Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از گزینه‌های احتمالی استانداری گلستان معتقد است این استان بیش از هر چیزی نیاز به مدیریتی جهادی دارد تا بتواند مشکلات و عقب‌افتادگی‌های آن را جبران کند. ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۸ استانها گلستان نظرات - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، حسن محمدزاده به عنوان کارشناس مسائل سیاسی این روزها به عنوان یکی از گزینه‌های احتمالی استانداری گلستان مطرح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سوابق اجرایی او بیشتر با وزارت کشور گره خورده است. محمدزاده مسئولیت‌های مختلفی مانند دبیری ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی وزارت کشور، مدیرکلی مرکز اجتماعی این وزارتخانه، مسئولیت گروه مطالعات سیاسی و امنیتی و معاونت سیاسی امنیتی استانداری سیستان و بلوچستان را عهده‌دار بوده است.

پس از عزل مناف هاشمی در روزهای نخست سیل در گلستان، احزاب و گروه‌های سیاسی و برخی نمایندگان مجلس به جای اینکه حواس‌شان به مناطق سیل‌زده و کمک به مردم باشد، در دورهمی‌های خود دنبال انتخاب استاندار گلستان بودند. گزینه هایی که سوابق برخی هایشان پر از خالی بوده و بعید به نظر می رسد وزارت کشور و دولت بخواهند سرنوشت جمعیتی حدود دو میلیون گلستانی را به دست افرادی بسپارد که کمترین سابقه در حوزه مدیریتی و اجرایی داشتند.

‌عزل استاندار گلستان حرکتی انقلابی بود/‌راه‌آهن گرگان به اینچه‌برون در مسیر سیل قرار داردجهانگیری استاندار گلستان را برکنار کردغیبت استاندار گلستان در بحرانی‌ترین زمان/ وزیر کشور: مناف هاشمی خارج از کشور است + فیلم

در این بین نام برخی گزینه های غیر بومی از جمله هاشمی و محمدزاده و غیره هم مطرح است. باید دید قرعه استانداری گلستان برای نهمین بار به نام چه کسی در می آید و باید دید وزارت کشور برای گلستان چه گزینه ای را ترجیح می دهد، بومی یا غیربومی؟

در این بین محمدزاده 58 ساله نیز یکی از گزینه‌های غیربومی و احتمالی برای رسیدن به ساختمان سفید استانداری گلستان است. هرچند خودش اظهارنظر صریح و شفافی درباره این مسئله نمی‌کند و به عنوان یک کارشناس سیاسی معتقد است استان گلستان با تمام فراز و نشیب‌هایی که پشت سرگذاشته و مشکلاتی که پیش‌روی دارد، برای رسیدن به توسعه نیازمند مدیریتی جهادی است.

او در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم می‌گوید: باتوجه به مشکلاتی که پیش‌روی گلستان قرار دارد، این استان نیازمند مدیریتی جهادی است نه مدیریتی اداری و تشریفاتی. مدیریتی که نماز صبح و عشایش را بالای سرپروژه‌ها بخواند نه اینکه در دفتر بنشیند و بخواهد از راه دور کارها را پیش ببرد.

گلستان به استاندار و مدیریتی نیاز دارد که برنامه‌ریزی ملاقات مردمی‌اش صبح و جلسه‌های اداری‌اش عصر برگزار شود تا مردم برای دیدن استاندار، فرماندار و مدیران کل پشت‌ درهای بسته نمانند.

محمدزاده معتقد است مدیریت جهادی می‌تواند در زمان بحران تصمیمات خوبی بگیرد تا اجازه ندهد تلفات و خسارت‌ها در زمان بحران افزایش پیدا کند. مدیریت به ویژه در گلستان باید مردم را درک کند، کنار این مردم بماند و برای بهبود اوضاع آنان تلاش کند.

او می‌گوید: ظرفیت‌های اقتصادی گلستان نسبت به برخی استان‌ها بسیار بالاست اما در سال‌های گذشته برنامه خوبی برای توسعه صنایع تبدیلی انجام نشده است و صنایع موجود نیز به خوشه‌های صنعتی متعدد تبدیل نشده‌اند.

صنایع تبدیلی در این استان براساس نیازهای داخلی و برون مرزی طراحی نشده است. گلستان به صنایعی نیاز دارد که بتواند بازار کشورهای CIS را تأمین کند.

این کارشناس سیاسی تأکید می‌کند که گلستان به اقتصادی پویا و فعال نیاز دارد و در تشریح آن می‌گوید: اقتصادی علمی، به‌روز و برخوردار از فناوری‌های نوین می‌تواند مردم گلستان را به آینده‌ای روشن امیدوار کند.

انتهای پیام/ش

R41471/P/S6,70/CT15

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۰۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۴۲۰ میلیارد ریال برای زیرساخت‌های بازارچه های مرزی ایلام

به گزارش خبرنگار مهر، شهریار عباسی در نشست بررسی وضعیت بازارچه‌های مرزی چیلات و چنگوله و هلاله شمالی که در سالن شهید رجایی استانداری ایلام برگزار شد، گفت: با دستور بهرام‌نیا استاندار ایلام سال گذشته برای توسعه زیرساخت‌های بازارچه‌های مرزی استان مبلغ ۴۲۰ میلیارد ریال اختصاص یافت.

وی با اشاره به عزم جدی استانداری ایلام برای فعال‌سازی بازارچه‌های مرزی استان، از فعالیت ۷ تعاونی مرز نشینی در استان با عضویت ۲۲۷ هزار نفر در قالب ۷۴ هزار خانوار خبر داد.

عباسی گزارشی از وضعیت بازارچه‌های مرزی استان ارائه کرد و یادآور شد با تصمیم استاندار ایلام رایزنی‌هایی با طرف عراقی انجام شده تا این بازارچه‌ها پس از سال‌ها به چرخه مبادلات تجاری کشور بازگردند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام همچنین افزود: با پیگیری دکتر بهرام نیا استاندار ایلام تمامی زیرساخت‌های لازم در سه بازارچه مرزی چیلات، چنگوله و مهران فراهم شده و هدف ما این است که تمامی مرزنشینان از ظرفیت‌های اقتصادی مرزها بهره‌مند شوند.

وی همچنین از تهیه طرح توجیهی بازارچه مرزی مهران خبر داد و گفت: امیدواریم در جلسه هفته آینده کمیسیون اقتصادی دولت با تصویب این طرح گام بلندی در راستای ارتقای وضعیت معیشتی مرزنشینان استان برداشته شود.

عباسی با ذکر برخی از مشکلات موجود بر سرِ راه توسعه اقتصادی استان خواستار ورود جدی وزارتخانه‌های مربوطه برای مرتفع شدن این مشکلات شد و از همکاری‌های مثبت مجموعه وزارت کشور تشکر کرد.

کد خبر 6088130

دیگر خبرها

  • بازدید استاندار لرستان از چند طرح عمرانی و اقتصادی خرم آباد
  • بازدید استاندار از چند طرح عمرانی و اقتصادی خرم آباد
  • ضرب الاجل استاندار لرستان برای تکمیل ساختمان استانداری
  • ۲۵۰ میلیارد برای تکمیل ساختمان استانداری لرستان نیاز است
  • کمبود اعتبار ۲۵۰میلیاردی برای احداث ساختمان استانداری لرستان
  • وصل شدن تلفن ثابت ۲ هزار مشترک مخابرات در گنبدکاووس
  • وصل شدن تلفن ثابت ۲ هزار مشترک مخابرات در گنبدکاووس به همت نیرو‌های جهادی
  • سفر منطقه‌ای استاندار اصفهان به شرق شهرستان اصفهان
  • تلاش جهادی برای بازگشایی جاده کوهبنان _زرند
  • اختصاص ۴۲۰ میلیارد ریال برای زیرساخت‌های بازارچه های مرزی ایلام