Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت گفت: در طول دهه‌های پس از انقلاب اسلامی در عرصه سلامت، دستاوردهای ارزشمندی داشته‌ایم، اما امروز مسائل بهداشتی وارد مرحله جدیدی شده که حل آنها نیازمند مشارکت همه بخش‌ها و دستگاه‌های اجرایی است. البته بهترین محیط برای تغییر رفتارها و پیشگیری از بیماری‌ها مدارس هستند. آفتاب‌‌نیوز : دکتر سعید نمکی در جشن ملی مدارس ابتدایی عاری از پوسیدگی دندان در نمین اردبیل، اظهار داشت: خوشبختانه دستاوردهای نظام سلامت از جمله کاهش مرگ و میر مادران باردار و کودکان کمتر از یک و پنج سال در کشور قابل توجه بوده و در زمینه تربیت پزشک و متخصص نیز افتخارات ارزشمندی داشته‌ایم؛ به طوری که در علم پزشکی بی نیاز هستیم، اما از نظر شاخص‌های بهداشت دهان و دندان وضعیت کشور مناسب نیست و بنابراین نیازمند توجه و تمرکز بر پیشگیری از بیماری‌های دهان و دندان هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی یادآور شد: همیشه به مدیران و سیاستگذاران کشور می‌گویم که سرمایه‌های این مملکت منابع نفت و زیرزمینی نیست، بلکه دانش آموزان، معلمان، پدران و مادرانی هستند که فرزندان خود را به خوبی تربیت می‌کنند و اگر بخواهیم دیابت، فشار خون، چاقی، آسیب‌های اجتماعی و اعتیاد را در جامعه کم کنیم، حتما باید به سراغ مدارس برویم تا شیوه صحیح زندگی به دانش آموزان آموزش داده شود.
وزیر بهداشت با اشاره به اجرای طرح نماد در مدارس سراسر کشور، گفت: چند سال پیش، زمانی که در سازمان برنامه و بودجه حضور داشتم در مورد کاهش آسیب‌های اجتماعی مباحثی مطرح شد که اعتقاد داشتم باید کاهش این آسیب‌ها را از مدارس آغاز کرد و طرحی تحت عنوان نظام مراقبت‌های اجتماعی دانش آموزان یا نماد را نوشتیم و در کشور اجرایی شد که دستاوردهای ارزشمندی نیز به همراه داشته است.
نمکی با بیان اینکه در شاخص‌های بهداشتی وضعیت مناسبی در بین کشورهای مدیترانه شرقی داریم، از نامناسب بودن شاخص‌های مربوط به بهداشت دهان و دندان انتقاد کرد و گفت: متاسفانه این شاخص در کشور مناسب نیست و در استان اردبیل نیز این شاخص بالاتر از متوسط کشوری قرار داشته است، اما با کمک معاونت بهداشت وزارت بهداشت و آموزش و پرورش استان اردبیل، طرح مدارس بدون پوسیدگی دندان در اردبیل اجرا شد و در ماه‌های آینده در کل استان و نیز در کل کشور اجرایی خواهد شد.
بنابر اعلام وبدا، وی خاطرنشان کرد: ۳۲۰۰ دندانپزشک در شبکه های بهداشت و درمان و ۳ هزار و ۶۰۰ یونیت دندان پزشکی در کشور وجود دارد و از این ظرفیت استفاده خواهیم کرد تا در سال ۹۸ حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر دانش آموز پایه ششم ابتدایی را عاری از پوسیدگی دندان کنیم. همچنین با استفاده از این ظرفیت سایر گروه‌های آسیب‌پذیر را نیز تحت پوشش خدمات دندانپزشکی قرار خواهیم داد. 
وزیر بهداشت در پایان یادآور شد: از معلمان و والدین تقاضا دارم که آموزش مسواک زدن صحیح را به فرزندان خود بیاموزند که این کار به سلامت دهان و دندان و پیشگیری از هزینه های سنگین دندانپزشکی در آینده کمک می‌کند.
بنابر اعلام وبدا، وزیر بهداشت گفت: حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار دانش آموز پایه ششم ابتدایی در کشور وجود دارند که این سن و مقطع، بهترین زمان برای مرمت دندان‌ها است؛ چراکه دندان‌های شیری، جای خود را به دندان‌های دائمی می‌دهند.
نمکی در حاشیه جشن ملی مدارس عاری از پوسیدگی دندان در نمین اردبیل، اظهار داشت: خوشبختانه در استان اردبیل علاوه بر پایه ششم ابتدایی، تمامی مقاطع تحصیلی تحت پوشش اقدامات پیشگیرانه دندان قرار گرفته‌اند و در ماه‌های آینده این طرح را در کل استان اردبیل و کشور اجرایی می‌کنیم.
وی تصریح کرد: هدف ما این است که آموزش‌های لازم جهت مراقبت‌های دهان و دندان به دانش آموزان داده شود و دندان‌های پوسیده آنها را مرمت کنیم؛ که دچار مشکلات بیشتر نشوند.
وزیر بهداشت از تکمیل پروژه در حال ساخت تروما و سوختگی اردبیل در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: طرح ملی بسیج کنترل فشار خون در اردبیل به عنوان یکی از استان‌های پیشرو از اردیبهشت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و بسیج جامعه پزشکی، اجرا می‌شود.
به گفته دکتر نمکی، در سفر تیرماه رییس جمهور به استان اردبیل، بسیاری از پروژه‌های نیمه تمام، افتتاح می‌شود.
ایسنا 

منبع: آفتاب

کلیدواژه: وزیر بهداشت سلامت دهان و دندان مسواک و خمیر دندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۵۱۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت دهان و دندان ضامن تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت، سلامت دهان و دندان را موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن دانست و از برگزاری پویش سلامت دهان و دندان با اهداف آموزش عمومی خبر داد.

به گزارش ایسنا، زهرا سید معملی گفت: سلامت دهان ودندان به نوعی سرمنشاء سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه ها و رده های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان  مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که عواملی که می توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مساله تنها وظیفه بهداشت‌کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مساله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت‌کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام این که 17 تا 19 اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می شود، گفت: در این سه روز برنامه های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی در پایان دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • تاثیر سلامت دهان و دندان بر تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان ضامن تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود