Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-04@23:40:57 GMT

ضرورت حفظ حرمت ماه مبارک رمضان در فضای عمومی جامعه

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۴۱۰۹۳

ضرورت حفظ حرمت ماه مبارک رمضان در فضای عمومی جامعه

به گزارش ایکنا از گیلان، حجت‌الاسلام سید عبدالجواد شمس‌الدین، امام جمعه بندر انزلی ظهر امروز ۱۳ اردیبهشت ماه، در خطبه‌های نماز جمعه بندر انزلی اظهار کرد: در آستانه ورود به ماه مبارک رمضان هستیم که طبق فرموده خدای متعال در قرآن کریم روزه را بر بندگان واجب کرده که پیامد آن تمرین دست‌یابی به تقوای الهی است زیرا در روزه باید علاوه بر امساک از خوردنی‌ها و آشامیدنی‌ها از فعل حرام پرهیز کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه بندر انزلی با بیان اینکه طبق فرموده خدای متعال، روزه به امت‌های پیشین نیز واجب بود، تصریح کرد: از خدا می‌خواهیم به برکت ماه مبارک رمضان توفیق بندگی را بیش از پیش به ما ارزانی کند و در روزهای پایانی ماه شعبان مغفرت این ماه مبارک شامل حال ما شود.

وی با بیان اینکه هر چه باطن انسان از گناهان پاک باشد توفیق بیشتری برای عبادت پیدا می‌کند، افزود: روزهای پایانی ماه مبارک شعبان را غنیمت دانسته و با عبادت و استغفار روح خود را برای حضور در ماه پرفضیلت رمضان آماده کنیم.

امام جمعه بندر انزلی با تاکید بر حفظ حرمت و شان ماه مبارک رمضان، تصریح کرد: در این ماه روزه‌خواری و تظاهر به آن جرم و کار ناپسندی است که مردم و مسوولان مراقب باشند و نسبت به افرادی که شان و حرمت و قانون این ماه را رعایت نمی‌کنند، بی‌تفاوت نباشند.

شمس‌الدین با اشاره به توریستی بودن شهرستان بندر انزلی گفت: ممکن است مسافرانی به اقتضای شرایط در این ماه مبارک به این شهرستان سفر کنند که ضروری است ارایه خدمات در چهارچوب قوانین همراه با حفظ ظواهر شرعی و اجتماعی صورت گیرد و هر جا هنجارشکنی شد باید برخورد قانونی انجام شود و در فضای عمومی جامعه حرمت ماه مبارک رمضان حفظ شود.

امام جمعه بندر انزلی در ادامه با اشاره به فرازهایی از رهنمودهای امام صادق (ع) که برای شیعیان مرقوم فرموده و توصیه‌هایی که به پیروانشان داشتند، تصریح کرد: همانطور که در خطبه‌های گذشته بیان شد اگر خداوند متعال خیر بنده‌ای را بخواهد نسبت به دستورات دینی و اسلام به او شرح صدر می‌دهد.

وی افزود: طبق فرموده این امام همام اگر انسان شرح صدر پیدا کرد سخنش سخن حق می‌شود و با اعتماد حرف زده و بعد هم به حق عمل می‌کند و اگر کسی در این سخن حق گفتن از دنیا برود به طور یقین مسلمان از دنیا رفته است.

شمس‌الدین با بیان اینکه تقوا مایه نجات انسان از لغزش‌ها و انحرافات است، تاکید کرد: نقطه مقابل اگر خداوند خیر بنده‌ای را نخواهد سینه‌اش برای پذیرش اسلام تنگ می‌شود و اگر هم موقعی سخن حق بگوید از روی اعتقاد نیست و اگر در این حالت از دنیا برود در زمره منافقین است.

وی با اشاره به اینکه ماه مبارک رمضان را در پیش داریم، افزود: در فضایل این ماه مبارک فرمودند دعا در آن مستجاب است و حالا که توفیق حضور در ماه مبارک رمضان را داریم اگر می‌خواهیم عاقبت به خیر شده و مومن از دنیا برویم لازمه آن شرح صدر برای اسلام است و از خدا بخواهیم همیشه سخن حق در کلام و شعار داشته باشیم و در مداری باشیم که وظیفه ماست و خدا می‌پسندد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن اجتماعی امام جمعه بندرانزلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۱۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کار خوب پلیس در حمایت از شهروند خبرنگاران

عصرایران ؛ رضا غبیشاوی - شهروندان خبرنگاران، چشمان جامعه در برابر حوادث مختلف هستند. باید از این چشمان حفاظت کرد.

شهروند خبرنگاران، شهروندان عادی هستند که بر حسب تصادف و اتفاق، در زمان و مکان حادثه مهمی قرار می گیرند و می توانند به عنوان شاهد ماجرا، فیلم بگیرند و آن را در شبکه های اجتماعی منتشر کنند.
تایید و حمایت آنان، نظارت عمومی بر جامعه را تقویت می کنند. آنان شایسته حمایت و تایید هستند. اقدامی که به تازگی از سوی رئیس پلیس آگاهی تهران صورت گرفت. 

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ، سردار علی ولی‌پور گودرزی به تازگی گفته است: "از شهروندان گرامی دعوت می‌کنم تا در برابر اتفاقات پیرامون خود بی تفاوت نبوده و با مستندسازی از آسیب‌ها و جرائم و قانون‌شکنی‌ها یاری‌گر پلیس در اشراف اطلاعاتی بر اتفاقات پایتخت باشند."



اشاره او به اقدام اخیر یک شهروند در فیلم برداری و انتشار عمومی فیلم حمله با زنجیر در اتوبوس عمومی تهران است که اندکی بعد، نیروی انتظامی اعلام کرد متهم اصلی این ماجرا را بازداشت کرده است.
قبل از این هم بعد از انتشار فیلم یک زورگیری در اتوبان صدر تهران که توسط یک شهروند عادی، فیلمبرداری شده بود؛ نیروی انتظامی توانست در فاصله اندکی، متهمان را بازداشت کند.

قطعا اگر این دو فیلم توسط شهروندخبرنگاران ضبط و منتشر نشده بود نه کسی از مردم از این حوادث مطلع می شد نه نیروی انتظامی چنین مستندانی با ارزشی برای پیگیری و دستگیری متهمان در اختیار داشت.
رئیس پلیس اگاهی تهران به خوبی، شهروند خبرنگاران و فیلم های منتشر شده از سوی آنان را نه در مقابل پلیس بلکه در کنار پلیس دانست. این نگاه مدرن به این پدیده نو است. 

فیلم های شهروند خبرنگاران کمک به تقویت دیده بانی و نظارت عمومی در برابر اتفاقات وحوادث است. این فرصت طلایی برای سازمان های مسوول است تا با بهره برداری از این فیلم ها، دامنه نظارت و فعالیت خود را گسترده تر و تاثیرگذارتر کند. در حوزه پلیس، به طور مشخص، فیلم های شهروند خبرنگاران، این امکان را در اختیار این سازمان قرار می دهد تا در مراحل مختلف کسب اطلاع، شناسایی تا برخورد با مجرمان و خلافکاران، فعال تر و موثرتر فعالیت کنند. البته ناگفته پیداست منظور، جرایم و خلاف کاری ها و رفتارهای ناپسند است. ضمن اینکه شهروند خبرنگاری، مجاز به ورود به حریم خصوصی افراد نیست.

فیلم ها و مشاهدات شهروند خبرنگاران، امکان دریاف بی واسطه واقعیت های جامعه را فراهم می کند. تصور کنید در جای جای شهر، هر جرم و خلاف و رفتار نادرست و ناپسندی ضبط و منتشر شود. دوربین گوشی موبایل در دست تک تک مردم، چنین کاری را انجام می دهند و توجه سازمان های مسوول را به سمت واقعیت ها و حوادث جامعه سوق می دهند. همزمان واکنش به هنگام و مسوولانه سازمان های مسوول در برابر این اتفاقات، نه تنها کارآمدی آنها را ارتقا می دهد بلکه رضایت و اطمینان مردم را جلب می کند.

شهروند خبرنگاران، اعضای جامعه را از اتفاقات قابل توجه، با خبر می کنند. این چشم ها را باید قدر دانست و حمایت کرد. هدف شهروندخبرنگاران، آگاه سازی مردم و کمک به مسوولان برای واکنش و رفتار صحیح در برابر اتفاقات مختلف است. شهروند خبرنگاران را باید قدر دانست و حمایت کرد چون چشم جامعه اند.

شهروند خبرنگاری، شهروند خبرنگاران و انتشار تولیدات آنان از پدیده های نو جامعه امروزی است. ما در جامعه مجازی – واقعی زندگی می کنیم. جامعه ای که گوشی هوشمند موبایل، اینترنت، شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها بخش های جدایی ناپذیر آن هستند.  کار و کارآمدی در این جامعه، نیازمند استفاده بهینه از امکانات نو ارتباطی است از جمله همین شهروند خبرنگاری.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کار خوب پلیس در حمایت از شهروند خبرنگاران
  • ضرورت برخورد جدی با شرب خمر در جامعه
  • فضای قرآنی در جامعه رو به گسترش است
  • ضرورت برخورد جدی با شرب خبر در جامعه
  • ضرورت گفتمان سازی و تبیین راهبرد جامع برای تحقق شعار سال
  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم
  • پیام تبریک بانک سرمایه به مناسبت دهه فجر
  • دستگاه‌های مسوول در بندر شهید رجایی باید به وحدت رویه برسند
  • فرزندآوری باید ضرورت ملی و اولویت زندگی جوانان باشد
  • فهرست شورای وحدت هنوز نهایی نشده است