Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز ،حجت الاسلام نبیالله موسوی فرد، نماینده، ولی فقیه در خوزستان گفت: در دوران سیلاب مدارس تعطیل بود، اما معلمان با حضور خود به دانش آموزان نشان دادند که هیچگاه کلاس درس تعطیل نیست و همواره باید به مردم خدمترسانی کرد و حضور معلم‌ها در کنار مردم التیامبخش بسیاری از دغدغه‌های مردم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مدارس در مناطق سیلزده باید بازسازی و مرمت شوند و تلاش شود عقب افتادگی دانش آموزان جبران شود.

موسوی بیان داشت: آمادگی دارم که مشکلات را در سطح استان و کشور با هر موضوعی پیگیری کنم تا فاصله طبقاتی موجود از بین برود و تا زمان جبران و تمامی خسارت‌ها برای مردم سیل زده باید تلاش‌ها ادامه پیدا کند.

نماینده، ولی فقیه در خوزستان با اشاره به ۲ برنامه بلندمدت و کوتاهمدت برای خوزستان ادامه داد: یک بخش از برنامه کوتاهمدت در خصوص سیلاب خوزستان است، زیرا بخش عظیمی از مردم درگیر سیل هستند و پس از فروکش کردن آب‌ها بازسازی، جبران خسارت‌ها و بازگشت آرامش به مناطق اهمیت زیادی دارد.

امام جمعه اهواز گفت: سیلابی که در استان‌ها رخ داد از برکات الهی است و به دلیل مدیریت نادرست در حوزه آبخیزداری شاهد خسارت به این بزرگی هستیم و بسیاری از خانه‌ها در مسیر سیلاب قرار داشتند و زیر آب رفتند، در این مورد مردم کمتر مقصر هستند و مسؤولیت اصلی این موضوع بر عهده مسؤولین و افرادی است که مجوز و پروانه ساخت صادر کردند.

وی افزود: در حواشی شهر اهواز و دیگر شهر‌های خوزستان مردم وضعیت خوبی ندارند؛ فاصله طبقاتی که در استان وجود دارد و حاشیه نشینان از کمترین امکانات برخوردار هستند باید برطرف شود البته باید نسبت به تمامی مناطق توجه داشت تا فاصله طبقاتی کاهش پیدا کند.

موسوی فرد تصریح کرد: وظیفه من پیگیری شبانه روزی مشکلات مردم و استان است، مسئولین خوزستان خود را آماده کنند که ساعت ۳ شب برای پیگیری مسائل مختلف مردم با آن‌ها تماس میگیرم. استانی که در این وضعیت به سر میبرد مسئولین آن نباید در شبان هروز بیشتر از ۳ ساعت استراحت کنند. با توجه به آسیب‌های موجود خوزستان نیازمند مدیریت جهادی است.

نماینده، ولی فقیه در خوزستان افزود: خوزستان بالغ بر ۷۰ هزار معلم و بیش از یک میلیون دانش آموز دارد که به کمک معلمان نخبه میتوان تحول بزرگی در استان ایجاد کرد.

وی گفت: معلم از اقشار که نیاز به توجه ویژه دارد، زیرا امروز دشمن از دوران پیشدبستان شروع به کار کرده است ما نیز باید برای کودکانی که به عنوان امانت در اختیار ما هستند کار کنیم و به تعبیر مقام معظم رهبری در کلاس‌های درس سرباز برای دشمن تربیت نکنیم.

انتهای پیام/م

توجه  ویژه امام جمعه اهواز به مناطق سیل زده خوزستان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سیلاب اخبار دانش آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۵۰۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه ویژه به آموزش و فرهنگسازی در حوزه ترافیک ضروری است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری هرمزگان محمد مرودی در جلسه شورای هماهنگی ترافیک استان هرمزگان، اجرای طرح آموزش فرهنگ ترافیک در مدارس و ناوگان حمل و نقل مسافر در معابر درون و برون شهری را بسیار حائز اهمیت دانست و تاکید کرد: تمامی دستگاه های مرتبط باید در راستای ماموریت ها و وظایف سازمانی نسبت به آموزش و فرهنگ سازی ترافیک به منظور آگاه سازی شهروندان به ویژه دانش آموزان برای جلوگیری از وقوع تصادفات اقدام کنند.

وی افزود: اصلی ترین راهکار پیشگیری از تصادفات برای دانش آموزان، نهادینه کردن فرهنگ ایمنی و عبور و مرور در بین آنها است.

مرودی، فرهنگ ترافیک هر جامعه را یکی از نمودهای رفتاری افراد در استفاده از فضاهای متعلق به عبور و مرور آن جامعه دانست و عنوان کرد: با توجه به نقش مهم دانش‌آموزان آینده‌ساز در جامعه و با هدف نهادینه‌سازی فرهنگ و قوانین ترافیکی، مسیر خود را در آموزش هرچه بیشتر آینده‌سازان جامعه ادامه خواهیم داد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان اضافه کرد: دانش آموزان با پیروی از قوانین و مقررات و کسب مهارت های شهروندی، نقش ها و وظایف خود را در قبال جامعه محلی با مشارکت در فعالیتها و برنامه های زیست محیطی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی و … انجام داده و همچنین با رعایت نظم و قانون، احساس تعلق نسبت به جامعه، رفتار همدلانه، محترمانه و مشارکت جویانه، آن را تثبیت می کنند.

وی در پایان به اقدامات صورت گرفته در زمینه آموزش فرهنگ ترافیک به شهروندان و کاربران مرتبط از طریق رسانه های محلی و مدارس و نقش موثر آن در کاهش تصادفات تاکید کرد و از شهرداری ها خواست تا نسبت به نصب تابلو و بنر با محتویات آموزش فرهنگ ترافیک در معرض دید شهروندان اقدام کنند.

کد خبر 6093753

دیگر خبرها

  • تلاش‌های زوج فرهنگی در عرصه تعلیم و تربیت دانش آموزان هندورابی
  • ستاد اقتصادی نحوه مشارکت مردم را در توسعه استان تبیین کند
  • معلم عشایری که پدرانه مشق علم و ادب می‌کند
  • توجه به استان تهران در نگاه متوازن دولت
  • توجه ویژه به آموزش و فرهنگسازی در حوزه ترافیک ضروری است
  • روایتی از معلمی در مناطق محروم؛ از زندگی در کانکس تا حسرت نیاموخته‌ها
  • طنز امروز باید به استاندارد طنز گل‌آقا برسد/ما در جریان کاستی‌های حوزه طنز هستیم و برای جبران آن تلاش می‌کنیم
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • معلمان تربیت کنندگان آینده سازان کشورند
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در مدارس خوزستان