Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سجاد انوشیروانی کاندیدای انتخابات فدراسیون وزنه‌برداری گفت: الان زمان این رسیده تا یک پوست اندازی در وزنه‌برداری ایجاد شود و به نوعی تغییر مدیریتی را شاهد باشیم.

سجاد انوشیروانی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری میزان، در خصوص مشکلاتی که در فدراسیون وزنه‌برداری وجود دارد، اظهار داشت: مشکلات فراوانی در تمام استان‌های کشورمان چه به لحاظ زیر ساختی، امکانات، کمبود فضای ورزشی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
.. وجود دارد و از همه بدتر اینکه در بحث امکانات تیم ملی هم اشکالات زیادی دیده می‌شود.
وی ادامه داد: در بحث اجرای مناسب تمرینات هم در کشورمان با مشکلات عدیده‌ای مواجه هستیم به طوری که در حفظ ارزش‌ها و توجه به پیشکسوتان رشته وزنه‌برداری هم باید بهتر از این عمل کنیم. در حوزه توجه به پتانسیل مربیان استان‌ها هم می‌توانیم نگاه بهتر و وسیع‌تری به آنها داشته باشیم. معتقدم حضور مستمر مسئولان فدراسیون در استان‌ها منجر به این خواهد شد که شاهد پیشرفت بهتر وزنه‌برداری در تمام نقاط کشور باشیم. فکر می‌کنم در بحث آموزش مشکلات ریشه‌ای زیادی داریم که حتما باید آنها برطرف شود. در لیگ هم ایرادهای زیادی دیده می‌شود و تمام سعی ما بر این است تا با رفع و رجوع کردن آنها در آینده یک لیگ پویا را ایجاد کنیم.

انوشیروانی در ادامه گفت: صددرصد باید علم را به سمت تجربه بیاوریم و آنها را با هم تلفیق کنیم تا بتوانیم شرایط مدرن و به روزی را در سیستم آموزش وزنه‌برداری به وجود بیاوریم. عمده مشکلات در خود استان‌ها دیده می‌شود. من برای حضور در انتخابات فدراسیون وزنه‌برداری اعلام آمادگی کردم چون تنها هدفم این بوده که بتوانم مشکلات این رشته را کاهش دهم. چه زمانی که ورزشکار و چه زمانی که سرمربی تیم ملی بودم از نزدیک این مشکلات را لمس کرده‌ام و به خوبی آگاهی دارم که تمام استان‌های ما از لحاظ امکانات در وضعیت بدی قرار دارند و باید تلاش کرد از پتانسیل‌ استان‌های سراسر کشور استفاده کرد تا شاهد به روزشدن وزنه‌برداری کشورمان باشیم. رشته وزنه‌برداری یک رشته المپیکی به حساب می‌آید و تمام مردم از این رشته انتظار دارند تا در تمام مسابقاتی که حضور می‌یابد نتیجه خوبی کسب کند.

سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری در خصوص اینکه گفته می‌شود‌ وی تجربه چندانی در مدیریت ندارد و گفت: شاید من سن و سال زیادی نداشته باشم، ولی از لحاظ مدیریتی عضو هیئت علمی دانشگاه محقق اردبیل هستم و کنار آن هم چهارسال رئیس انجمن وزنه‌برداری دانش آموزی بودم و الان هم نزدیک به چهار سالی می‌شود که رئیس انجمن وزنه‌برداری دانشجویان هستم. مدیر کل امور مجلس سازمان نظام روانشناسی و مدیریت مرکز سلامت و تندرستی دانشگاه محقق از دیگر سمت‌های مدیریتی من محسوب می‌شوند، ولی با تمام این تفاسیر حتما در سجاد انوشیروانی قطعا توانایی‌هایی وجود داشته که متقاعد شده‌ در انتخابات فدراسیون وزنه‌برداری شرکت کند. من از نزدیک تمام این مشکلات را لمس کرده‌ام و می‌دانم نحوه حل این مشکلات در ورزش به چه صورت است. مطمئن باشید اگر شرایطی پیش بیاید که بتوانم خدمتگزار جامعه وزنه‌برداری باشم تلاش می‌کنم که نگاه‌ها را به این رشته تغییر دهم. با توجه به توانمندی و پشتکاری که در من وجود دارد شک ندارم که در این انتخابات شرمنده این جامعه فهیم و بزرگ وزنه‌برداری نخواهم شد.

کاندیدا انتخابات فدراسیون وزنه‌برداری در خصوص عملکرد مدیریتی علی مرادی گفت: دوست ندارم عملکرد علی مرادی را نقد کنم، ولی هر کسی سلیقه خاص خودش را دارد و قطعأ به سیستم مدیریت مرادی هم نقد‌هایی وارد است. البته او در این مدت گام‌های موثری را در راستای پیشرفت وزنه‌برداری انجام داده و من منکر این موضوع نیستم، هر چند که کم و کاستی‌هایی هم وجود داشته که ممکن است در هر سیستمی وجود داشته باشد. متاسفانه در دوران مدیریتی مرادی تلاش کمی صورت گرفت تا مشکلات کاهش پیدا کند و همین موضوع مقداری جامعه وزنه‌برداری را آزرده خاطر کرده است.

وی در مورد اینکه اینکه خانواده وزنه‌برداری با حضور او در انتخابات فدراسیون موافق بودند یا خیر، تصریح کرد: پیش از اینکه در انتخابات نام‌نویسی کنم سعی کردم از تمام بزرگان این رشته مشورت بگیرم و پس از آن ثبت‌نام کردم که خوشبختانه نظر تمام پیشکسوتان این بود که در انتخابات وارد شوم. من به احترام پیشکسوتان وارد فضای انتخاباتی شدم.

انوشیروانی در خصوص اینکه آیا ادامه حضور مرادی در فدراسیون وزنه‌برداری به سود این رشته است یا خیر است یا خیر، اظهار داشت: فکر می‌کنم بستر برای رشد وزنه‌برداری زیاد است و شرایط خیلی خوبی وجود دارد تا این رشته پیشرفت بیشتری داشته باشد. الان زمان این رسیده تا یک پوست اندازی در وزنه‌برداری ایجاد شود و به نوعی تغییر مدیریتی را شاهد باشیم. بحث مدیریت وزنه‌برداری باید از بحث شعار و حرف زدن خارج شود و به سمت عملیاتی‌شدن پیش برود. امروز نیاز وزنه‌برداری برای خروج از این چالش‌ها این است تا یک شرایط نوین در آن ایجاد شود.   سرمربی اسبق تیم ملی در ادامه اظهاراتش خاطرنشان کرد: در بحث مراودات بین‌المللی هم با مشکلات زیادی مواجه هستیم و می‌توان با یک نگاه همسو و نزدیک‌گرا با فدراسیون جهانی وزنه‌برداری خیلی از مشکلات را برطرف کرد. اعتقادم بر این است که تاماش آیان رئیس فدراسیون جهانی وزنه‌برداری نگاه ویژه‌ای به وزنه‌برداری ایران دارد و اتفاقأ آن را هم دوست دارد. آیان خواهان این است تا یک تعامل نزدیکی را با فدراسیون ایران داشته باشد و مطمئنا نگاه ما هم این است که در بحث بین‌المللی به بهترین شکل ممکن با مسئولان فدراسیون جهانی ارتباط برقرار کنیم.   انوشیروانی در پایان در واکنش به لجبازی مسئولان فدراسیون وزنه‌برداری با مسئولان فدراسیون جهانی گفت: همین لجبازی امروزه باعث شده ضربات بسیار سنگینی را مشاهده کنیم و وزنه‌برداری ایران از این موضوع ضرر کرد. تمام این موارد با یک نگاه تعامل‌گرا قابل برطرف شدن است. آیان با هیچ فردی مشکل ندارد و اتفاقا خیلی دوست دارد تا امتیازات ویژه‌ای را به وزنه‌برداری ایران بدهد، به شرطی که اتحاد و همدلی بین طرفین وجود داشته باشد. حتی آیان خواستار این است که ایرانی‌ها در فدراسیون جهانی سمت‌هایی را داشته باشند.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: فدراسیون وزنه برداری سجاد انوشیروانی علی مرادی کیانوش رستمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۳۷۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همدان، میزبان برگزاری مسابقات قهرمانی وزنه‌برداری کشور

ایسنا/همدان رئیس هیأت وزنه‌برداری استان همدان از برگزاری مسابقات قهرمانی وزنه‌برداری کشور(انتخابی تیم ملی) در رده سنی نوجوانان و جوانان به میزبانی همدان خبر داد.

امیرحسین حسنی سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: ۵۵۰ نفر از ورزشکاران حرفه‌ای کشور در رشته وزنه‌برداری در این مسابقات به مدت هشت روز از ۱۵ تا ۲۵ اردیبهشت‌ماه در همدان به رقابت می‌پردازند.

وی با بیان اینکه در چهار روز نخست (۱۵-۲۰ اردیبهشت) بانوان و در چهار روز دوم (۲۰-۲۵ اردیبهشت) آقایان در دو رده سنی نوجوانان و جوانان به رقابت می‌پردازند، مطرح کرد: این مسابقات به صورت امتیازی نبوده و مدالی است و در مجموع ۱۲۰ مدال در بین برگزیدگان تقسیم خواهد شد.

حسنی با اشاره به میزبانی دانشگاه آزاد همدان و برگزاری متمرکز مسابقات در این مجموعه و پخش زنده مسابقات از صداوسیما خاطرنشان کرد: خوشبختانه همدان در این مسابقات شانس بسیار زیادی در رده سنی نوجوانان و جوانان بانوان دارد، به ویژه رده نوجوانان به احتمال زیاد سکویی به همدان برسد.

وی با اشاره به شرکت تمام استان‌ها در این دوره از مسابقات اضافه کرد: طبق بخشنامه فدراسیون وزنه‌برداری تیم‌هایی که ورزشکار دارند اما به رکورد ورودی یا رکورد مجوز ورود به مسابقات کشوری نرسیده‌اند، اجازه دارند دو ورزشکار در این مسابقات شرکت دهند اما با استعدادیابی‌های انجام شده بیشتر استان‌ها در این دوره حضور دارند.

حسنی با بیان اینکه حدود یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان هزینه مسابقات قهرمانی کشور به میزبانی همدان است، یادآور شد: شهرستان‌های فعال در حوزه وزنه‌برداری همدان، ملایر، نهاوند، تویسرکان، اسدآباد، کبودراهنگ و رزن است اما در این بین همدان و ملایر قوی‌تر هستند و ملایر پایلوت وزنه‌برداری استان محسوب می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش به وضعیت هیأت وزنه‌برداری استان اشاره کرد و گفت: زمانی‌ که هیأت را تحویل گرفتم، به انتهای نقطه وزنه‌برداری رسیده بودیم و هیچ تجهیزات حرفه‌ای در سطح استان نداشتیم که با کمک مدیرکل ورزش، فدراسیون و اسپانسر توانستیم به مبلغ ۶۰۰ میلیون تومان تجهیزات حرفه‌ای برای وزنه‌برداران استان بعد از ۱۵ سال خریداری کنیم.

رئیس هیأت وزنه‌برداری استان همدان با اشاره به اینکه طی مدت حضور توانسته‌ایم تا به امروز بدهی‌های گزاف هیأت به مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان مربوط به دو دوره گذشته را پرداخت کرده و مشکلات عدیده را حل کردیم، از استاندار درخواست کرد به هیأت وزنه‌برداری کمک کند تا وزنه‌برداری با قوت به پیشرفت ادامه دهد و به روزهای اوج و شکوفایی خود بازگردد.

وی به بازسازی دو سالن که در پرورش استعدادها در ملایر و همدان فعالیت می‌کنند، اشاره کرد و گفت: خوشبختانه برای نخستین‌بار موفق به شرکت در مسابقات لیگ برتر بانوان در شهرهای رشت و مشهد شدیم که افتخار بزرگی برای استان بود و همدان در هفته دوم موفق به کسب مقام سوم شد.

حسنی ادامه داد: بعد از مسابقات قهرمانی کشور، مسابقات کشوری کراس فیت را در تیرماه در همدان برگزار می‌کنیم و بعد از آن اگر به دنبال رایزنی با فدراسیون به منظور برگزاری یک مسابقه بین‌المللی یا چندجانبه بین‌المللی در استان خواهیم بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جوان مازندرانی عضو هیأت رئیسه فدراسیون وزنه‌برداری شد
  • هیئت وزنه‌برداری استان همدان ۱۷ نشان به دست آورد
  • همدان، میزبان برگزاری مسابقات قهرمانی وزنه‌برداری کشور
  • ۵۵۰ وزنه‌بردار در مسابقات قهرمانی کشور حضور پیدا می‌کنند
  • هرجا میدان به نیروهای متعهد و انقلابی داده شد، سربلند بوده‌ایم
  • کنسرت‌های موسیقی در بوشهر هیچ مشکلی برای مجوز ندارند
  • تالاخادزه ایران کجاست؟
  • گلایه‌های مربی سقزی از کمبود امکانات وزنه‌برداری
  • تلاش در راستای رفع مشکلات مردم از وظایف مهم شورا است
  • استقلال و یاسین سلمانی، بیرانوند و سپاهان!