Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو با بیان اینکه در ابتدا 20 هزار مورد ثبت سفارش واردات خودرو با پرداخت رشوه شناسایی شد، گفت: پس از انجام بررسی‌ها مشخص شد که این تعداد، 2500 دستگاه است.

به گزارش جنوب نیوز، مهدی دادفر در یک نشست خبری در پاسخ به سوال خبرنگار فارس که پرسید چه تعداد خودرو از طریق غیرقانونی و با پرداخت رشوه ثبت سفارش شده‌اند؟ اظهار  داشت: ما در تحلیل‌های اولیه برای شناسایی متخلفین با دستگاه‌های مربوطه همکاری کردیم و مشخص شد از مرداد 96 حدود 20 هزار دستگاه کد شناسایی خودرو از طریق غیرقانونی ثبت سفارش شده که البته پس از تکمیل بررسی‌ها مشخص شد که این تعداد 2500 دستگاه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه تاکنون حدود 5 هزار دستگاه خودرو از گمرک ترخیص شده است، گفت: در حال حاضر حدود 15 هزار دستگاه خودرو در گمرک منتظر ترخیص هستند. 

وی در پاسخ به سوال دیگر فارس که پرسید چرا واردکنندگان خودرو با پرداخت رشوه برای ثبت سفارش، زمینه را برای وضعیت فعلی واردات فراهم کردند و عاملی برای عدم ترخیص خودروها از گمرک شدند نیز اظهار داشت: زمانی که تمام سرمایه و زندگی یک فرد در یک کسب و کار است و یک شبه همه سرمایه خود را در خطر می‌بیند ممکن است چنین اتفاقاتی بیفتد. البته همه خلاف قانون انجام نداده‌اند ولی عده‌ای که بنیه مالی ضعیف‌تر و سرمایه کمتری داشتند زمانی که با خطر نابودی روبرو شدند دست به خلاف قانون زدند. 

دادفر ادامه داد: آمریکا وقتی می‌خواهد ما را تحریم کند 6 ماه قبل از تحریم، این مساله را اعلام می‌کند ولی در ایران فعالان حوزه تجارت و اقتصاد یک شبه با مصوبات آنی روبرو می‌شوند. 

وی تصریح کرد: آمریکا از ما یا مسئولان ما بهتر نیست ولی نحوه برخورد مسئولان نیز باید طوری باشد که سرمایه فعالان اقتصادی یک شبه به خطر نیفتد. 

وی با اشاره به اینکه در زمان بروز مشکل واردات خودرو، انجمن واردکنندگان در دادسرای کارکنان دولت از خسروتاج معاون وزیر صنعت و محمدی و علی‌آبادی کارشناس و مدیرکل وزارت صنعت شکایت کرد، افزود: اتهامی که به آنها وارد کردیم سوء استفاده از جایگاه شغلی، ایجاد اخلال در نظم اقتصادی و همچنین صدور دستور برخلاف قوانین و مقررات بوده است. 

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو با بیان اینکه بعد از گذشت 20 روز حکم برائت این افراد صادر شد، گفت: این مساله باعث شد طی نامه‌ای موضوع را به رئیس قوه قضاییه انعکاس دهیم تا مجددا آن پرونده مورد بررسی قرار گیرد. 

وی تاکید کرد: در آن زمان اگر تصمیم صحیح و قانونی گرفته می‌شد امروز با این مشکلات و رشوه‌ها مواجه نبودیم، حتی اگر شرایط کشور ایجاب می‌کرد که محدودیت واردات داشته باشیم راه‌های دیگری برای این کار وجود داشت. 

وی در پاسخ به این سوال فارس که آیا موضوع رشوه‌گیری در ثبت سفارش واردات خودرو را نیز به گوش مسئولان بالاتر رساندید؟ گفت: برای این مشکل با اعضای انجمن مکاتبه کردیم و اطلاع‌رسانی شد که اگر تقاضای دریافت وجهی برای ثبت سفارش واردات خودرو صورت گرفت، وارد این بازی نشوند. بعد از آن نیز به مراجع نظارتی گزارش دادیم و برای شناسایی متخلفان با آنها همکاری کردیم. 

ادامه دارد...

منبع: جنوب نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۸۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تخصیص ارز ۲۸۵۰۰ تومانی/ چقدر ارز پرداخت شد؟

از اول فروردین ماه تا چهارم اردیبهشت ماه سال جاری، ۳ میلیارد و ۴۶۵ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ 28500 تومان 662 میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ 41 هزار تومان مبلغ 2 میلیارد و 108  میلیون دلار و برای خدمات 110 میلیون دلار  به نرخ 44038 تومان و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی 585 میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

دلار مبادله‌ای ثابت ماند؛ یورو کاهشی شد




طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی 578 میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی 83  میلیون دلار و در مجموع 662 میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل 450 میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل 182 میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل 145 میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل 122 میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل 181 میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب 174، 27، 142، 94 و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز چهارم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و 28 میلیون دلار ارز نیمایی و 147 میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مطالبات دولتی شهرداری قم پرداخت نشد
  • جزئیات پرداخت تسهیلات ارزی برای واردات اتوبوس
  • مجتهدزاده: ممنوعیت ثبت اظهارنامه قضایی علیه مقامات دولتی، اقدامی نسنجیده است
  • جزئیات تخصیص ارز ۲۸۵۰۰ تومانی/ چقدر ارز پرداخت شد؟
  • شکایت دانش‌آموزان در واشنگتن از مدرسه خود به علت ممنوعیت اعلام حمایت از فلسطین
  • همکاری کمرنگ برخی بانکها برای پرداخت تسهیلات ازدواج در بویراحمد
  • شکایت رسمی بارسا: فاجعه داوری در ال‌کلاسیکو!
  • تعیین نرخ ارز قاچاق، از بیش اظهاری واردات و کم اظهاری صادرات
  • ضوابط تامین ارز از محل واردات در مقابل صادرات اعلام شد
  • ضوابط تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد