Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-26@08:31:26 GMT

افزایش ۵۰ درصدی فروش و سه برابری سود تاپیکو

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۴۳۹۸۵

افزایش ۵۰ درصدی فروش و سه برابری سود تاپیکو

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، مخدومی ضمن تبریک روز کارگر گفت: ایرانول در تمام شاخص ها رشد خوبی داشته و توانسته است سهم بازار را از 19درصد سال 93 به بیش از 30درصد در سال 97 تبدیل نماید و یکی از بهترین شرکت های تاپیکو از نظر مدیریتی است که از مدیریت و هیات مدیره شرکت تشکر می کنم.
وی در ادامه به برخی از اقدامات شرکت تاپیکو در سال 97 اشاره کرد و افزود: در خانواده تاپیکو ارزش بازار در سال 97 از 12750 میلیارد به 21 هزار میلیارد تومان رسید که حدود 50 درصد افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مخدومی در ادامه با اشاره به تسویه 65 درصد از وام های قبلی این شرکت، گفت: در مجموع فروش محصولات در خانواده تاپیکو در سال گذشته حدود 46 درصد افزایش داشته است.
مخدومی همچنین به سود شش ماهه شرکت تاپیکو نیز اشاره کرد وگفت: سود تاپیکو در شش ماهه نخست سال 97 نسبت به شش ماهه نخست سال 96 از 765 میلیارد تومان به 2400 میلیارد تومان رسید.
وی همچنین در ادامه افزایش تولید گروه پتروشیمی تاپیکو و دستیابی به رکورد بیشترین تولید توسط پتروشیمی فن آوران و خراسان را در بین تمامی شرکت های پتروشیمی به اعلام شرکت ملی صنایع پتروشیمی از دستاوردهای این شرکت در سال 97 عنوان کرد.
مهندس مخدومی همچنین با اشاره به رتبه تاپیکو در میان صد شرکت برتر در سال 97 ، گفت: در سال 97 تاپیکو با سه پله صعود از رتبه 23 به 20 ارتقا یافت و ایرانول نیز توانست در بین صد شرکت برتر از رتبه ۹۷به ۸۷ ارتقا یابد و توانستیم در هلدینگ های چند رشته ای در همایش سالانه صد شرکت برتر ایران رتبه یک را بدست آوریم.
وی همچنین تصریح کرد: افزایش سهام شناور در تاپیکو طی سال گذشته از 6 درصد قبل به11/6 درصد رشد همراه بوده است .
مخدومی در ادامه ثبت افزایش سرمایه شرکت های ایرانول و پاسارگاد به مبلغ 260 میلیارد تومان را از دیگر اقدامات این هلدینگ در سال گذشته بیان کرد و گفت: بازده سهام تاپیکو از ابتدای سال 97 تاکنون 74 درصد رشد داشته است .
مخدومی همچنین به ارتقای رتبه شفافیت تاپیکو در بین هلدینگ های بورسی اشاره کرد و گفت: پرداخت سود سهامداران حقیقی 12 روز پس از برگزاری مجمع عمومی برای نخستین بار و پرداخت و سود سهام کلیه سهامداران یک ماه پس از برگزاری مجمع از دیگر اقدامات سال 97 هلدینگ تاپیکواست.
در این مراسم اسحاقی مدیرعامل شرکت نفت ایرانول نیزگفت: خوشبختانه ایرانول روند رشد و توسعه خوبی دارد و طی شش سال اخیر با برنامه ریزی انجام شده رکورد تولید، فروش ،صادرات ، سود و افزایش سهم بازار روغن موتور را از اول تاسیس ایرانول تاکنون شکسته ایم.
گفتنی است؛ در این مراسم که دکتر هاشمی رئیس هیات مدیره و دکتر افضلی عضو هیات مدیره و قائم مقام شرکت ایرانول حضور داشتند از 11 نفر از کارگران نمونه شرکت نفت ایرانول آقایان سعید شیرازی زاده، علی اصغر افتخاری، محمود شکرالله زاده، مصطفی عباسی، فرهاد محمدی ثمرین، مهران خیری، علی توکلی، کرمعلی ترکاشوند، علی شری پور، بیژن ضیغمی و سرکار خانم کبری سلیمی تجلیل بعمل آمد.

انتهای پیام/

169 / 20 نفت سرمایه گذاری تاپیکو بازار پتروشیمی فن آوران افزایش سهام شناور

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: نفت سرمایه گذاری تاپیکو بازار پتروشیمی فن آوران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۳۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ جواد حاتمی در نشست هم اندیشی راهکار‌های تحقق حداکثری جهش تولید با مشارکت مردم در صنعت ارزآفرین پتروشیمی با حضور معاون وزیر نفت اظهار داشت: پتروشیمی بوشهر در سال گذشته با ۵۱۰ میلیون دلار صادرات در این شاخص رشد ۱۸ درصدی داشته و همچنین موفق به کسب درآمد ۲۰۰ هزار میلیارد ریال شده است.

وی بیان کرد: ظرفیت تولید پتروشیمی بوشهر حدود ۹ میلیون و ۲۴۸ هزار تن است که بخشی از این محصولات به صورت خوراک به مصرف واحد‌های دیگر مجتمع می‌رسد و بخش دیگر به عنوان محصول نهایی صادر می‌شود.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوشهر گفت: مجموعه پتروشیمی با توجه به تنوع محصولات بزرگ‌ترین زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی کشور را دارا است به نوعی که از مرحله دریافت گاز ترش تا انواع محصولات شیمیایی و الفینی در پتروشیمی بوشهر تولید می‌شود.

حاتمی ادامه داد: این محصولات توسط ۱۲ پتروشیمی تولید می‌شود و یا در آینده با راه اندازی فاز‌های توسعه‌ای تولید آنها آغاز می‌شود.

وی اظهار داشت: پتروشیمی بوشهر از طریق فروش یوتولیتی کمک شایانی به سایر واحد‌های پتروشیمی دارد به نحوی که یک سوم درآمد پتروشیمی بوشهر از محل فروش یوتیلیتی است.

حاتمی عنوان کرد: یکی از مسائل و مشکلات پتروشیمی تهیه خوراک است که با توجه به راه اندازی فاز دوم در آینده نزدیک نیاز است سهمیه خوراک پتروشیمی بوشهر افزایش پیدا کند.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوشهر گفت: در تحقیق و توسعه نگاه به این است که از ظرفیت‌های داخلی نهایت استفاده انجام و از شرکت‌های داخلی برای شارژ کاتالیست‌ها بکارگیری شود.

حاتمی افزود: رویکرد زیست محیطی به صورت عینی و واقعی در پتروشیمی بوشهر دنبال می‌شود و در این زمینه برای کاهش پساب و حفظ محیط زیست منطقه اقدام‌های ارزشمندی اجرایی شده است.

وی عنوان کرد: در سال گذشته نیز تندیس واحد پاک به پاس اقدام‌های ارزشمند زیست محیطی به مجموعه پتروشیمی بوشهر اهدا شده است.

حاتمی ادامه داد: بهینه سازی و مدیریت مصرف انرژی و صرفه ۱۵۰ هزار دلاری ماهانه از دیگر دستاورد‌های این پتروشیمی محسوب می‌شود.

وی اظهار داشت: روزانه مصرف انرژی در حوزه تولید پایش می‌شود تا سهم بسزایی در صرفه جویی و پایش به صورت روزانه انجام شود.

حاتمی ادامه داد: کل فروش پتروشیمی بوشهر ۵۹۸ میلیون دلار گزارش شده است.

وی افزود: در مرحله دوم پتروشیمی متوسط پیشرفت واحد‌های در دست ساخت ۹۳.۵ درصد است که انتظار می‌رود دو تا سه طرح این مرحله در سال جاری به بهره برداری برسد.

دیگر خبرها

  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • رشد ۳ برابری پرورش مرغ گوشتی در تهران
  • رشد ۳ برابری پرورش مرغ گوشتی در استان تهران/ احداث ۲ مگافارم پیگیری می‌شود
  • جهش همزمان تولید و فروش شرکت نفت ایرانول در سال جدید
  • افزایش ۱۱.۷ درصد فروش پاکشوما در فروردین ۱۴۰۳
  • افزایش سه برابری ظرفیت تبادل برق ایران و ترکمنستان
  • افت فروش آیفون در چین؛ اپل به رتبه سوم سقوط کرد
  • افزایش چهار برابری لایروبی رودخانه‌های مازندران.
  • افزایش ۹ درصدی مخاطبان سینما‌های خراسان رضوی در فروردین ۱۴۰۳
  • افزایش ده برابری هوشمند سازی شبکه برق شیراز