Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار شیراز با اشاره به در دست اقدام بودن بازآفرینی پنج محور تاریخی در بافت فرسوده و تاریخی این کلان‌شهر گفت: خیران شهرساز و فرهنگ‌ساز در احیای بافت فرسوده مشارکت کنند. ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۳ استانها فارس نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، حیدراسکندرپور امروز در دومین جلسه هیئت مدیره مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز شیراز، اظهار داشت: یکی از برنامه‌های شهرداری توجه به احیای محله‌های بافت فرسوده است که در این زمینه طرح‌های مختلف آغاز و اجرا شده و به طور مثال هشت ماه پیش از بازارچه فیل و اطراف آن بازدید داشتیم جایی که تبدیل به محل آسیب‌های اجتماعی و کلونی معتادان تبدیل شده بود ، با یک برنامه‌ریزی همه جانبه احیای آن در دستور کار قرار گرفت و امروز به محل حضور گردشگران تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با تاکید بر اینکه بافت تاریخی سرمایه عظیم شیراز بوده و آماده سرمایه‌گذاری است، بیان کرد: بافتی که روزی معضل بوده خوشبختانه امروز با اجرای طرح های مختلف و حضور سرمایه گذاران احیاء و سبب شده تا نهنجاری ها از این منطقه عقب کشیده شود.

افرادی که در بافت فرسوده فارس خانه بسازند تسهیلات ارزان قیمت می‌گیرنداستاندار خراسان جنوبی: بافت فرسوده ‌بیرجند با همکاری و مشارکت مردم احیا می‌شودحل معضلات بافت فرسوده ارومیه با جدی گرفتن نقش دفاتر تسهیل گر میسر می‌شود

شهردار شیراز با بیان اینکه محور سنگ سیاه در بافت تاریخی به یکی از اقتصادی‌ترین مناطق سرمایه‌گذاری تبدیل شده است، گفت: صاحبان رستوران و هتل‌ها در این محله اذعان دارند که باید نوبت‌دهی شود که امیدواریم بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

اسکندرپور خاطرنشان کرد: رویکرد مهم ما این است که امسال محورهای باقی مانده در بافت تاریخی را احیا کنیم و این مهم باید با قدرت بیشتری دنبال تا تبدیل به مقصد گردشگری شود.

وی با بیان اینکه نوروز امسال گردشگران وارد بافت شده بودند و این جای بسی خرسندی دارد افزود: معرفی شیراز به مجتمع های بزرگ تجاری آن نیست بلکه شیراز را به بافت تاریخی آن می شناسند بافتی که شعر شیراز در آن سروده شده است.

شهردار شیراز در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته در مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز شیراز بیان کرد: برای ادامه فعالیت های این مجمع تفاوت نگاه در دوره قبل و در دوره کنونی نیست، این کار ارزشمند ادامه یافته و تلاش می‌کنیم به عنوان مجموعه خیریه باقی بماند.

اسکندرپور بیان کرد: اصل این است که مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز به عنوان تشکل مردم نهاد باقی بماند و شهرداری شیراز نیز در این راه آن را همراهی و حمایت می‌کند.

شهردار شیراز با بیان اینکه در دست اقدام بودن هفت میلیارد ریال افتتاح پروژه توسط مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز برایمان بسیار ارزشمند است، گفت: یک ریال آن نیز برای ما از ارزش بالایی برخوردار است و به زودی به همراه معاونان شهرداری از پروژه های در دست ساخت مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز بازدید انجام می‌دهیم.

اسکندرپور  افزود: همچنین جلسه‌ای را نیز با حضور هیئت مدیره مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز در سازمان سرمایه گذاری برگزار می‌کنیم و بر این باوریم که برخی از این پروژه ها باید معرفی و در ساخت و ساز آن نیز خیران مشارکت داشته باشند.

وی از مشارکت خیران فرهنگ‌ساز در حفاظت از فضای سبز و اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی قدردانی کرد و افزود: سال 97 را در حالی پایان دادیم کمترین میزان تغییر کاربری باغ‌های قصرالدشت را در 20 سال گذشته داشته‌ایم و این مهم نیز بیش از پیش ادامه می‌یابد.

اسکندرپور خاطرنشان کرد: در این راه نیز معتقدیم باید خیرین همراهی لازم را داشته باشند تا باغ ها به صورت هنرمندانه حفظ و به منافع باغدار نیز توجه اساسی شود.

براساس این گزارش، در این نشست سیدعبدالرضا دستغیب مدیرعامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز شیراز به ارائه گزارشی از فعالیت‌های سال 97 این مجمع ارائه و سایر اعضای هیئت مدیره از جمله سیروس پاک‌فطرت به بیان اظهار و نظرهای خود پرداخته و بر لزوم حمایت بیشتر معنوی شهرداری از مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز تاکید کردند.

انتهای پیام/ ز

R41382/P/S6,61/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۸۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند

محمد آیینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه نوسازی ۱۵۰ هزار واحد مسکونی موجود در بافت‌های فرسوده کشور آغاز شده است بیان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده پیش‌بینی می‌شود از این تعداد حدود ۱۰۰ هزار واحد تا پایان سال به بهره‌برداری برسد.

وی با بیان اینکه  پرداخت تسهیلات به حوزه نوسازی بافت های فرسوده  در صورت صنعتی سازی افزایش خواهد یافت: بانک ها در صورت پرداخت تسهیلات بافت های فرسوده می‌توانند زمینه ساز ورود بیشتر سازندگان به این طرح ها شوند.

آیینی اظهار کرد: نوسازی ۲۶۰ هزار خانه در دولت سیزدهم و در طی دو سال گذشته انجام شده است گفت: ۲۵ هزار واحد نوسازی شده در بافت‌های فرسوده کشور در آینده‌ای نزدیک با حضور رییس جمهور به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی اظهار کرد: حدود ۵۵ درصد بافت فرسوده در وسعت ۲ هزار و ۱۰۰ هکتار را بافت تاریخی تشکیل می‌دهد که نوسازی این مناطق نیازمند همراهی و تعامل بیش از پیش وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای جذب سرمایه‌گذران است.

معاون وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: استفاده از ظرفیت های مردمی خود نقش بسیار موثری در بهبود و تسریع اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن دارد و این امر خود می تواند در فرهنگ سازی نوسازی بافت های فرسوده کشور موثر باشد.

او گفت: پرداخت تسهیلات ساخت و همچنین حمایت از بخش خصوصی و مالکان یکی از عواملی است که می تواند بازار مسکن را به سمت رونق هدایت کند و این موضوع را دولت در دستور کار خود قرار داده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است
  • شبکه خیریه‌ها و خیران خارج از کشور ایجاد می‌شود
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بناهای ناپایدار
  • (تصاویر) زندگی در بافت فرسوده کرمانشاه
  • تحقق ۱۰۰ درصدی نوسازی پلاک‌های بافت فرسوده در شرق تهران
  • پرداخت تسهیلات وام مسکن را پیگیری کنید
  • پرداخت تسهیلات وام ها را پیگیری کنید
  • همیاران مهربان ترافیک به مثابه مشارکت مردم در جهش تولیدات فرهنگی هستند/روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند