Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - 25 تن از نمایندگان کنگره امریکا از دولت دونالد ترامپ خواستند تا امتیازات تجاری هند را لغو نکند و برای پیدا کردن راه حلی مناسب، به مذاکرات خود با هند ادامه دهد.

به گزارش روزنامه هندوستان تایمز، یک روز قبل از اتمام دوره اطلاع رسانی 60 روزه که در قوانین مشخص شده است، نمایندگان کنگره آمریکا در پیامی کتبی به «رابرت لایتزیر» نماینده تجاری آمریکا گفتند، با لغو امتیازات تجاری هند هیچ یک از طرفین نه امریکا و نه هند از آن سود نخواهند برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در تاریخ 4 مارس مصادف با 13 اسفند ماه سال گذشته کاخ سفید در پیامی به کنگره اعلام کرد که خواهان لغو امتیازات تجاری با هند است.
نمایندگان کنگره در این پیام به دولت دونالد ترامپ تذکر دادند که در صورت لغو امتیازات تجاری هند، شرکت‌های آمریکایی که از هند کالا وارد می‌کنند ، باید مبالغ زیادی را به ‌عنوان مالیات و گمرک پرداخت کنند که این برای اقتصاد کشور بسیار زیان بار خواهد بود.
بر اساس نامه منتشر شده کنگره، با لغو امتیازات تجاری هند، در حقیقت دولت آمریکا در سیاست‌های تجاری خود به جای جلو رفتن، عقب گر خواهد داشت.
پیش از این نیز در ماه گذشته سناتورهای جمهوری‌ خواه با نامه‌ای به «رابرت لایتزیر» نماینده تجاری آمریکا خواستار به تأخیر انداختن اجرای تصمیم اخیر دونالد ترامپ برای لغو امتیازات تجاری آمریکا به هند شدند.
بر اساس این نامه، سناتورها تأکید می‌کنند با توجه به برگزاری انتخابات پارلمانی هند، اجرای این تصمیم می‌تواند بر روابط بسیار مهم امریکا و هند لطمه وارد کند.
سناتورها همچنین تأکید داشتند که امریکا باید تا پایان انتخابات پارلمانی هند اجرای این قانون را به تأخیر اندازد.
انتخابات پارلمانی هند تا 23 ماه می ، دوم خرداد امسال ادامه خواهد داشت.
دفتر نمایندگی ایالات‌ متحده در سازمان تجارت جهانی در ماه گذشته عنوان کرد که دولت این کشور در نظر دارد هند و ترکیه را از فهرست کشورهای در حال ‌توسعه برخوردار از ترتیبات نظام عمومی تجارت ترجیحی خارج کند به این دلیل که این دو کشور دیگر واجد شرایط لازم برای برخورداری از این ترتیبات نیستند.
در این بیانیه آمده است که دولت هند به وعده خود برای دسترسی صادرکنندگان آمریکایی به بازارهای آن کشور عمل ‌نکرده و ترکیه به توسعه اقتصادی لازم دست‌یافته و نمی‌تواند به‌عنوان یک کشور توسعه‌نیافته و فقیر در این فهرست باقی بماند.
آساق**9473**1104**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد هند آمريكا امتيازات تجاري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۵۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلینکن خطاب به نتانیاهو: واشنگتن همچنان مخالف عملیات رفح است

به گزارش خبرگزاری مهر، خبرگزاری فرانسه به نقل از مقامات آگاه در دولت آمریکا اعلام کرد که «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه این کشور در سفر به تل‌آویو بار دیگر به «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تأکید کرد که واشنگتن همچنان مخالف آغاز عملیات نظامی علیه شهر رفح در جنوب غزه است.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی شامگاه دیروز اعلام کردند که وزیر خارجه آمریکا در چارچوب سفر منطقه‌ای خود و با هدف ادعایی بررسی مذاکرات آتش بس در غزه، وارد اراضی اشغالی شد. بلینکن ساعاتی پیش با نتانیاهو دیدار و گفت‌وگو کرد.

وزیر خارجه آمریکا پیشتر به اردن و ریاض سفر کرده بود.

پیش از این نتانیاهو تأکید کرده بود که «تحت هر شرایطی» ارتش رژیم صهیونیستی به شهر رفح که هم‌اکنون به پناهگاه اصلی آورگان فلسطینی تبدیل شده، حمله خواهد کرد.

«تدروس آدهانوم» مدیرکل سازمان جهانی بهداشت امروز چهارشنبه هشدار داد که حمله همه جانبه اسرائیل به شهر رفح در جنوب نوار غزه، باعث رقم خوردن فاجعه انسانی خواهد شد.

آدهانوم با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس ضمن درخواست از اسرائیل برای خودداری از حمله به رفح، از همه طرف ها خواست برای برقراری آتش‌بس تلاش کنند و به صلح پایدار دست یابند.

رژیم صهیونیستی با این ادعا که شهر رفح آخرین پایگاه جنبش مقاومت اسلامی (حماس) است، علیرغم هشدارهای بین المللی درباره پیامدهای فاجعه بار با توجه به حضور حدود ۱.۴ میلیون آواره در آنجا، بر حمله به این شهر در مرز با مصر اصرار دارد.

کد خبر 6094355

دیگر خبرها

  • بلینکن خطاب به نتانیاهو: واشنگتن همچنان مخالف عملیات رفح است
  • همه دستگاه‌ها باید به وظایف‌شان در «طرح نور» عمل کنند
  • آزردگی آمریکا از همکاری تجاری ایران و پاکستان
  • حمایت انجمن‌های تخصصی از کنگره کنسرژنومیکس
  • تنگنای معیشتی کارگران در سال ۱۴۰۳/ جامعه کارگری مخالف ورود مجلس به موضوع تعیین مزد است
  • موارد تسری مزایا و امتیازات قوانین ایثارگران مشخص شد
  • اتفاق عجیب در صحن علنی مجلس /نمایندگان به جداول بودجه دسترسی ندارند!
  • تنها نماینده اوکراینی الاصل کنگره آمریکا با تخصیص کمک به اوکراین مخالف است
  • چرا کارتر با تشکیل کشور فلسطین مخالف بود؟!
  • مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند