Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی طالبان اعلام کرد که این جرگه نمایشی در راستای نجات اشرف غنی از انزوا برگزار شد و تا زمانی که اشغال پایان نیافته و زمینه برقراری نظام اسلامی فراهم نشود جهاد ادامه خواهد یافت.

به گزارش گروه بین الملل قدس آنلاین، لویه جرگه مشورتی صلح  اخیرا در قطعنامه‌ای خواستار آتش‌بس فوری، آغاز مذاکرات بین‌الافغانی، آزادی زندانیان و قرائت مشترک علما و طالبان از اسلام شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 «ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی طالبان در واکنش به این موضوع تصریح کرد که این جرگه نمایشی بود و در راستای نجات اشرف غنی از انزوا برگزار شد که حتی برای نیمی از دولت افغانستان نیز پذیرفتنی نیست.

وی خاطرنشان کرد که بسیاری از شرکت کنندگان لویه جرگه مشورتی صلح از حضور نیروهای خارجی در این کشور سود بردند و در راستای ادامه بقای این نیروها در لویه جرگه تلاش کردند.

سخنگوی طالبان اظهارداشت: متاسفانه بیش از 3 هزار شرکت کننده در لویه جرگه مشورتی صلح جرات نکردند که از عملیات‌های شبانه و حملات هوایی به زنان و کودکان و اماکن مقدس انتقاد کنند.

وی افزود: این موضوع نیز عدم مشروعیت لویه جرگه مشورتی صلح را آشکار کرده است.

در لویه جرگه مشورتی صلح از دولت افغانستان خواسته شده بود تا شماری از زندانیان طالبان را برای نشان دادن حسن نیت از زندان رها کند.

مجاهد در واکنش به این موضوع نیز با اشاره به آزادی 100 نظامی افغان در ولایت بادغیس تصریح کرد که طالبان همواره زندانیان دولت افغانستان را آزاد کرده است که حسن نیت این گروه را نشان می‌دهد.

همچنین در قطعنامه لویه جرگه مشورتی صلح آمده است که طالبان و علمای افغانستان باید تعبیر مشترکی را از دین اسلام ارائه دهند.

سخنگوی طالبان تصریح کرد که افغانستان از سوی نیروهای آمریکایی اشغال شده است و بر اساس آیات صریح قرآن جهاد در این کشور یک فریضه است و کسی حق تعبیر منحرفانه را ندارد.

مجاهد در رابطه با برقراری آتش‌بس نیز تاکید کرد که جهاد یک عبادت است و در ماه رمضان نیز اجر بیشتری دارد و تا زمان خروج نیروهای خارجی و برقراری نظام اسلامی ادامه خواهد داشت.

وی در پاسخ به درخواست مذاکرات بین الافغانی نیز خاطرنشان کرد که این گروه تنها زمانی با دولت افغانستان مذاکره خواهد کرد که گفت‌وگوهای طالبان با آمریکا به نتیجه برسد زیرا در حالی نیروهای خارجی در افغانستان حضور دارند مذاکره با دولت این کشور بی معنی بوده و دستاوردهای مبارزه طالبان با مخاطره روبرو خواهد کرد.

واکنش تند طالبان به قطعنامه لویه جرگه مشورتی صلح این کشور در حالی صورت گرفته است که این گروه پیش از این نیز از مردم افغانستان خواسته بود تا این جرگه را تحریم کنند.

کارشناسان بر این باورند که این جرگه بجای کمک به آغاز مذاکرات بین الافغانی صلح با ترسیم خطوط قرمز آغاز مذاکرات بین الافغانی را با دشواری‌های جدیدی روبرو خواهد کرد.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: افغانستان طالبان لویه جرگه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۵۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم های آمریکا ظالمانه است

امیر خان متقی، سرپرست وزارت خارجه طالبان محدودیت‌‌های وضع‌شده بانکی از سوی آمریکا را یک عمل انتقام‌جویانه و ظالمانه خواند و گفت این عمل توجیه اخلاقی و قانونی ندارد.

وی همچنین افزود برخی کشورها به پناهگاه، آموزش‌گاه و تمویل‌گاه داعشیان تبدیل شده است.

‏متقی افزود: «در یک کشور به داعش نیروی انسانی زمینه‌سازی می‌شود، کشور دیگر مسیری شده که داعشیان از آنجا عبور می‌کنند و کشور سومی هم پناه‌گاه، مراکز تمویل‌ و محلات برنامه‌ریزی در اختیار داعشیان قرار داده است.»

وی تأکید کرد درصورتی که این سه کشور مسئولیت خود را ادا کنند، در افغانستان و منطقه هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت.

وزیر خارجه کشور همچنین گفت که در نتیجه سیاست خارجی متوازن و اقتصادمحور طالبان، افغانستان در ۳۸ کشور جهان نمایندگی سیاسی دارد.

وی با تأکید بر اینکه افغانستان به‌عنوان یک کشور امن و پیشرفته، در حال مبدل شدن به مرکز اقتصاد و ترانزیت است؛ از کشورهای منطقه و جهان خواست تا از این فرصت‌ها در افغانستان استفاده خوب کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • کانادا کمک‌ها به افغانستان را از سر می‌گیرد
  • طالبان در سیلاب هم آب را به ایران بست | چانه‌زنی بر سر آب به کجا رسید؟
  • طالبان: برای حفظ دستاوردهای جهاد افغانستان تلاش می‌کنیم
  • 200 روز جنگ اسرائیل در غزه ؛ جهان شکست خورد
  • طالبان به دنبال دانش خودروسازی
  • بازداشت عضو جمعیت اسلامی افغانستان در کابل
  • آزادی ۶ مرزبان بازداشت شده در جنوب شرق کشور
  • بازداشت مرزبان ایرانی توسط‌ طالبان | سرنوشت مرزبانان چه شد؟
  • شرط حماس برای خلع سلاح : تشکیل کشور فلسطین در مرزهای 67 و پایان اشغال
  • تحریم های آمریکا ظالمانه است