Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین اقدامات سازمان دامپزشکی در مناطق سیل زده اظهار کرد: سازمان دامپزشکی قبل از وقوع سیل و حین وقوع سیل با اقداماتی نظیر درمان دام ها، واکسیناسیون دام، ضدعفونی و سم پاشی اماکن دام توانست بیماری مشترک دام و انسان را کنترل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تاکنون ۷ هزار راس دام بیش از یک میلیون طیور تلف شده دفن بهداشتی شدند، افزود: بیش از ۲ میلیون راس دام مجاور مناطق سیل زده علیه بیماری مشترک دام و انسان و همچنین بیماری‌های طیور و مشترک انسان با دام و پرندگان انجام شده است.

رفیعی پور ادامه داد: ارزیابی روزانه و رصد و پایش همکاران سازمان دامپزشکی از مناطق سیل زده نشان می‌دهد که با وجود آلوده بودن آب و ازدیاد حشرات، شرایط تحت کنترل است.

به گفته وی، در تمامی مناطق سیل زده اقدامات خوبی در حوزه سم پاشی، ضدعفونی، گندزدایی، واکسیناسیون و دفن بهداشتی لاشه‌ها صورت گرفته است.

رئیس سازمان دامپزشکی با بیان اینکه دفن بهداشتی برخی از لاشه‌های دام و طیور به سبب قرار گرفتن در زیر هزاران تن خاک یا در مسیر رودخانه‌ها وجود ندارد، گفت: مردم در بسیاری از مناطق روستایی و حاشیه شهر‌ها که دام و طیور بر اثر وقوع سیل تلف شدند، با همکاران سازمان دامپزشکی به منظور دفن بهداشتی، ضدعفونی و سم پاشی منطقه تماس گرفتند که بلافاصله اکیپ‌های دامپزشکی به محل اعزام می‌شوند.

بیشتر بخوانید: نرخ هر کیلو شقه گوسفندی به ۱۰۳ هزار تومان رسید

رفیعی پور با بیان اینکه همکاران سازمان دامپزشکی در مناطق سیل زده به صورت ۲۴ ساعته فعالیت دارند، اظهار کرد: براین اساس در صورت اعلام تلف شدن یک راس دام در مناطق سیل زده بلافاصله همکاران سازمان دامپزشکی برای دفن بهداشتی، گندزدایی و واکسیناسیون سایر دام زنده به محل اعزام می‌شوند.

وی در ادامه افزود: همکاران سازمان دامپزشکی در استان‌های معین مستقر هستند و کار خود را در استان‌های سیل زده انجام می‌دهند، در حالیکه اگر این امر صورت نمی‌گرفت به سبب بیماری مشترک دام و انسان فاجعه بدتر رخ می‌داد.

افت شدید قیمت تخم مرغ و مرغ در داخل/ تغییری در ثبت سفارش گوشت قرمز ایجاد نشده است

این مقام مسئول در بخش دیگر سخنان خود درباره تاثیر اختصاص ارز نیما بر ثبت سفارش گوشت قرمز بیان کرد: با وجود حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و اختصاص ارز نیما، تغییری در ثبت سفارش ایجاد نشده است، ضمن آنکه به سبب شرایط مساعد آب و هوا، افزایش علوفه در مراتع و وزن گیری بره‌هایی که از اواخر اردیبهشت به بازار عرضه می‌شود، مشکلی در تامین گوشت نداریم.

وی با بیان اینکه واردات مرغ از ترکیه و برزیل براساس ثبت سفارش قبلی در حال انجام است، افزود: با توجه به کاهش قیمت مرغ در داخل ممکن است ثبت سفارش در راستای حمایت از تولید داخل صورت نگیرد.

رفیعی پور در پایان تصریح کرد: با توجه به مازاد تولید تخم مرغ و مرغ و کاهش شدید قیمت این محصولات در بازار داخل و درخواست برخی تجار برای صادرات مازاد تخم مرغ، نیازی به واردات نداریم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۱۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات میوه های گرمسیری زمینه رشد تجارت خارجی را فراهم می کند

ایسنا/کردستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: در حال حاضر آمادگی کامل برای واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق به کشور وجود دارد و تجار و بازرگانان قطعاً از این موضوع استقبال می‌کنند و زمینه رشد تجارت خارجی در استان فراهم خواهد شد.

پیمان اسکندری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: دو مرز رسمی سیرانبند بانه و باشماق مریوان در سال‌های اخیر در حوزه تجارت خارجی فعالیت خوبی داشته‌اند و سالانه ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از طریق این مرزها به خارج از کشور صادر شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان افزود: تجار و بازرگانان استان و سایر استان‌ها همواره درخواست ورود میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق داشته‌اند.

اسکندری با بیان اینکه بندر لاذقیه سوریه و بندر بصره در کشور عراق به این دو مرز نزدیک است و موجب کاهش قیمت تمام شده این محصولات در کشور می‌شود، بیان کرد: درخواست‌های این تجار و بازرگانان را طی یکی دو سال اخیر با حضور استاندار و همکاری سازمان حفظ نباتات کشور پیگیری کردیم و در نهایت خوشبختانه موفق به کسب این مجوز برای مرز باشماق شدیم.

وی اضافه کرد: مجوز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان از ۱۲ اردیبهشت ماه جاری صادر شده است که این مهم موجب گسترش مبادلات مرزی خارجی خواهد شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان افزود: یک سری مشکلات زیرساختی مانند آزمایشگاه قرنطینه، ساختمان و نیروی متخصص وجود داشت که با همکاری سازمان حفظ نباتات کشور این مشکلات و موانع حل شد.

وی افزود: در حال حاضر آمادگی کامل برای واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق به کشور وجود دارد و تجار و بازرگانان قطعاً از این موضوع استقبال می‌کنند و زمینه رشد تجارت خارجی در استان فراهم خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ساماندهی بهداشتی اسکله‌های صیادی و محصولات شیلاتی استان بوشهر
  • هلال احمر در قرن جدید؛ از مرکز ملی مدیریت و رصد حوادث تا ۲.۸ میلیون عضو جدید
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی واردات قطعی به منطقه آزاد قشم رسید
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد
  • بخشنامه اخیر بانک مرکزی پیرامون واردات ابهام دارد
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی واردات قطعی به قشم رسید
  • ورود نخستین محموله خودروهای هیبریدی به قشم
  • ورود نخستین محموله خودرو‌های هیبریدی واردات قطعی به قشم
  • واردات میوه های گرمسیری زمینه رشد تجارت خارجی را فراهم می کند