Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-03@04:05:00 GMT

قمی ها 450 اثر به جشنواره شعر آیینی ارسال کردند

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۴۷۷۵۶

قمی ها 450 اثر به جشنواره شعر آیینی ارسال کردند

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، سید موسی حسینی کاشانی در آیین اختتامیه نخستین جشنواره سراسری شعر آیینی در تالار مجتمع فرهنگی - هنری شهید سید مرتضی آوینی افزود: تلاش خواهیم کرد که این جشنواره به صورت مستمر در قم برگزار شود.

وی با اشاره به ظرفیت های شعر آیینی اظهار کرد: شعرهای برگزیده این جشنواره در قالب کتاب منتشر خواهد شد، چراکه کتاب به عنوان اثری ماندگار برای استفاده همگان و نسل های آتی باقی خواهد ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: شعر آیینی کشور پس از انقلاب اسلامی ایران با داشتن استادان ممتاز و تربیت شاعران جوان و متعهد به بالندگی و شکوفایی رسیده است.

حسینی کاشانی، برگزاری کنگره شعر آیینی را یکی از برنامه های شاخص قم دانست و افزود: فراخوان این کنگره از آبان ماه 1397 در سراسر کشور اعلام شد و 30 آذرماه آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه این کنگره بود.

استاد محمدعلی مجاهدی پدر شعر آیینی کشور نیز در این آیین با بیان ویژگی های شعر آیینی گفت: دنیایی از اسرار در زندگی امیرمومنان حضرت علی(ع) وجود دارد و با زبان شعر فقط می توان گوشه ای از این مطالب را بیان کرد.

در این آیین تعدادی از شاعران آیینی کشور، اشعار خود را به پیشگاه اهل بیت عصمت و طهارت(ع) تقدیم کردند.

در پایان نیز از 14 نفر از برگزیدگان این جشنواره (پیام جهانگیری، محمدعلی کاروان، ابراهیم زمانی، جمشید عباسی، آرین مردی پور، سعید مبشر، سید محمدمهدی شفیعی، حامد تجری، محمدرضا رضایی، محمدعلی بیگی، مهدی زارعی، مریم قادری، عالیه رجبی و فاطمه سلیمان پور) تقدیر شد.

نخستین جشنواره سراسری شعر آیینی کشور با مشارکت معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم و دبیرخانه دائمی شعر آیینی برگزار شد.

جشنواره مذکور در 2 قالب سنتی و آزاد در موضوع هایی همچون توحید، قرآن و عترت، اخلاق اسلامی، مقاومت و پایداری، رهایی و پایداری، شهیدان انقلاب اسلامی، آزادگان و جانبازان، مدافعان حرم و مناقب و مراثی ائمه اطهار(ع) ترتیب یافت.

بر اساس این گزارش، در بررسی های مرحله نخست از یک هزار و 500 اثر رسیده به این جشنواره تعداد یک هزار و 150 اثر مناسب داوری تشخیص داده شد و پس از سه مرحله داوری، در نهایت 14 اثر به تشخیص هیات داوران به عنوان آثار برگزیده انتخاب گردید.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان های مختلف جانبازان شعر فرهنگ و ارشاد اسلامی قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۷۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر»


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، جشنواره پنجم فیلم «کوثر» در چهار بخش سینمای ایران شامل فیلم‌های سینمایی، داستانی بلند (تله فیلم)، مستند کوتاه و نیمه بلند، مستند بلند و آثار کوتاه داستانی، پویا نمایی و نماهنگ است.

همچنین در بخش مسابقه سینمای ایران، عنوانی با نام مسابقه ویژه گنجانده شده که عبارت است:

نقش زنان و کودکان در مقاومت: این بخش ویژه آثار تولیده شده پیرامون موضوعات مرتبط با ایثارگری و نقش زنان و کودکان در کشور‌های حوزه مقاومت و مقابله با داعش و رژیم صهیونیستی و مظالمی که بر آنها رفته، است.

حجاب، عفاف: این بخش اختصاص دارد به آثار مرتبط با ترویج فرهنگ حجاب و عفاف و افشای ماهیت توطئه‌های دشمنان برای آندلسی کردن ایران.

بخش طرح‌ها و ایده ها، بخش بین الملل و بخش غیررقابتی نیز سایر بخش‌های چهارگانه جشنواره را تشکیل می‌دهند؛ نمایش‌های ویژه، نشست‌های تخصصی، نکوداشت‌ها و بزرگداشت ها، برپایی نمایشگاه عکس و برگزاری همزمان جشنواره در استان‌ها و سایر مراکز فرهنگی هنری کشور از دیگر بخش‌های پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر» هستند.

بر پایه اعلام دبیرخانه جشنواره، متقاضایان شرکت در این رویداد می‌توانند با مطالعه فراخوان در هر بخش، لینک قابل دانلود فایل آثار خود را در فرمت‌های مشخص شده در فراخوان به صندوق الکترونیکی دبیرخانه به آدرس، kovsarfestival@gmail.com ارسال کنند و در صورتی که حجم فایل اثر بیشتر از ۱۰ گیگ است و یا امکان ارسال ایمیل وجود ندارد صاحبان آثار می‌توانند اثر خود را به‌صورت پستی و یا حضوری به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند. آخرین مهلت ارسال آثار تا روز شنبه پنجم خرداد ماه سال جاری در نظر گرفته شده است.

نشانی دبیرخانه جشنواره: تهران، میدان فردوسی، خیابان انقلاب، چهار راه کالج، خیابان حافظ، خیابان غزالی، پشت سفارت روسیه، پلاک ۱۱ مرکز تشکل‌های شاهد و ایثارگر - آقای صیادی (دبیرخانه جشنواره)

تلفن و دورنگار: ۰۲۱۶۶۷۵۷۴۰۶ – ۰۹۳۶۹۸۴۴۳۹۵

آدرس پست الکترونیکی: kosarfilmfestival ۶۷@gmail.com

آدرس وبسایت: www.isartalash.ir

پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر» تیر ۱۴۰۳ در تهران با دبیری ناصر باکیده و با همکاری شهرداری تهران، سازمان امور سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره‌‎ گل‌محمدی و آیین گلابگیری در قزوین و بویین‌زهرا
  • برگزاری جشنواره‌‎های گل محمدی و آیین گلابگیری در قزوین
  • راهیابی 417 اثر به دومین جشنواره منطقه ای مطبوعات شرق کشور
  • برگزاری جشنواره‌‎ گل محمدی و آیین گلابگیری در قزوین و بویین زهرا
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر»
  • حرمت‌گزاری به مقام والای استاد، باید بیش و پیش از هر آیینی مدنظر باشد
  • ارسال ۱۵۰۰ اثر به جشنواره روستایی رضوی
  • آیین اختتامیه سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • ۱۱۲۹ اثر به دبیرخانه «طنز پهلو» ارسال شد/ استان تهران بیشترین آثار طنز را ارسال کرد
  • آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی دوست من کتاب برگزار می‌شود