Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا، جهان اقتصاد نوشت: بی تردید ایجاد این اعتماد و امکان خوشه چینی از آن، در رابطه با تجارت خارجی که بعد مسافت و مکان جغرافیایی بر طرفین حاکم است و اطلاعات هر دو سوی معامله از فضای کسب و کار و قوانین و مقررات حاکم بر کشور دیگر، کمتر و محدودتر است، نیازمند زمان طولانی تر و رعایت آداب و شئون بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اما شاید اغراق آمیز نباشد اگر ادعا کنیم در مقاطع حساس و بحرانی، آنچه که می تواند یک تاجر را از گرفتار شدن در عرصه ناامیدی و ورشکستگی نجات بخشد، همین اعتباری است که وی در روزگار گذشته برای بنگاه خود فراهم کرده است. خصوصا در کشور ما که دریافت تسهیلات بانکی، به معنای گذر از هفت خان رستم و در اختیار قرار دادن اسناد تضمینی به نصف قیمت و با بهره هایی چند برابر نرخ جهانی است، این اعتماد تجاری، می تواند بزرگترین سرمایه برای بنگاه های تجاری محسوب شود.‏
جالب اینجا است که معمولا دولت ها در ایجاد و توسعه این دارایی ارزشمند و گره گشا، هزینه خاصی را متقبل نمی شوند و در واقع، این بنگاه های اقتصادی هستند که راسا کلیه هزینه های لازم برای تعامل، انعطاف پذیری، خوش قولی، انجام تعهدات، پیگیری مطالبات، رفع و رجوع به موقع امور و.. را تامین می کنند. ‏
نکته اساسی این است که عدم هزینه کردن دولت ها در یک مقوله، نباید منجر به بی اعتنایی و بی توجه دولتمردان به حفظ و مراقبت از آن مقوله باشد. چرا که اعتباری که تجار برای بنگاه خود به مرور و با هزینه شخصی فراهم کرده اند، از منظر کلان، در واقع تبدیل به یک سرمایه ملی شده که می تواند کشور را در برهه های حساس و شوک آفرین، به سلامت از کوران بحران ها و تنگناهای بین المللی برهاند.‏
برپایه این باور، باید اذعان داشت در شرایطی که بانک مرکزی با بخشنامه‌‌های متعدد و متوالی، قصد دارد التهاب بازار ارز را کنترل کند، همزمان باید مراقب اعتبار بنگاه‌های اقتصادی نزد طرف‌های خارجی نیز باشد و کاری نکند که در نهایت به از دست رفتن آنچه که در طول چند دهه به سختی توسط تجار شکل گرفته، منجر شود.‏

فرهاد آگاهی‎ – ‎نائب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی ایران ‏

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۵۰۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور

داود منظور، رییس سازمان برنامه و بودجه کشور، نگهداشت کادر درمان و ارتقای نظام سلامت را از اولویت‌های اصلی دولت اعلام کرد و گفت: ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای پرداخت فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت اختصاص یافت.

وی با تاکید بر ویژگی‌های ممتاز قانون بودجه ۱۴۰۳، نوشت: اعتبار مورد نیاز برای پرداخت فوق‌العاده خاص کارکنان خدوم نظام سلامت با رقم ۱۰ هزار میلیارد تومان در بودجه امسال به تصویب رسید.

وی افزود: نگهداشت کادر درمان و ارتقای نظام سلامت یکی از مقوم‌های کلیدی سرمایه اجتماعی و از جمله اولویت‌های اصلی دولت است.

منبع: سازمان برنامه و بودجه 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • واکنش عجیب طراح برنامه اقتصادی رییسی به وضعیت هزینه‌کرد دولت/ جبراییلی هم به شادی بی‌دلیل خبرگزاری دولت اعتراض کرد
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • شاوردیان: بعد از عملیات وعده صادق سودجویان به دنبال ایجاد بحران اقتصادی در کشور بودند
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • پلورالیسم چه نگاهی به سیاست بین‌الملل دارد؟