Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه رضوان مدنی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص خدمات ارائه شده برای اطلاع رسانی و کمک به افراد آسیب دیده و مواردی چون کودک آزاری، خودکشی و… اظهار داشت: در این زمینه سازمان بهزیستی، اورژانس اجتماعی را با سامانه تلفنی پاسخگویی ۱۲۳ ایجاد کرده است.

وی افزود: هم اکنون ۱۳ مرکز اورژانس اجتماعی در سطح استان کرمانشاه فعالیت می‌کنند و اقدامات لازم جهت راه اندازی اورژانس اجتماعی در شهرستان قصرشیرین نیز انجام شده است و به زودی این مرکز نیز راه اندازی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اورژانس اجتماعی کرمانشاه ۲۴ ساعته به شهروندان خدمات مددکاری ارائه می‌دهند

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه تصریح کرد: تمام مراکز ما از ساعت ۸ صبح الی ۱۹ آماده خدمات رسانی به شهروندان در موارد مربوطه هستند و اورژانس اجتماعی شهر کرمانشاه نیز فعالیت ۲۴ ساعته دارد و مشاوران و مددکاران ما ۲۴ ساعته در قالب گروه‌های ثابت و سیار به شهروندان کرمانشاهی خدمات مددکاری و مشاوره ارائه می‌دهند.

وی بیان داشت: همچنین مواردی که نیاز به مداخلات تخصصی داشته باشند از طریق نیروهای اورژانس به مراکز بهزیستی مرتبط ارجاع داده می‌شوند.

جامعه هدف اورژانس اجتماعی تمام گروه‌های در معرض خطر آسیب‌های اجتماعی هستند

رضوان مدنی رسیدگی و مداخله در آسیب‌های اجتماعی را از وظایف اورژانس اجتماعی برشمرد و گفت: جامعه هدف این نهاد تمام گروه‌های در معرض خطر آسیب‌های اجتماعی است.

وی تصریح کرد: اختلافات خانوادگی، همسر آزادی، کودک آزاری، معلول آزاری، سالمند آزاری، افراد در معرض طلاق، موارد اقدام به خودکشی و مباحث مربوط به دختران و پسران فراری از مواردی است که افراد می‌توانند در تماس با اورژانس اجتماعی برای مقابله یا رفع آنها اقدام کنند.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: فعالیت‌های مرکز اورژانس اجتماعی در چهار حوزه سامانه ۱۲۳، خودروهای سیار اورژانس اجتماعی، مراکز مداخله بحران‌های فردی، خانوادگی و اجتماعی و پایگاه خدمات اجتماعی پیگیری می‌شود.

مردم با سامانه ۱۴۸۰ برای آسیب اجتماعی اعتیاد تماس بگیرند

وی گفت: هم اکنون ۴ پایگاه خدمات اجتماعی در سطح شهرستان کرمانشاه فعالیت دارند و به زودی تعداد این پایگاه‌ها در شهرستان کرمانشاه و شهرستان‌هایی که آسیب بالایی دارند، افزایش خواهد یافت.

رضوان مدنی در خصوص آسیب اجتماعی اعتیاد گفت: در مورد این آسیب افراد باید با سامانه ۱۴۸۰ تماس بگیرند و کمک و راهنمایی لازم را از مددکاران و مشاوران ما دریافت کنند.
چنانچه همسر یا کودکی از اعتیاد خانواده رنج می‌برد می‌تواند با اورژانس اجتماعی تماس بگیرد.

وی خاطرنشان کرد: چنانچه همسر یا کودکی از اعتیاد خانواده رنج می‌برد، می‌تواند با اورژانس اجتماعی با شماره ۱۲۳ برای کمک، مشاوره و مددکاری تماس بگیرد.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه اشاره‌ای به تماس‌های مردم با این سامانه داشت و تصریح کرد: طی سال گذشته ۱۴ هزار و ۸۸۶ تماس با سامانه ۱۲۳ اورژانس اجتماعی در سال گذشته برقرار شده است.

وی عنوان کرد: از این تعداد ۱۳ هزار و ۸۰۶ تماس با ۱۲۳ مربوط به حوزه کاری اورژانس اجتماعی بوده و مابقی تماس‌ها مربوط به سایر حوزه‌های بهزیستی بود که هریک به واحدهای مربوطه در این زمینه برای رسیدگی ارجاع شدند.

اختلافات خانوادگی در قالب همسر آزاری و کودک آزاری بیشترین فراوانی را در تماس با ۱۲۳ داشته‌اند

‌رضوان مدنی در خصوص اینکه بیشترین فراوانی در تماس‌ها مربوط به چه مواردی بوده است، گفت: اختلافات خانوادگی بالاترین آمار را در تماس‌ها به خود اختصاص داده است که در قالب‌هایی چون همسر آزاری و کودک آزاری صورت گرفته و مردم موارد مذکور را با سامانه ۱۲۳ به اورژانس اجتماعی اعلام کرده‌اند.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه از کاهش تماس‌های مردمی با سامانه ۱۲۳ اورژانس اجتماعی استان کرمانشاه طی سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶ خبر داد و گفت: طی سال ۹۷ هم از لحاظ تعداد تماس‌ها و هم شدت آسیب‌ها کاهش قابل توجهی را نسبت به سال ۹۶ شاهد بودیم.

کد خبر 4607656

منبع: مهر

کلیدواژه: بهزیستی اورژانس سازمان بهزیستی اورژانس اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۷۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تعداد مددسراها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد احمدی صدر مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران گفت: بهشت زهرا (س) یک نقطه اشتراک بین همه شهروندان تهرانی است و به هر حال هم احترام اهل قبور و هم احترام خانواده های داغ دیده باید حفظ شود و به همین دلیل این مکان باید منظره زیبایی داشته باشد و از آن صیانت گردد.

وی افزود: در طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی یکی از نقاطی که در دو سال گذشته بسیار برای ما اهمیت داشت بهشت زهرا (س) بود. خوشبختانه با همکاری صددرصد و همه جانبه از سوی مدیریت بهشت زهرا (س) پایگاه هایی را در این مکان ایجاد کردیم که در دوره‌های قبلی مدیریت شهری شاهد این اتفاق مهم نبودیم. همچنین قصد داریم تعداد مددسراهای نزدیک به این محدوده را هم افزایش بدهیم تا بتوانیم به تمامی آسیب دیدگان اجتماعی و مددجویانی که در سراسر بهشت زهرا (س) به خدمات نیاز دارند خدمت رسانی کنیم.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی افزود: باید در این زمینه بین مردم هم فرهنگسازی شود. مردم باید بدانند برخی ها سودجو هستند و اجازه بدهند سبد سودجویان را از نیازمندان جدا کنیم و کسانی که ممکن است معتاد متجاهر باشند و خسارت ایجاد کنند وضعیت آنها را در طرح ساماندهی آنها را مشخص کنیم.

احمدی صدر با بیان اینکه بهشت زهرا (س) باید شبیه اسم خودش یک بهشت آرامش باشد تأکید کرد: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه آسیب اجتماعی در محوطه بهشت زهرا (س) برای ساماندهی این آسیب دیدگان با سامانه ۱۳۷ تماس گرفته تا گشت فوریت‌های خدمات اجتماعی حامی شهر سازمان نسبت به ساماندهی این افراد اقدام کنند.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در پایان گفت: در دوره مدیریت شهری فعلی از زیرساخت‌ها و بسترهای مناسب به منظور ساماندهی آسیب‌های اجتماعی پایتخت و کاهش این آسیب‌ها رشد ۸۰۰ درصدی داشته است و ان‌شاءالله قصد داریم تا پایان این دوره از مدیریت شهری زیرساخت هایی چون مددسراها، مراکز یاورشهر، مراکز پویاشهر، همراه سراها و… را چندین برابر افزایش دهیم.

کد خبر 6093144

دیگر خبرها

  • ۵۰ چادر برای اسکان حادثه دیدگان آتش‌سوزی روستای امام‌زاده ابراهیم برپا می‌شود
  • بیش از ۸۴ هزار تماس با مشاوره تلفنی بهزیستی مرکزی برقرار شد
  • مجلس دوازدهم به وضعیت معیشتی و مشکلات اقتصادی رسیدگی کند
  • برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز
  • قزوین پایلوت ملی صدور «نسخه اجتماعی» شد
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند
  • افزایش حقوق و متناسب سازی آن، بیشترین سوال بازنشستگان در تماس با سامانه ۲۵۰۰
  • افزایش تعداد مددسراها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • ۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند