Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره میراث ‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خلیل‌آباد گفت: برای سومین سال جشنواره تاک پلو در خلیل‌آباد برگزار شد.

به گزارش قدس آنلاین، محمد جواد بلبلی در حاشیه برگزاری این جشنواره بیان کرد: تلاش می‌شود با برگزاری ۵ تا ۶ جشنواره در سال از جمله تاک پلو بتوانیم ظرفیت گردشگری شهرستان از جمله غذاهای سنتی و فرهنگ و آئین منطقه را به نقاط مختلف کشور معرفی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: با توجه به تبلیغاتی که صورت گرفت در این جشنواره پذیرای مهمان‌هایی از مشهد، بیرجند، بردسکن، زاهدان و کاشمر بودیم.

رئیس اداره میراث ‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خلیل‌آباد عنوان کرد: با توجه به این که در شهرستان خلیل‌آباد دو اقلیم متفاوت داریم و از سویی به عنوان یک باغ شهر معرفی شده می‌توان در جذب گردشگرانی از شهرهای مختلف به خصوص گردشگران خارجی موفق عمل کرد.

وی همچنین افزود: با راه‌اندازی اقامت‌گاه‌های بوم‌گردی نیز منجر به افزایش ماندگاری مسافران می‌شود و در بالا رفتن میزان گردشگر پذیری برنامه‌هایی در دست انجام است.

بلبلی عنوان کرد: بعد از ماه مبارک رمضان جشنواره آبگرم و در شهریورماه نیز جشنواره انگور و در ادامه نیز جشنواره کشمش را در شهرستان برگزار خواهیم کرد.

کشاورزی یکی از ظرفیت‌های شهرستان

در ادامه این مراسم فرماندار خلیل‌آباد به ایسنا گفت: کشاورزی یکی از ظرفیت‌های بسیار خوب شهرستان خلیل‌آباد بوده و هست که تاثیر بسیار مطلوبی در جذب گردشگر دارد.

مجتبی شاکری افزود: بخش کشاورزی شهرستان این توانایی را دارد که بتواند در ایام برداشت محصول گردشگر کشاورزی را در منطقه داشته باشیم.

وی ادامه داد: بدون شک برپایی جشنواره‌هایی همانند تاک پلو نه تنها در جذب گردشگر بسیار حائز اهمیت است بلکه حتی می‌تواند سرمایه‌گذاران بسیاری را با معرفی پتانسیل‌های شهرستان جذب و از سویی ظرفیت‌ها و استعدادها و قابلیت‌های کشاورزی منطقه را معرفی کرد.

فرماندار خلیل‌آباد گفت: امسال فعال کردن معین‌های اقتصادی و رونق اقتصادی در شهرستان‌ها یکی از موضوعات مدنظر جذب سرمایه‌گذار برای بخش‌های مختلف منطقه است.

وی در ادامه عنوان کرد: شهرستان خلیل‌آباد با شش هزار هکتار باغات انگور قطب تولید انگور در استان بوده که سالانه بالغ بر یک‌صد هزار تن محصول و روزانه بیش از ۳۰ تن برگ انگور نیز برداشت می‌شود.

 فرماندار خلیل‌آباد بیان کرد: اکنون بالغ بر ۲۳ رقم انگور در خلیل‌آباد تولید می‌شود که ارقام بی‌دانه آن مانند پیکامی و عسکری مناسب تبدیل به کشمش و ارقام دانه‌دار مانند سبز مال، ریش ‌بابا و رزقی نیز مناسب محصولاتی نظیر طیفی و مویز است.

وی همچنین هدف از برپایی این جشنواره را حفظ و احیای آئین‌ها و آداب و رسوم قدیم و معرفی غذاهای محلی ذکر کرد و گفت: تاک پلو یکی از غذاهای محلی و محبوب شهرستان خلیل آباد است که همه ساله در فصل بهار با توجه به رویش برگ‌های درخت انگور و فصل برداشت برگ مو در این شهرستان پخت می‌شود.

شاکری عنوان کرد: به همین منظور برای سومین سال پیاپی جشنواره خانوادگی تاک پلو در اردوگاه شهید جعفریان خلیل‌آباد برگزار شد.
منبع: ایسنا انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: خلیل آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۴۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده علائم بیماری سفیدک انگور در تاکستان‌های خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی نسبت به مشاهده علائم بیماری سفیدک داخلی انگور در تاکستان‌های استان هشدار داد.

صفدر صفدری در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: علائم اولیه این بیماری در تاکستان‌های منطقه بدرانلو مشاهده شده است.

وی گفت: رطوبت و دمای هوا نقش بسیار مهمی در بروز این بیماری وجود دارد که هم اکنون شرایط برای بروز و گسترش آن در استان مهیا است.

صفدری افزود: شرایط برای شیوع این بیماری تا یک ماه آینده نیز در استان فراهم خواهد بود بنابراین سمپاشی اولیه تاکستان‌هایی که به مرحله قبل از گل دهی رسیده اند، باید انجام شود.

وی ادامه داد: از آنجایی‌که این بیماری خسارت بالایی را باغات انگور وارد می‌کند و یکی از مهمترین میوه‌های باغی در این استان انگور است، اطلاعیه برای تاکداران ارسال شده است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در این استان ۱۴ هزار و ۱۰۰ هکتار باغ انگور وجود دارد، گفت: شش هزار هکتار از این مساحت دیم و مابقی آبی است.

وی افزود: مهمترین انگور تولیدی در این استان کلاهداری و بعد از کشمشی است. خراسان شمالی یکی از استان‌هایی است که میزان تولید کشمش در آن بسیار بالاست و قسمت اعظم آن به خارج کشور صادر می‌شود.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی با اشاره به اینکه در سال گذشته حدود ۱۲۰ تن انگور در این استان تولید شد، تصریح کرد: ۲۰ تا ۲۵ درصد انگورهای تولیدی این استان به صورت تازه خوری مصرف می‌شود و مابقی باید صادر شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • محفل شعر ارادت رضوی در دزفول برگزار شد
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در شهرستان خوی برگزار شد
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی در مازندران
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی برای کشت برنج در مازندران
  • حمایت امام جمعه خلیل آباد از طرح «نور»
  • مشاهده علائم بیماری سفیدک انگور در تاکستان‌های خراسان شمالی
  • توزیع روزانه ۴ تن گوشت قرمز در بازار روزهای کرج
  • برداشت محصول از مزرعه طــرح مــقـایـســه گندم در هندیجان
  • محمدحسین لطیفی فیلمی درباره امام رضا (ع) می‌سازد
  • زنده گیری روزانه ۵۰ سگ بی‌صاحب در تهران