Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حمایت از بنگاه‌های کوچک و متوسط در شرایط فعلی یک ضرورت است، گفت: با توجه به حجم بیکاری در کشور باید از این بخش‌ها حمایت کرد.

به گزارش ایسنا، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان سفر دو روزه به استان خراسان رضوی در جمع خبرنگاران گفت: در این سفر توفیق شد که به زیارت بارگاه امام رضا (ع) مشرف شدیم و همچنین خدمت مردم شریف خراسان رضوی عرض ارادت کردیم و به دعوت آقای باستانی به منطقه تربت حیدریه آمدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به تلاش‌ها و اقدامات مثبت برای توسعه شهر تربت حیدریه گفت: امروز در سفر به این شهر از اقدامات و پروژه‌های بخش خصوصی بازدید کردیم که خوشبختانه روند اجرای این پروژه‌ها بسیار مثبت و قابل قبول است.

وی با اشاره به افتتاح سد خاکی نسر تربت حیدریه تصریح کرد: این سد کمک بسیاری به تغذیه سفره‌های زیرزمینی منطقه‌ خواهد کرد؛ از طرف دیگر با افتتاح این پروژه زمینه اشتغالزایی در بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی، دامداری و پرورش ماهی در منطقه به ویژه روستای نسر ایجاد خواهد شد.

لاریجانی ادامه داد: آقای علیرضا رزم حسینی استاندار خراسان رضوی در شرایط کنونی ایده‌ای را دنبال می‌کند که بر اساس آن برای بخش‌های مختلف که دچار عقب‌ماندگی اقتصادی هستند، شرکت‌ها و واحدهای موفق و دارای قدرت مالی به عنوان پشتیبان این بخش‌ها قرار گیرند تا زمینه سرمایه‌گذاری و اشتغالزایی این حوزه‌ها فراهم شود بنابراین به نظر من استان‌ها و استانداران دیگر نیز باید این روش و مدل را دنبال کنند و حتی خوب است که استاندار خراسان رضوی این مدل اجرایی را مکتوب کرده و برای همکاران خود در استان‌های دیگر بفرستد.

رئیس قوه مقننه افزود: اقدامات صورت گرفته در استان خراسان رضوی نویدبخش این است که در این استان طی امسال و سال آینده تحرک اقتصادی مثبتی صورت گیرد.

وی خاطرنشان کرد: مجلس شورای اسلامی در قانون بودجه سال ۹۸ اعتباری بالغ بر ۵ هزار میلیارد تومان را برای ارائه تسهیلات ارزان قیمت از طریق کمیته امداد جهت اشتغالزایی در نظر گرفته است و همچنین اعتباری بالغ بر ۵ هزار میلیارد تومان برای حمایت از کارآفرینان در اختیار سازمان بسیج قرار گرفت. از طرف دیگر در تبصره ۱۸ قانون بودجه اعتبار قابل توجهی را از طریق بانک‌ها برای حمایت از واحدهای تولیدی اختصاص دادیم.

لاریجانی ادامه داد: خوشبختانه در قانون بودجه سال ۹۸ با اذن رهبر معظم انقلاب اعتبار قابل قبولی برای توسعه واحدهای تولیدی در روستاها در نظر گرفته شد که در مجموع این اعتبارات همراه با اعتبارات بانک‌ها حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان بوده است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حمایت از واحدهای کوچک و متوسط در شرایط فعلی کشور یک ضرورت است، گفت: امروز با توجه به حجم بیکاری در کشور باید از بخش‌های کوچک و متوسط حمایت کرد و سیاست‌های اخیر در لایحه بودجه به نوعی در مسیر حمایت از بنگاه‌های کوچک و متوسط بوده است و ان‌شاء‌الله این حوزه را مورد حمایت بیشتر قرار خواهیم داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سال رونق تولید علي لاريجاني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۳۷۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها مشهود است

عضو هیئت‌رئیسه اتاق بازرگانی تهران نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها را مشهود دانست و گفت: منابع حاصل از فروش نفت نباید وارد بودجه جاری کشور شود.

عباس آرگون در گفت‌وگو با خبرنگار شانا، با بیان اینکه منابع نفت و گاز یکی از مزیت‌های اصلی کشور به‌ شمار می‌آید، بیان کرد: باید بتوانیم از این منابع خدادادی حداکثر بهره را برای رشد و توسعه اقتصادی کشور ببریم.

وی با تأکید بر اینکه منابع حاصل از فروش نفت را نباید وارد بودجه جاری کشور کرد، افزود: این منابع باید صرف توسعه زیرساخت‌ها و رشد و توسعه دیگر صنایع تولیدی کشور شوند که البته این نقش پارسال مشهود بود.

عضو هیئت‌رئیسه اتاق بازرگانی تهران تصریح کرد: درصورتی‌که سرمایه‌گذاران بدانند سرمایه‌گذاری در بخش نفت و گاز سودآوری مطلوبی دارد و اعتمادسازی لازم نیز انجام شود، بی‌شک وارد این بازار می‌شوند و سرمایه‌های سرگردان به این بخش تزریق خواهد شد.

دیگر خبرها

  • رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا: ۲۶۵۰۰ خودرو در انبارهای غیررسمی پیدا کردیم / مسئولان از خودروهای شوتی حمایت می‌کنند
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • محمودزاده: رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند
  • نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها مشهود است
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد
  • شورای ملی تامین مالی به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل شد