Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر عبدالوند رییس اداره مبارزه با بیماری‌های دامی اداره کل دامپزشکی گلستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان،گفت: به علت آنکه نمونه‌ها ۱۰ تا ۱۴ روز پس از وقوع حادثه برای ما ارسال شد و ما با علم به اینکه به علت گذشت زمان نتیجه‌ای حاصل نمی‌شود نمونه‌هایی از لاشه حیوانات را به مرکز تشخیص سازمان دامپزشکی کشور ارسال کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: این مرکز نمونه‌های بافتی را فاقد ارزش تشخیصی دانست.
رییس اداره مبارزه با بیماری‌های دامی اداره کل دامپزشکی گلستان گفت: هم اکنون نیز آزمایشات سم شناسی بر روی لاشه‌ها در حال انجام است که به محض اعلام به اطلاع عموم و همچنین سازمان محیط زیست رسانده خواهد شد.
وی همچنین درباره احتمالات پیش رو درباره علت مرگ این تعداد از قوچ و میش‌های در پارک ملی گلستان گفت: ممکن است به علت سرمای هوا در فروردین و غافلگیری حیوانات این اتفاق رخ داده باشد.
در اوایل فرورین ماه امسال بیش از ۱۶۰ راس قوچ و میش و همچنین ۳ راس آهو در پارک ملی گلستان تلف شدند.
پارک ملی گلستان اولین پارک ملی ثبت شده ایران و همچنین یکی از ذخیره گاه‌های بزرگ ژنتیکی حیوانی و گیاهی دنیاست که در فهرست آثار یونسکو نیز به ثبت رسیده است.   انتهای پیام / ن     نمونه های قوچ و میش های تلف شده پارک ملی گلستان فاقد ارزش تحقیقاتی بود

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۵۰۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱ حقیقت سریع در مورد ایمیل/ ۸۰% ایمیل‌های ارسالی روزانه اسپم هستند!

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، اکثر ایمیل‌هایی که در طول روز پخش می شوند پیام‌های ناخواسته‌ای هستند که معمولاً با اهداف تبلیغاتی یا حتی کلاهبرداری ارسال می شوند. ارسال اسپم (هرزنامه) با تعداد بالا صندوق‌های ورودی را به هم می ریزد و می تواند خطرات مختلفی از کلاهبرداری‌های فیشینگ گرفته تا توزیع بدافزار را برای کاربران ایمیل در پی داشته باشد. این مسئله ماهیت فراگیر محتوای ناخواسته ایمیل را در چشم انداز ارتباطات دیجیتال نشان می دهد. کاربران نیز مجبور هستند در مدیریت حساب های ایمیل خود و فیلترهای اسپم را تشدید کنند.

کاربران همچنین باید هنگام تعامل با ایمیل‌های ناشناس یا محتوای مشکوک محتاط باشند تا قربانی اقدامات فیشینگ یا نصب بدافزار نشوند. مدیریت تنظیمات امنیتی ایمیل و به‌روزرسانی منظم نرم‌افزار آنتی‌ویروس، گام‌های مهمی در کاهش خطرات ایمیل‌های اسپم (و سایر تهدیدات آنلاین) است.

***

۱۱  حقیقت جالب در مورد ایمیل‌ها عبارتند از:

 

اولین ایمیل توسط ری تاملینسون (Ray Tomlinson) در سال 1971 ارسال شد.

 

طبق آمار، سه شنبه بیشترین تعداد ایمیل در جهان رد و بدل می‌شود!

یک کارمند اداری در ایالات متحده به طور متوسط ​​حدود 121 ایمیل در روز دریافت می کند!

 

نماد "@" توسط ری تاملینسون برای جدا کردن نام کاربری از آدرس مقصد ایمیل ها انتخاب شد.

مفهوم پست الکترونیکی قبل از اینترنت وجود داشت! در حقیقت شبکه‌هایی مانند ARPANET امکان ارسال اشکال اولیه ایمیل را فراهم کرده بودند.

 

پرکاربردترین سرویس گیرنده ایمیل Microsoft Outlook است.

اولین سرویس ایمیل مبتنی بر وب Hotmail بود که در سال 1996 راه اندازی شد.

 

طولانی‌ترین آدرس ایمیل مجاز با فرمت استاندارد 320 کاراکتر است.

براساس قانون CAN-SPAM که سال 2003 در ایالات متحده تصویب شد، فرستندگان ایمیل های تجاری باید برای گیرندگان این حق را در نظر بگیرند که «درخواست لغو اشتراک» داشته باشند.

 

«CC» در ایمیل مخفف «Carbon Copy» است، اصطلاحی برگرفته از تکنیک کپی کاغذ روی کاربن که در گذشته بسیار رایج بود.

میانگین احتمال باز شدن ایمیل های تجاری حدود 21 درصد است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف یک سنگ که در دوران روم باستان بیشتر از طلا ارزش داشته است
  • تصاویری از خرس و پلنگ در پارک ملی گلستان
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد ایمیل/ ۸۰% ایمیل‌های ارسالی روزانه اسپم هستند!
  • تشخیص بیماری‌های خودایمنی با ۴ کیت دانش‌بنیان ایرانی
  • تشخیص بیماری‌های خودایمنی با ۴ کیت ساخته شده در یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی
  • تجهیزات بازی پارک‌های کرمانشاه چقدر استاندارد است؟
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • اختصاص ۸۲ میلیاردتومان اعتبار برای ساخت پروژه دفاع مقدس در گلستان
  • افتتاح موزه‌های دفاع مقدس در ۵ استان کشور
  • ملکه اردن آمریکا را محکوم کرد/ زندگی ما بی‌ارزش است/ غزه نمونه‌ای از فروپاشی استانداردهای جهانی است