Web Analytics Made Easy - Statcounter

نویسنده قصه مجموعه تلویزیونی «حکایت‌های کمال» گفت: تمام دکور‌های این سریال ماندگار هستند و همین موضوع صرفه‌جویی بزرگی برای سازمان صداوسیما محسوب می‌شود.  به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «محمدمیرکیانی» که نویسنده قصه‌های «حکایت‌های کمال» و ناظر کیفی این سریال است، گفت: در حال حاضر سریال روز‌های پایانی تصویربرداری خود را در لوکیشن یک مدرسه سپری می‌کند و امیدوارم با حاضر شدن سریال، خانواده‌ها از تماشای آن لذت ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: کتاب حکایت‌های کمال ویژه گروه سنی نوجوانان نوشته شده، اما سریال آن به شکلی است که قصه‌های جذابی برای خانواده‌ها دارد و قطعا تماشای آن در کنار خانواده لذت و شیرینی مضاعفی دارد. ضمن اینکه ما تمام تلاشمان را کردیم تا در کنار کمبود منابع مالی اثری درخور و با کیفیت بالا تولید کنیم.

میرکیانی در پاسخ به این سوال که آیا سریال کاملا و مطابق با کتاب «حکایت‌های کمال» ساخته شده؟ عنوان داشت: پایه سریال بر مبنای همین کتاب است، اما گروه نویسندگانی قصه‌های آن را بسط داده‌اند و طوری نوشته شده که پتانسیل تصویری آن نیز بهتر شود. البته شرایط تولید این سریال با آثار دیگر متفاوت بود. چون داستان سریال در دهه ۴۰ می‌گذرد و بالطبع در کوچه و خیابان امروزی ما نمی‌توانیم آن لوکیشن‌ها را پیدا کنیم. ضمن اینکه در شهرک سینمایی غزالی هم بیشتر دکور‌ها متعلق به سال‌های دیگری هستند و همین کار را برای ما مشکل می‌کرد.

وی ادامه داد: به همین دلیل ما برنامه‌ریزی کردیم که محله‌ای به نام «کمال» در شهرک سینمایی غزالی طراحی کرده و همان را با بهترین مواد بسازیم. نتیجه آن نیز این شد که در حال حاضر یک شهرک کوچک در شهرک غزالی با متریال واقعی و با بتن ساخته شده که شرایط آب و هوایی تاثیری روی آن ندارد. مثلا باران‌هایی که در اوایل سال آمد نتوانست هیچ صدمه‌ای به کار بزند. ضمن اینکه خانه‌ای که آنجا ساخته شده خود زیرزمینی هم دارد که یک گروه آنجا مشغول کار هستند و گروه دیگر هم در همان خانه و کوچه‌های اطراف آن.

میرکیانی درباره تاثیر اقتصادی این دکور‌ها نیز توضیح داد: تلویزیون در این دکور‌ها می‌تواند هم سریال‌های گوناگون و هم برنامه‌های دیگر تهیه و تدارک ببیند و به جای اینکه دکور موقت زده شود و بعد از مدتی قابل استفاده نباشد با استفاده از متریال یا مواد اولیه واقعی آن محله کمال ساخته شد. کارکرد این دکور‌ها علاوه بر استفاده در سایر آثار می‌تواند گردشگری هم باشد. مطمئن باشید که وقتی سریال پخش شود بسیاری از نوجوان‌ها و خانواده آن‌ها نیز دوست دارند این محله را از نزدیک ببینند و همین می‌تواند دستمایه حضور دانش آموزان در این دکور‌ها باشد. منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حکایت های کمال سریال و فیلم های تلویزیونی سریال تلویزیونی فیلم های تلویزیونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۵۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویر دکور باشگاه هادی چوپان به سبک تخت جمشید

هادی چوپان به تازگی باشگاه مجهز خود را در شهر زادگاهش  افتتاح کرده و در حال حاضر تصاویری را از تمریناتش در باشگاه شخصی خود منتشر می‌کند.

جالب است بدانید گرگ ایرانی که بارها علاقه‌اش را به تمدن کهن ایران نشان داده است، بخشی از باشگاه خود را به سبک تخت جمشید طراحی کرده.

چوپان به تازگی تصویری از این بخش باشگاه خود را با دنبال کنندگانش به اشتراک گذاشته است.

دیگر خبرها

  • درباره میوه‌فروشی که ۱۶ سال فکر کردیم «فریدون فروغی» است!
  • آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت؛ این وسیله غول‌پیکر کف دریا می‌خوابد! | تصویر
  • بازیگر سینما و پیشنهاد کتابی مرموز
  • کاهش ۵ درصدی ذخیره آب سد یامچی اردبیل
  • (تصویر) آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت
  • تصویر دکور باشگاه هادی چوپان به سبک تخت جمشید
  • آیا فرشتگان می توانند کاری غیر از عبادت را در پیش گیرند؟
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی آب با خشکه کاری برنج
  • صرفه جویی ۳.۹ درصدی مصرف گاز در سال گذشته
  • ترایبکا به سراغ سالگردهای خاطره‌انگیر می‌رود/۲۵ سالگی «سوپرانوها»