Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، عبدالکریم گراوند در جلسه کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری ونوآوری استان بوشهر با بیان اینکه مشکل پرورش آرتمیا در سواحل استان بوشهر برطرف شده است افزود: این مهم نشان می‌دهد که با تعامل و هم‌افزایی می‌توان کار‌ها و طرح‌ها برای اجراء تسریع داد.

وی با بیان اینکه بودجه مورد نیاز برای اجرای طرح پژوهشی پرورش آرتمیا تامین شده است افزود: علاوه بر تخصیص ۵ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی، ۴ میلیارد ریال هم از منابع استانی برای تسریع در اجرای طرح پژوهشی و تحقیقاتی پرورش آرتمیا در استان بوشهر تخصیص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار بوشهر با اشاره به حمایت از طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی اثرگذار در حوزه اقتصاد و تولید تصریح کرد: طرح‌های تحقیقاتی فناورانه که روی اقتصاد، ظرفیت‌ها، تحقق نیازمندی‌ها، تولیدات و حل مشکلات اثرگذار باشد مورد حمایت ویژه قرار می‌گیرد و اعتبارات لازم تامین می‌شود.

گراوند با بیان اینکه اعتبارات قابل توجهی در عرصه پژوهش‌های کاربردی و دیگر امور تحقیقاتی هزینه شده است عنوان کرد: این طرح‌های تحقیقاتی باید در اقتصاد، اشتغال، تولید و ارزش افزوده پروژه‌ها خود را نشان دهد.

وی با بیان اینکه سران آمریکا مشکلاتی در عرصه اقتصاد در ایران فراهم کرده اند افزود: این تهدیدات یک فرصت بسیار ارزشمندی برای دانشگاهیان، محققان، پژوهشگران برای استفاده از ظرفیت‌های علمی در حوزه‌های مختلف در راستای حل مشکلات نیازمندی‌های جامعه است.

استاندار بوشهر گره‌گشایی از مشکلات در دوران سخت را یک ضرورت دانست و تاکید کرد: شرایط سختی که آمریکا در عرصه اقتصاد ایجاد کرده پژوهشگران در این دوران سخت باید با ارائه طرح‌های عالمانه زمینه گشودن راه‌ها و گره‌ها را فراهم کنند تا چرخ اقتصاد متوقف نشود و این دوران بهترین فرصت برای دانشگاهیان محسوب می‌شود.

گراوند، پروژه‌های زیست فناورانه را عرصه جدیدی در حوزه پژوهش و تحقیق نام برد و تصریح کرد: در سواحل قبلا تنها در حوزه نفت طرح‌های پژوهشی و استخراج انجام می‌شد، ولی اکنون با انجام طرح‌های تحقیقاتی، منابع ذی‌قیمت‌تر از نفت کشف شده است که باید از این ظرفیت‌ها استفاده بهینه در حل مشکلات جامعه شود.

وی، با تاکید برعملیاتی شدن طرح‌های تحقیقاتی زیست فناورانه در حوزه سواحل استان بوشهر گفت: باید نگاه جدید راهگشا در حل مشکلات و تحقق نیازمندی‌های جامعه و تسریع در مسیر توسعه کشور باشد.

استاندار بوشهر، پرورش آرتمیا در سواحل استان بوشهر را یک ظرفیت قابل توجه دانست و افزود: ظرفیت‌های فناورانه استان بوشهر باید با نگاه عالمانه و موشکافانه در عرصه اقتصاد ارائه شود که یکی از این پروژه‌ها پرورش آرتمیا است.

گراوند، پرورش آرتمیا و جلبک‌های دریایی را یکی از ظرفیت‌های مهم استان بوشهر دانست و گفت: این ظرفیت‌ها باید به سرمایه‌گذاران معرفی شود تا زمینه اجرای عملیات تولید این آبزیان در سواحل استان آغاز شود.

وی، باتاکید بر حمایت از سرمایه‌گذاران در امر اجرای عملیات پرورش آرتمیا و جلبک‌های دریایی تصریح کرد: هزینه ریسک طرح‌های تحقیقاتی این پروژه‌ها از محل اعتبارات استانی پرداخت می‌شود تا زمینه عملیاتی شدن پروژه پرورش و تولید آرتمیا و جلبک‌های دریایی فراهم شود.

استاندار بوشهر با بیان اینکه این استان به عنوان استان پایلوت در عرصه تدوین سند دانش بنیان معرفی شده است بیان کرد: استان بوشهر در عرصه حرکت طرح‌های دانش بنیان مورد حمایت شورای عالی انقلاب فرهنگی بعداز ماه مبارک رمضان مصوب و این سند به عنوان سند بالا دستی به حوزه توسعه علمی و فناورانه در عرصه اقتصادی تبدیل می‌شود که با توجه به ظرفیت‌های استان بوشهر این سند فرصت خوبی برای اجرای طرح‌های فناورانه را فراهم می‌کند.

انتهای پیام/م

استان بوشهر به عنوان استان پایلوت در عرصه تدوین سند دانش‌بنیان معرفی شده است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اشتغال اخبار اقتصادی آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۱۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دومین نمایشگاه حمل و نقل دانش‌بنیان در اصفهان

دومین نمایشگاه حمل و نقل دانش بنیان در اصفهان، ۱۱ الی ۱۴ اردیبهشت با حضور سازمان‌ها و شرکت‌های فعال در حوزه حمل و نقل و با شرکت شرکت های دانش بنیان و فعالان حوزه حمل و نقل در محل دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، دومین رویداد حمل و نقل دانش‌بنیان همراه با دومین نمایشگاه حمل و نقل دانش بنیان با با همت معاونت حمل و نقل شهرداری اصفهان در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود.

برگزاری این نمایشگاه و رویداد حمل و نقلی با حضور شرکت‌های دانش بنیان، فناور، دانشجویان، اساتید و کارشناسان و مدیران دستگاه‌های دولتی از ۱۱ اردیبهشت ماه جاری آغاز می‌شود و تا ۱۴ اردیبهشت ماه جاری ادامه دارد؛ کاهش آلودگی هوا، وسایل برقی و تجهیزات شارژ، هوشمندسازی و هوش مصنوع، مدیریت ترافیک و اطلاع رسانی تجهیزات حمل و نقل ریلی از محورهای برگزاری دومین نمایشگاه حمل و نقل دانش بنیان است.

برگزاری این نمایشگاه با حضور مسئولان و متخصصان حمل و نقل ملی و استانی و کلان شهرها همراه با برگزاری پنل‌های ارائه طرح و محصولات شرکت‌های دانش بنیان و برگزاری کارگاه‌های آموزشی و سایر برنامه‌های جانبی در محل سالن شماره ۲ تربیت بدنی دانشگاه صنعتی اصفهان صورت می‌گیرد و ساعات بازدید از نمایشگاه ۹ صبح الی ۱۸ بعد از شهر است و علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت www.goingevent.com مراجعه کنند.

کد خبر 748890

دیگر خبرها

  • بوشهر سومین استان کشور در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است
  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • اردوگاه دانش آموزی با منظر گردشگری مقاومت در بوشهر احداث شود
  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • پایان چهارمین نمایشگاه دستاورد‌های وقف
  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود
  • برگزاری دومین نمایشگاه حمل و نقل دانش‌بنیان در اصفهان
  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها
  • ۲۰۰۰ هکتار زمین برای شهرهای مولد کشاورزی استان بوشهر مصوب شد