Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-07@21:58:31 GMT

چرا بازارهای مالی آسیایی تقویت نمی‌شود؟

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۴۱۰۳۲

بازارهای سهام آسیایی در معاملات اندکی که با تعطیلی برخی بازارهای مهم منطقه همراه بود، ضعیف بودند، اما دلار با منتفی شدن کاهش نرخ بهره، تقویت شد.

روز جمعه، بازارهای سهام آسیایی در معاملات اندکی که با تعطیلی برخی بازارهای مهم منطقه همراه بود، ضعیف بودند. این درحالی بود که دلار با منتفی شدن کاهش نرخ بهره توسط فدرال‌رزرو، تقویت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاخص سهام ای‌اس‌اکس استرالیا ۰.۲ درصد رشد کرد، درحالی که سهام نیوزیلند ۰.۵ درصد افت کرد.

شاخص بورس کوسپی کره‌جنوبی ۰.۳ درصد افت کرد.

بازارهای چین و ژاپن همچنان به علت تعطیلات رسمی، بسته هستند.

اقتصاد جهان

در معاملات دیشب هم هر سه شاخص مهم وال‌استریت تحت تأثیر سقوط سهام انرژی، سودهای اولیه خود را از دست داده و در منطقه منفی بسته شدند.

تحلیل‌گران کپیتال اکونومیکس در یادداشتی می‌نویسند: چشم‌انداز اقتصادی جهان بیشتر رو به افت شده است. ما پیش‌بینی می‌کنیم رشد اقتصادی کشورهای پیشرفته جهان از ۲.۲ درصد در سال ۲۰۱۸، به تنها ۱.۰ درصد در سال ۲۰۲۰ کاهش یابد.

در ادامه این یادداشت آمده است: به همین شکل می‌توان گفت که سرمایه‌گذاران هنوز خیلی در مورد رشد درآمدهای شرکت‌ها، خوش‌بین هستند. با ناامیدی آنها از درآمدهایشرکت‌ها، بازارهای سهام در سراسر جهان سقوط خواهند کرد.

کپیتال اکونومیکس پیش‌بینی می‌کند که اس‌اندپی که در حال حاضر در سطح ۲۹۰۰ واحد قرار دارد، تا کریسمس امسال به ۲۳۰۰ واحد سقوط کند.

سرمایه‌گذاران در ادامه امروز منتظر انتشار گزارش مشاغل ماه آوریل آمریکا هستند. طبق آن‌چه تحلیل‌گران و اقتصاددانان پیش‌بینی کرده‌اند، اقتصاد آمریکا در اینکه ۱۸۵ هزار شغل جدید ایجاد کرده است و نرخ بیکاری هم ۳.۸ درصد خواهد ماند.

اعلام هرگونه عملکردی بهتر از این، می‌تواند باعث تقویت نرخ دلار و چشم‌انداز درآمدهایشرکت‌ها شود.

در بازار ارز، پس از اینکه رئیس فدرال‌رزرو، در پایان اجلاس ۲ روزه سیاست‌گذاری این بانک، از منتفی شدن کاهش نرخ بهره خبر داد، شاخص دلار تا ۹۷.۸۱۴ واحد رشد کرد و حرکت خود به سوی رکورد ۹۸.۳۳ واحد را که هفته گذشته ثبت کرده بود و بالاترین سطح ۲ ساله آن است، ادامه داد.

در برابر ین ژاپن، دلار بدون تغییر در نرخ برابری ۱۱۱.۴۶ باقی ماند. دلار کل این هفته را در محدوده کوچک ۱۱۱.۰۳ تا ۱۱۱.۸۹، نوسان کرده است.

 

مهر

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Dnw برچسب ها: وال استریت ، فدرال رزرو ، بازار مالی ، سهام آسیایی

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: وال استریت فدرال رزرو بازار مالی سهام آسیایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۱۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت بیش از ۵ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز (یکشنبه) بازار سهام، با ۵ هزار و ۱۸۶ واحد کاهش معادل ۲۳ صدم درصد به دو میلیون و ۲۵۹ هزار و ۷۳۱ واحد رسید.

به گزارش مشرق، شاخص هم وزن نیز با ۱۹۲ واحد افزایش معادل ۳ صدم درصد در محدوده ۷۵۱ هزار و ۳۷ واحد قرار گرفت.

نمادهای فملی، فارس، فولاد، شبندر، کگل، تاصیکو و وبملت از نمادهای تاثیر گذار منفی بر شاخص کل بورس بودند. اما نمادهای وامید، سدشت، کویر، غبشهر، ثفارس، وکغدیر و وبانک با تاثیر مثبت از کاهش بیشتر شاخص کل ممانعت کرد.

نمادهای شستا، ذوب، غبهشر، فملی، فولاد، خودرو، و توس و خساپا هم از نمادهای پرتراکنش بر بازار سهام بودند.

شاخص کل فرابورس نیز امروز با ۷ واحد افزایش به عدد ۲۵ هزار و ۲۰۱ واحد رسید.

نمادهای مادیرا، وهور، سپیدار، بپاس، آریان، فصبا و بساما از نمادهای با تاثیر منفی و نمادهای آریا، توسن، غصینو، کزغال، ثپردیس و حسینا از نمادهای با تاثیر مثبت بر بازار فرابورس امروز بودند.

بازار امروز سهام شاهد ۲۴۱ نماد مثبت برابر ۵۶۵ نماد منفی بود. ۵۳ صف خرید مقابل ۵۲ صف فروش تشکیل شد. خالص ورود و خرج پول حقیقی هم امروز به منفی ۸۴ میلیارد تومان رسید.

معامله گران امروز ۷ میلیارد و ۱۲۰ میلیون سهام را به ارزش ۲ هزار و ۹۵۶ میلیارد تومان دست به دست کردند.

ارزش دلاری امروز بازار سرمایه نیز ۲۳۴ میلیارد دلار بود.

دیگر خبرها

  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳/ نوشداروی دلسردی سهامداران چیست؟
  • ۲۹۶ میلیارد تومان نقدینگی از بازار سهام خارج شد
  • افت بیش از ۵ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان/ زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • بازارهای نوظهور جهان با سریع‌ترین رشد در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹
  • بررسی تاثیر حملات حماس، اسرائیل و اتفاقات اخیر منطقه بر بازار‌های مالی
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۱۶ ارديبهشت
  • گشتی در اقتصاد جهان | صادرات گاز ترکمنستان به چین از روسیه بیشتر شد
  • معادله تورمی بازدهی سهام