Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی با اعلام اینکه کشور با توانایی‌ها، افکار، خلاقیت‌ و دست‌های مردم است که آباد می‌شود، اما با پول نفت آن‌طور که باید و شاید آباد نمی‌شود، از فراهم‌سازی بستر مناسبی گفت که مردم بتوانند خلاقیت‌ها و توانمندی‌هایشان را بروز دهند و زندگی خود را ارتقا دهند.

محمد سعیدی‌کیا امروز در مراسم واگذاری شش‌هزارمین واحد مسکونی خانوارهای دارای حداقل دو عضو معلول که در شهر جدید گلبهار برگزار شد، عنوان کرد: سه سال و نیم است که وام‌های روستایی یارانه‌دار می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بانک سینا به روستاییانی که طرح مناسبی دارند وام می‌دهد و اگر توجیه اقتصادی داشته باشند وام و تضمین می‌آورد.

وی خاطرنشان کرد: در سال ۹۵ و ۹۶ به هر استانی ۲۰ میلیارد تومان و در سال‌های ۹۷ و ۹۸ هم ۲۵ میلیارد تومان وام تخصیص داده‌شده و برای هر طرح در حال حاضر دو و نیم میلیارد تومان داده می‌شود. با این لحاظ که به هر استان یک طرح پنج میلیارد تومانی داده می‌شود، تاکنون بیش از سه هزار طرح در بانک تصویب شده و نزدیک به ۲۷۰۰ طرح، وام گرفته‌اند و بیشتر از ۱۷۰۰ طرح نیز به بهره‌برداری رسیده و تولیدشان در کشور است.

رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی گفت: یک منطقه را نیز به کمک استانداری انتخاب می‌کنیم و تحت پوشش می‌گیریم و ۱۰ میلیارد دیگر برای آن وام در نظر گرفته خواهد شد.

سعیدی‌کیا با اشاره به واگذاری شش‌هزار واحد مسکونی خانوارهای دارای حداقل دو عضو معلول عنوان کرد: در این کار دو نکته مهم است؛ خدمت به قشر محروم و هماهنگی بین دستگاه‌های مختلف کشور برای انجام این خدمت که موضوع دوم برای کشورداری مهم‌تر است.

وی ادامه داد: معمولاً زمانی که مسئولیتی را به چند دستگاه می‌دهیم خوب در نمی‌آید. اما این‌بار کار به صورت یکپارچه درآمده و همه مانند یک تن واحد کار را جلو برده‌اند.

سعیدی‌کیا گفت: ما همه کسانی را که فرزندان سه تا شش قلو دارند و ناتوان در اداره فرزندانشان هستند حدود دو سال است که تحت پوشش گرفته‌ایم. مورد دیگر این است که همه خانم‌های بارداری که در روستاها هستند و در تغذیه مشکل دارند، برای این که کودک، سالم به‌دنیا بیاید تحت پوشش قرار گرفته‌اند و به دلیل این که هزینه‌های نگهداری از آن فرزندان برای کشور و خانواده بسیار زیاد است، از چهار ماهگی بارداری تا شش ماهگی فرزند، سبد کالا را به دست فرد می‌رسانند.

رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی عنوان کرد: در کشور برای توسعه روستاها زیاد خرج کرده‌ایم؛ آب، گاز، تلفن، برق و حتی اینترنت هم برده‌ایم، این‌ها لازمه آبادانی است اما کفایت نمی‌کند. زمانی که رهبری به من گفتند یک منطقه را بروید، آباد کنید به راه‌حل‌هایی رسیدیم و به مدلی تبدیل شده که باید رفع نقص شود.

وی گفت: در حال حاضر پروژه محور کار نمی‌کنیم. این نکته بسیار مهم است، ما در آن‌جا مردم محور کار می‌کنیم؛ کشور با پول نفت آن‌طور که باید و شاید آباد نمی‌شود./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۵۳۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای جایزه ملی البرز به ۱۶۰۰ نخبه علمی

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری علم و فناوری آنا، حیدر ارشدی مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز به بیان گزارشی از فعالیت های شش دهه گذشته این بنیاد پرداخت و گفت: در راستای تجلیل از مقام علمی دانشمندان و پژوهندگان برتر ایرانی و تشویق دانشجویان و دانش آموزان برگزیده و با استعداد ایرانی، اعطای “جایزه البرز” به ‌عنوان یکی از نمادهای شایستگی و برتری علمی در سطح کشور از سال ۱۳۴۲ شمسی توسط واقف نیک‌اندیش زنده‌یاد حسینعلی البرز پایه‌گذاری و در دستور کار بنیاد فرهنگی البرز قرار گرفته است.

دبیرکل جایزه البرز با اشاره به برخی از ویژگی‌های انحصاری جایزه البرز که به ‌صورت سالانه به برترین های علمی کشور اهدا می‌شود، افزود: این جایزه، با سابقه ترین جایزه علمی کشور با بیش از نیم قرن قدمت و نخستین جایزه علمی بر مبنای سنت حسنه وقف است که با هویت مستقل و بدون هرگونه وابستگی مادی به دستگاه‌ها و نهادهای حاکمیتی و دولتی، با عنوان نوبل ایرانی و قابلیت معرفی در تراز جوایز علمی معتبر جهان، همه ساله به نخبگان کشور اعطا می گردد.

ارشدی با بیان اینکه تاکنون بیش از شش هزار منتخب، موفق به دریافت وام یا جایزه البرز شده‌اند، افزود: بنیاد فرهنگی البرز از سال ۱۳۴۲ شمسی تاکنون به بیش از ۳۰۰۰ دانشجو وام تحصیل و اشتغال به کار پرداخت کرده و به بیش از ۴۶۵۰ نفر جایزه حسن تحصیل اهدا نموده است. در دهه اخیر و تا پایان سال ۱۴۰۲ نیز با برگزاری ۱۳ همایش ملی در تهران و ۸ همایش استانی، به بیش از ۱۶۰۰ نفر دانشمند، مخترع، دانشجو، طلبه و دانش‌آموز برتر، جایزه البرز اعطا شده است.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز در ادامه به ظرفیت منحصربه فرد فرهنگی، علمی و اعتقادی جایزه البرز اشاره کرد و گفت: به نظر می رسد به منظور ترویج فرهنگ وقف علمی در جامعه و توجه آحاد مردم نسبت به عرصه‌های جدید وقف متناسب با نیازهای روز کشور مطابق با تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر ارتقاء سهم وقف در حوزه علم و فناوری و همچنین معرفی مرحوم حسینعلی البرز به عنوان چهره ماندگار وقف علمی با هدف معرفی الگوهای موفقی از واقفین خیراندیش به جامعه، آشنا کردن بیش از پیش مردم با این جایزه باید در دستور کار اصحاب رسانه قرار گیرد.

وی بیان داشت: دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ساعت ۱۶ با هدف تقدیر از ۶۲ نفر از دانشمندان این بنیاد به مناسبت ۶۲ مین سالگرد جایزه ملی البرز با حضور دهقانی فیروزآبادی معاون علمی رئیسی جمهور، سید افقهی رییس بنیاد ملی نخبگان، محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم و ... در سالن همایش های سازمان صداوسیما برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جلوگیری از رها شدگی پایه و اساس بسیج هنرمندان باشد
  • دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهدا در قائم شهر
  • اولتیماتوم استاندار لرستان برای مصوبات سفر رئیس‌ جمهور
  • پیگیر تحقق مصوبات سفر رئیس جمهور به لرستان هستیم
  • اعلام اولویتهای تولیدی از سوی رئیس سازمان سینمایی
  • اعزام دو کاروان از دانشجویان بنیاد نخبگان به عمره آغاز شد
  • آئین تکریم مدیرعامل سابق و معارفه سرپرست جدید بانک سینا برگزار شد
  • اعطای جایزه به ۶۲ نفر در شصت‌ودومین جایزه ملی البرز
  • عملیات وعده صادق همه مستضعفان جهان را امیدوار کرد
  • اعطای جایزه ملی البرز به ۱۶۰۰ نخبه علمی