Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-28@10:26:01 GMT

تشدید بحران مالی شرکت هواپیمایی آلیتالیا

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۴۳۶۷۳

تشدید بحران مالی شرکت هواپیمایی آلیتالیا دولت ایتالیا را برای جلوگیری از ورشکسته شدن آن با مشکلی بزرگ روبرو کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شرکت هواپیمایی آلیتالیا که دو سال گذشته برای نجات خود بیش از ۹۰۰ میلیون یورو از دولت وام دریافت کرده است نه تنها قادر به پرداخت این بدهی خود نیست بلکه همچنان نیازمند به کمک‌های مالی بیشتر دولت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  این در حالی است که اتحادیه‌های کارگری ایتالیا دولت را مسئول تشدید بحران آلیتالیا می‌دانند.   سوزانا کاموسو، رئیس سابق بزرگترین اتحادیه کارگری ایتالیا (چی جی ال) می‌گوید: «ما بار‌ها اعلام کرده‌ایم که در این ۲ سال هیچ راه حلی برای بحران آلیتالیا پیدا نشده است و دولت باید هر چه زودتر شرکت‌هایی هواپیمای خارجی که تمایل به خرید سهام آلیتالیا را که بزرگترین شرکت هواپیمایی ایتالیا محسوب می‌شود معرفی کند. آلیتالیا سالهاست که در شرایط بسیار دشواری قرار دارد و توانایی پرداخت بدهی‌های خود را ندارد».   دولت ایتالیا تلاش می‌کند از ورشکستگی آلیتالیا جلوگیری کند.   لوئیجی دی مایو، وزیر توسعه اقتصادی و معاون نخست وزیر ایتالیا هم معتقد است: «هم اکنون شرکت راه اهن ایتالیا و شرکت هواپیمایی دلتا امریکا امادگی خودشان را برای خرید بخشی از سهام آلیتالیا اعلام کرده اند و ما به شدت پیگیر نهایی شدن این توافق هستیم».   در همین حال اتحادیه‌های کارگری ایتالیا اعلام کردند که در اعتراض به تداوم بحران آلیتالیا و خطر اخراج هزاران نفر از کارکنان این شرکت، روز ۲۱ ماه می‌بخش حمل و نقل هوایی این کشور برای ۲۴ ساعت اعتصاب خواهد کرد.   با وجودی‌که سالهاست آلیتالیا با بحران شدید مالی دست به گریبان است، اما شرکت‌های بزرگ هواپیمایی اروپایی تمایل چندانی به سرمایه گذاری در این شرکت ندارند. شرکت هواپیمایی آلیتالیا در ده سال گذشته به دلیل بحران اقتصادی و بدهی‌های سنگین خود بیش از ۱۲ هزار نفر از کارکنانش را اخراج کرده است.   انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۳۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها واگذار شد

سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی در آیین رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تامین (سپامی) گفت: اهمیت برجسته کردن این ابزارها در فرمایشات مسئولان اعلام شد اما باید بگوییم برات الکترونیکی هنوز کامل مزایای و اثر گذاری آن در اقتصاد کشور اعلام نشده است.

وی افزود: هدف گذاری و فرمان جهش تولید مسیر تامین تولید از بیش از پیش هموار کنیم و ابزارهای از این دست وزن بیشتری داشته است فکتورینگ،  برات الکترونیکی،  اثر گذار بوده است این مسیرها نیازمند هم آهنگی تمامی دستگاه ها از جمله بانک مرکزی،  خزانه داری کل کشور است که خوشبختانه تا به امروز انجام شده است.

خاندوزی گفت: این هم آهنگی بین دستگاه‌ها یک الزام است و امسال به عنوان اولین سال برنامه هفتم بر روی اجرای این برنامه ها تاکید کنیم. 

وزیر اقتصاد و دارایی گفت: طرحی تامین مالی تولید و زیرساخت  در مجلس  در حال تصویب است که این دست ابزارهای نقش هم آهنگ کننده بیشتری را ایفا کند.

وی افزود: جدیت نسبت به توسعه این ابزارها  به‌ اندازه کافی مفهوم و زمینه ابزار سازی فراهم می‌کند  و ما را از   تک روشی و تک بودن جعبه ای بودن خارج می‌کند. 

خاندوزی اظهار کرد: طبق هدف گذاری که  صورت گرفته است  چقدر از تامین مالی بانک ها  از این طریق باشد و بانک ها از این  ابزارها استفاده کند   مشمول تشویق بیشتری می شود چراکه هدایت تامین مالی و بانک ها بدون تکلیفی بودن  امکان پذیر نیست‌.

خاندوزی تاکید کرد: مجموع ۲۷۵ هزار میلیارد تومان افزایش سرمایه بانک ها تحت مدیریت دولت  انجام شده که البته عقب ماندگی چند ساله در این بخش  داشته ایم.

وی افزود: ۱۱۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات خرد بدون ضامن از سوی بانک های تحت مدیریت دولت پرداخت شده است‌. 

وزیر اقتصاد و دارایی گفت: فروش اموال مازاد در دولت سیزدهم بالغ بر ۹۵همت بوده است و در دولت های قبل سیزدهم ۵۴ همت بوده که در مجموع ۱۵۰ همت انجام شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • ایتالیا سفیر روسیه را احضار کرد
  • احضار سفیر روسیه از سوی وزارت خارجه ایتالیا
  • ◄ برگزاری دوره آموزش مهمانداری در هواپیمایی سپهران
  • تاخیر ۵۰۰دقیقه‌ای پرواز مشهد به تهران
  • ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها واگذار شد
  • پرواز مشهد به تهران هواپیمایی چابهار با تاخیر ۵۰۰ دقیقه ای انجام شد
  • ◄ بانوی مهمانداری که رئیس هواپیمایی ژاپن شد!
  • هلند ازسرگیری کمک به آنروا را مشروط کرد
  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان
  • خدمت به محرومین و توانمندسازی آنان، اولویت مهم کمیته امداد