Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌استاندار سیستان و بلوچستان گفت: هدف از افتتاح این پروژه ارائه یک الگوی مبتنی بر صنایع زیستی و ارگانیک است و از آنجایی که بخش عمده‌ای از جمعیت استان نیاز به الگو برداری از پروژه‌های محرک و اثرگذار دارند، بایستی این طرح‌ها در تمامی نقاط استان ترویج یابد زیرا مردم ایران و به خصوص استان استحقاق استفاده از بهترین محصولات را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا- احمد علی موهبتی در آئین کلنگ زنی و افتتاح طرح کارآفرینی کشت گاه خورشیدی ارگانیا (روستای حاجی آباد زاهدان) که با حضور اعضای دبیرخانه ستاد توسعه سواحل مکران، در دست‌اندرکاران طرح و برخی مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد، افزود: این طرح قرار است با الگوهای متفاوت در سه نقطه از استان اجرا شود که اولین الگو در شهرستان زاهدان با همکاری ستاد سواحل مکران، پارک علم و فناوری و مجری طرح کلنگ‌زنی شد.

موهبتی همچنین پیوند بین دانشگاه و بخش‌های مختلف حوزه‌های روستایی، کشاورزی و صنعتی در استان را بسیار مثبت دانست و افزود: امیدواریم این دستگاه‌ها با همکاری هم بتوانند کارهای بزرگ و جدیدی را در استان رقم بزنند و در حوزه تسهیلات نیز صندوق کارآفرینی امید به بهترین نحو پای کار بوده و در خصوص پرداخت تسهیلات، متفاوت از بانک‌های دیگر عمل کرده است.

این مقام مسئول همچنین اظهار کرد: ما باید به نحوی کار کنیم که مردم در روستاها صاحب سرمایه و پول شوند و باعث افزایش درآمد روستاییان شویم زیرا به دلیل نبود بازار فروش محصولات، مردم در روستاها نسبت به تولید بی انگیزه شده اند و این موضوع تأثیرات اجتماعی نا مناسبی را به دنبال خواهد داشت.

استاندار سیستان و بلوچستان همچنین با اشاره به عدم نیاز این طرح‌ها به زیر ساخت‌های خاص عنوان کرد: باید به اجرای این طرح‌ها در همه جای استان کمک کنیم، چرا که این طرح‌ها به جز آفتاب و آب به زیرساخت دیگری نیاز ندارد و باعث توسعه طرح‌های مختلف فعال در طول سال می‌شود.

وی با اشاره به این موضوع که اجرای این طرح و محصولات حاصل از آن باعث تضمین بازار می‌شود، افزود: اگر این طرح‌ها شکل بگیرد باعث رونق بازار، کسب و کار، افزایش انگیزه روستاییان و تضمین بازار خواهد شد.

موهبتی ضمن بیان این مطلب که زمان عنصری است که هدر رفت آن باعث فلج شدن سرمایه‌گذار و تولید کننده می‌شود، افزود: مردم جهت انجام این طرح‌ها نبایستی در ادارات معطل شوند و زمان را از دست بدهند و برای ایجاد زیرساخت‌های موجود باید همه دست در دست هم، تلاش و همکاری نمائیم.

وی در پایان حوزه معاونت عمرانی و ادارات ذیربط را مکلف و موظف به حمایت از تولید در هر سطح و منطقه‌ای در استان دانست و گفت: کلیه دستگاه‌های ذیربط مکلف به همکاری با صاحبان طرح هستند و تعلل در واگذاری زمین توسط دستگاه‌های مربوطه و عدم همکاری ادارات زیر مجموعه در اجرای این طرح‌ها در استان قابل قبول نخواهد بود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: روستا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۴۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، با اعلام سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، تعدادی از فعالان و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی بین‌المللی ایران در کشورهای گرجستان، ایتالیا، عراق، قطر و ارمنستان و اتاق بازرگانی تهران برای ایجاد اتاق مشترک بازرگانی فناوری بین‌المللی در کشور در سازمان حضور یافتند.

معاون وزیر علوم و رییس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران ضمن اشاره به اهمیت جایگاه اتاق‌های مشترک بازرگانی اقتصادی بیان کرد: اتاق‌ها در عرصه تولید، خدمات، خصوصا صادرات همچنین جهت کمک به فراهم آوردن موجبات رشد و توسعه اقتصادی کشور نقشی اثرگذار دارند.

حسن زمانیان گفت: علاوه بر شرکت‌های مستقر در این پارک، قطب فناوری پارک نیز در شهر آفتاب تاسیس شده است. در راستای علمی و تخصصی کردن محصولات شرکت‌ها و تولیدکنندگان داخلی و با تفاهم و همکاری با وزارت صنعت، معدن و تجارت و با امضای دو معاونت در وزارتخانه علوم و صنعت گواهی‌نامه‌های رتبه بندی تحقیق و توسعه صادر می شود. معتقد هستیم نهادها و شرکت‌های اقتصادی در صورت نبود بخش تحقیق و توسعه از عرضه و تقاضای بازارهای جهانی عقب می مانند و وجود این بخش در شرکت‌ها کاملا ضروری است.

معاون وزیر علوم گفت: یکی دیگر از گواهینامه‌ها که تعیین کننده درصد داخلی یا خارجی بودن محصولات شرکت‌ها را تعیین می‌کند، گواهی عمق ساخت داخل است که توسط سازمان پژوهش های علمی وصنعتی ایران صادر می شود و در صورتی که درصد امتیاز گواهی بالا باشد آن محصول از معافیت گمرکی برخوردار شده و چنانچه بتواند نیاز آن محصول را در کشور فراهم کند از واردات آن جلوگیری خواهد شد.

وی بیان کرد: رتبه کشور ما در جهان از نظر علمی پانزده است ولی در نوآوری و دانش فنی رتبه ۶۳ را داریم. فاصله به این دلیل است که نمی توانیم به خوبی از پژوهش و تحقیقات خود دانش فنی تولید کنیم و در نهایت این دانش فنی را نیز به تجاری سازی نرسانده ایم که به تولید محصولات تجاری و بازار محور منجر شود. بنابراین باید به دنبال تولید محصولاتی باشیم که پیچیدگی اقتصادی مثبت داشته باشند.

زمانیان افزود: تحقیقاتی مهم است که تبدیل به دانش فنی و پس از آن منجر به تولید محصولی شود که در سطح بین‌المللی رقابت‌پذیر باشد. همچنین محصولات تولید شده باید به خوبی در بازار ارائه و در معرض دید قرار گیرد که این بازاریابی و تجارت را اتاق‌های بازرگانی می توانند در سطحی وسیع انجام دهند و در تجاری سازی و فروش محصولات نقش کلیدی داشته باشند.

دیگر خبرها

  • قیمت محصولات سایپا +جدول
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" با طراحی و تولید محصولات جدید
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم با طراحی و تولید محصولات جدید
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار “جهش تولید با مشارکت مردم” با طراحی و تولید محصولات جدید
  • نماز جمعه پایگاه مردمی است
  • شورا‌ها یکی از ظرفیت‌های مهم نظام اسلامی
  • قیمت عجیب حواله‌های خودرو؛ ۱۲ میلیارد تومان ناقابل!
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود