش صادرات کالا هم خواهد شد.

وی بیان کرد: منطقه سریلانکا، اندونزی و شرق آسیا جزو مناطقی هستند که رشد اقتصادی آنها از متوسط جهانی بالاتر است از این رو این بازار می‌تواند بهترین بازار برای مارکت شرکت‌های ایرانی باشد.

رئیس هیات مدیره فدراسیون صنعت آب ایران با اشاره به ظرفیت کشورمان برای صدور خدمات فنی و مهندسی گفت: هنگامی که یک شرکت ایرانی کاری با کیفیت در آنجا اجرا می‌کند راه را برای دیگر شرکت‌ها باز خواهد کرد.

گفتنی است؛ پروژه چندمنظوره سد و نیروگاه «اومااویا» سریلانکا که مراحل طراحی و ساخت آن توسط شرکت‌های ایرانی انجام شده است، روز گذشته به عنوان یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های حوزه صادرات خدمات فنی- مهندسی کشور در زمینه‌های سدسازی، انتقال آب و تولید برق با حضور روسای جمهور ایران و سریلانکا به بهره‌برداری رسید.

ابرپروژه «اومااویا» شامل دو سد به نام‌های «دایرابا» و «پوهولپولا»، نیروگاه آبی ۱۲۰ مگاواتی زیرزمینی، ۲۸ کیلومتر تونل‌های انتقال آب و دسترسی، سه شفت عمودی جمعاً به طول ۸۵۰ متر و ۲۳ کیلومتر خط انتقال برق است. پروژه‌ای که فرآیند ساخت، نظارت و مشاوره آن تماماً توسط شرکت ایرانی انجام شده و هزینه ساخت آن به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار توسط دولت سریلانکا تأمین شده است.

با اجرای طرح چندمنظوره اومااویا، آب مازاد رودخانه‌های «اومااویا» و «ماهاتوتیلا اویا» واقع در استان اووا «Uva» برای توسعه کشاورزی به منطقه کم‌آب همین استان منتقل می‌شود. این در حالی است که هم‌زمان با تحقق این هدف، تولید انرژی از طریق نیروگاه زیرزمینی به ظرفیت ۱۲۰ مگاوات انجام خواهد شد.

تولید ۲۹۰ گیگاوات ساعت انرژی در سال، تأمین آب مورد نیاز ۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی منطقه خشک جنوب شرقی سریلانکا و انتقال ۱۴۵ میلیون مترمکعب آب از منطقه پرباران به مناطق خشک از جمله اهداف این پروژه بوده است که توسط شرکت ایرانی فراب و به همت متخصصان و مهندسان ایرانی در کشور سریلانکا به مرحله اجرا و بهره‌برداری رسیده است.

این پروژه از نظر اجرای ۲۴ کیلومتر تونل، بدون دسترسی میانی در شرایط بسیار سخت زمین‌شناسی و وجود جریان‌های آبی پرفشار، حفاری یکی از بلندترین شفت‌های (تونل‌های) عمودی دنیا در نیروگاه‌های آبی به طول ۶۱۸ متر، اجرای پوشش فلزی شفت عمودی به وزن تقریبی ۱۰۰۰ تن به صورت معلق و نصب و احداث نیروگاه در حفره و فضاهایی در عمق ۷۵۰ متری زمین، جزو پروژه‌های منحصربه‌فرد مهندسی محسوب می‌شود.

ایران به عنوان یک کشور پیشرو در صنعت آب و برق، جایگاه نخست منطقه را در صدور خدمات فنی و مهندسی در این صنعت دارد و این امر بیانگر دانش و توان بالای فنی و مهندسی متخصصان کشورمان و شرکت‌های ایرانی است. تلاش متخصصان کشور در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی موجب شده تا ایران در میان پنج کشور برتر سازنده توربین نیروگاهی جهان قرار گیرد و بیش از ۹۱ درصد قطعات موردنیاز صنعت نیروگاهی خود را بومی‌سازی کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • اندازه‌گیری قند خون با گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • اندازه‌گیری قند خون با ساعت گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • ایده برای طراحی سایت شرکتی
  • سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • جزئیات دانلود و بارگذاری فیش حقوقی بازنشستگان
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • صادرات خدمات فنی و مهندسی با هدف خنثی‌سازی تحریم‌ها افزایش یافت