Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند  ، ناصری فرماندار بیرجند  با گرامیدشت روز معلم و هفته کارگر گفت: سال گذشته پرداخت ۴۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات منجر به ایجاد اشتغال برای ۲ هزار و ۸۹ نفر در سطح شهرستان بیرجند شده است.

وی افزود: در حوزه اشتغال روستایی و عشایری نیز ایجاد ۸۵۲ نفر شغل پیش‌بینی شده است که امیدواریم امسال با بهره‌برداری از طرح‌های اشتغالزایی محقق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار بیرجند بیان کرد: سال گذشته برای بیش از یک سوم جمعیت شهرستان بیرجند فرصت شغلی ایجاد شده ۱۶ واحد صنعتی به چرخه تولید برگشتند.

ناصری تصریح کرد: تولید و جذب سرمایه گذار از اولویت‌های امسال است همچنین تشکیل رسمی شرکت توسعه و عمران شهری در بیرجند در دستور کار است.

وی گفت: اتمام پروژه‌های نیمه تمام ادارات در نیمه ابتدای امسال و تاکید بر نظارت فنی بر پروژه‌ها از مسائل اصلی است که پیگیری و دنبال می‌شود.

فرماندار بیرجند اظهار داشت: باید آزادسازی و عدم تعرض به حریم رودخانه‌ها جدی گرفته شود تا در آینده و زمان بارندگی با مشکل مواجه نشویم.

وی افزود: مدیرانی که مشمول ماده ۲۹ قانون انتخابات هستند و تمایل به شرکت در انتخابات دارند باید از ۱۰ تا ۱۶ خردادماه از سمت شغلی خود استعفا دهند و مدیرمافوق آنان این استعفا را تایید کند.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیرجند نیز در این جلسه اظهار داشت: جمعیت کارگری شهرستان بیرجند ۳۹ هزار نفر است که با احتساب خانواده‌های آنان نیمی از جمعیت شهرستان را شامل می‌شوند.

شریفی‌مقدم گفت: سال گذشته در جهت رونق تولید و ایجاد اشتغال اقدامات خوبی انجام شده و ۱۶ جلسه کارگروه اشتغال در شهرستان برگزار شده است.

وی بیان کرد: یک هزار و ۱۰۰ طرح مشاغل خانگی و اشتغال پایدار روستایی در سال ۹۷ تصویب شد که به این طرح‌ها ۴۶ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده و پیش‌بینی ایجاد اشتغال برای بیش از ۲ هزار نفر است که امسال این طرح‌ها به بهره‌برداری می‌رسد.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیرجند تصریح کرد: ۲۵۰ تعاونی در شهرستان بیرجند فعال است و در حال حاضر ۲ هزار نفر در این تعاونی‌ها شاغل هستند.

وی گفت: امسال شرکت تعاونی توسعه و عمران شهری شهرستان بیرجند که دارای پشتوانه قانونی و امتیازات خاص است تاسیس می‌شود.

مهرشهر بیرجند با کمبود مدرسه مواجه است

مدیر آموزش و پرورش بیرجند نیز اظهار داشت: مهرشهر بیرجند با کمبود مدرسه مواجه است، چون با وجود ۶۵ هزار نفر جمعیت در این منطقه هنوز دبیرستان مقطع دوم و هنرستان نداریم.

یکه‌خانی افزود: باید برای دانس‌آموزان در مهرشهر چاره اندیشی کرد و در این راستا نیازمند اختصاص اعتبارات عمرانی بیشتر به آموزش پرورش هستیم.

وی از وجود ۶۶ مدرسه دونوبته در بیرجند خبر داد و افزود: کمبود سرانه آموزشی، کمبود شدید فضای آموزشی و اعتبارات از دیگر مشکلات آموزش و پرورش بیرجند است و در مهرشهر تنها ۱۰۰ کلاس درس داریم.

انتهای پیام / ط ا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرمانداری تسهیلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۳۷۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید

به گزارش خبرگزاری مهر، سید عماد شاهرخی در نشست با مدیرکل دفتر ترویج، روابط‌عمومی و امور بین‌الملل سازمان امور اراضی کشور با اشاره به افزایش تولید در بخش کشاورزی، اظهار داشت: تولید گندم از ۱۲۳ هزار تن دولت دوازدهم به ۵۳۰ هزار تن در دولت سیزدهم افزایش پیدا کرده است، در حوزه گلخانه هم سطح زیر کشت از ۷۸ به ۱۳۰ هکتار افزایش پیدا کرده است.

وی گفت: سطح زیر کشت دانه‌های روغنی از دو هزار و ۲۰۰ هکتار به شش هزار و ۵۰۰ هکتار افزایش پیدا کرده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به اینکه ضایعات یکی از چالش‌های بخش کشاورزی استان است، بیان کرد: برای رفع این مشکل باید از ادوات به‌روز در حوزه برداشت استفاده کرد.

شاهرخی، افزود: پرداخت تسهیلات ارزان‌قیمت در بخش کشاورزی باعث تأمین ادوات و تجهیزات موردنیاز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته ۲۶ هزار تن کاهش مصرف آرد را در استان داشتیم، گفت: ۲۶ هزار تن کاهش مصرف آرد معادل ۵۰۰ میلیون تومان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال بخش کشاورزی به چرخه تولید، بیان کرد: در دولت سیزدهم ۲۳۹ واحد غیرفعال بخش کشاورزی که ۱۶ واحد آن واحد پرورش مرغ گوشتی بود به چرخه تولید بازگشت.

شاهرخی با بیان اینکه سالانه ۴۵ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در استان داریم که ۳۰ درصد بیشتر از نیاز استان است، گفت: از ابتدای سال تاکنون ۱۲۰۰ تن مرغ مازاد در استان ذخیره‌سازی شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه ۲۳ درصد از اشتغال استان مربوط به بخش کشاورزی است، افزود: ۱۸ تا ۲۰ درصد از تولید ناخالص استان هم مربوط به بخش کشاورزی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان، گفت: از ۳۰ هزار اشتغالی که سال گذشته در سامانه رصد ثبت شده بود ۳۱۰۰ مورد مربوط به بخش کشاورزی بود.

شاهرخی، یادآور شد: در دولت سیزدهم ۱۳ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی با ظرفیت ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن به بهره‌برداری رسید.

کد خبر 6094999

دیگر خبرها

  • شهرک صنفی بازیافت ضایعات در همدان ایجاد می‌شود
  • رزن و درگزین باید با مشارکت مردم از کشاورزی به سمت صنعتی شدن برود
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید
  • بیش از ۱۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی برای ورود به چرخه تولید چشم انتظار حمایت دولت
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • بازگشت ۴۹۷ واحد تولیدی استان مرکزی به چرخه تولید
  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است
  • ۴۸۰ کودک بازمانده از تحصیل در خراسان جنوبی به چرخه آموزش برگشتند
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان ایجاد می‌شود