Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از آغاز اجرای طرح ملی مشاغل خانگی با نظارت این وزارتخانه و کارفرمایی و اجرای دو نهاد دیگر در ۲۳ استان دیگر با اولویت مناطق سیل‌زده خبر داد. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مراسم رونمایی از طرح ملی مشاغل خانگی گفت: قرار بود بر اساس برنامه ششم سالانه ۷۷۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی جذب شود تا از حاصل آن رشد ۸ درصدی اقتصادی و همچنین کاهش قابل توجهی از بیکاری را شاهد باشیم، اما بعد از اتفاقات اخیر امروزه درباره رشد اقتصادی صحبت‌های دیگری می‌شود و غیر از آن چیزی که باید بر اساس برنامه به آن می‌رسیدیم، اتفاق افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: حالا دو راه حل پیش روی ماست؛ اول این‌که شاهد رشد بیکاری و تحمل شرایط فعلی باشیم که خواست دشمن است و نظام را لشکر بیکاران و گرفتاری‌های اجتماعی مواجه خواهد شد. راه حل دوم؛ ابداع الگویی با تکیه بر درون و روش‌های مترقی مشارکت‌جویانه است تا با فاصله از روش‌های سنتی به سمت و سوی جدیدی حرکت کنیم.

وزیر کار با اشاره به این‌که در همین سال‌های اخیر سهم اشتغال روستایی کمتر از ۳ درصد از کل اشتغال کشور بوده، گفت: این رقم حالا به ۳۰ درصد در سال گذشته افزایش پیدا کرده و سهم اشتغال روستایی ۱۰ برابر شده است.

شریعتمداری با اشاره به اختصاص ۱.۵ میلیارد دلار از منابع صندوق توسعه ملی برای توسعه اشتغال روستایی گفت: تکیه بر وام برای توسعه اشتغال تنها راهکار نیست، بلکه ما تصور می‌کنیم کمک‌های حداقلی بلاعوض و در کنار آن آموزش مهارت، دسترسی به بازار و اتصال افرادی به عنوان تسهیل‌گر و پشتیبان در کانون توسعه شهری با مناطق روستایی روش‌های نوآورانه‌ای است که ما را از این گرفتاری‌ها نجات خواهد داد.

وی توجه به مشاغل خانگی را روشی ارزشمند در الگوی اشتغال فراگیر برشمرد و تاکید کرد: امروز ۳.۲ میلیون نفر زن سرپرست خانوار در کشور وجود دارد که می‌تواند هم فرصت و هم تهدید باشد، اما اگر با نگاه فرصت به آن نگاه کنیم، پتانسیل بزرگی در کمک به توسعه مشاغل خانگی با توانمندسازی این زنان می‌تواند در اختیار کشور قرار گیرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی فعال کردن زنان سرپرست خانوار و جدی گرفتن اشتغال آن‌ها را دارای تأثیر جدی در اقتصاد ملی دانست و گفت: آمار‌ها نشان می‌دهد که ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر تاکنون متقاضی دریافت مجوز برای مشاغل خانگی بوده‌اند که یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر توانسته‌اند مجوز دریافت کرده و ۸۳ هزار نفر نیز مبلغ ۳۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات دریافت کرده‌اند.

شریعتمداری اظهار داشت: از این ثبت‌نام‌کنندگان ۷۰ درصد از جامعه زنان ایرانی هستند که می‌تواند نوید حرکتی تازه در این بخش باشد.

وی با اشاره به رونمایی از الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی در سال ۹۷ و اجرای آن به صورت پایلوت در ۹ استان با نظارت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کارفرمایی معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری و همچنین اجرای جهاد دانشگاهی گفت: این طرح حالا از مرحله پایلوت گذشته و قرار است در ۲۳ استان با اولویت ۶ استان سیل‌زده اجرا شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: طرح ملی مشاغل خانگی استان های سیل زده وزیر کار رشد اقتصادی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۷۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت مجلس آینده باید معیشت مردم و بهبود وضعیت اشتغال باشد

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف کار انتخاب نماینده مجلس به دور دوم رسید که در این راستا مردم در ۲۱ اردیبهشت ماه دوباره پای صندوق‌های رأی حاضر خواهند شد.

یکی از نامزدهایی که در انتخاب ۲۱ اردیبهشت ماه در گردونه انتخاب مردم بیرجند، درمیان و خوسف قرار دارد، علی مولوی حقیقی است که برای آشنایی با دیدگاه‌های این نامزد خبرگزاری مهر مصاحبه‌ای با وی در قالب چند سوال انجام داده است.

*در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

طبق گفته مقام معظم رهبری مجلس جدید آرایش متفاوتی از مجلس گذشته خواهد داشت. به اعتقاد من برخی مستقل خواهند بود و برخی با وابستگی به یک جریان خاص وارد مجلس می‌شوند ولی در مجموع جناح بندی و طیف بندی بین جریان‌های انقلابی خواهد بود.

*مهمترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد چیست؟

به نظر من تلاش برای حفظ امنیت و آرامش داخلی برای بهبود وضعیت معیشتی مردم و اشتغال و … یک اولویت است که مجلس در این زمینه باید اقدام انقلابی انجام دهد. وقتی رهبر معظم انقلاب اسلامی راهکار برون رفت از مشکلات اقتصادی را حضور مردم در این عرصه می‌دانند مجلس نیز باید راهکارهایی در این زمینه تدوین کند. و در هر حال معیشت مردمی بی شک یک اولویت است.

باتوجه به اقدامات دفاعی ایرانی در مواجهه با رژیم صهیونیستی حمایت تمام و کمال از نیروهای نظامی کشور برای مجلس یک اولویت است.


*اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

با توجه به کارنامه مدیریتی و اجرایی در حوزه امنیتی و اشرافیت به شرایط کشورهای همسایه و برخی دیگر از کشورها اولویتم عضویت در کمیسیون امنیت ملی است هر چند در کنار آن توجه ویژه به مسائل معیشتی مردم خواهم داشت.


*مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و چه راهکاری برای رفع آن دارید؟

به نظرم ناپایداری در ثبات مدیریتی یکی از مشکلات خراسان جنوبی است و کوتاه بودن طول مدیریت در رده‌های میانی از یک طرف و در برخی موارد ناپختگی و ناکارآمدی مسئولین موجب شده که مشکلات به سرعت مرتفع مشوند.

کد خبر 6079687

دیگر خبرها

  • شهرک صنفی بازیافت ضایعات در همدان ایجاد می‌شود
  • تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد
  • اعتبار ۴۰ هزار میلیاردی پروژه آب‌های سرانی خراسان شمالی در ۱۴۰۳
  • اولویت مجلس آینده باید معیشت مردم و بهبود وضعیت اشتغال باشد
  • پول‌ های زیر فرش/ پردرآمدترین مشاغل خانگی کدام‌اند؟
  • اشتغال اهمیت دارد
  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند
  • صدور ۱۲ هزار پروانه مشاغل خانگی طی سال گذشته در هرمزگان
  • ایجاد بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی در لرستان لازم است
  • ۴ پروژه شاخص شهری بجنورد در اولویت اجرا است