Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نظر می رسد فولاد خوزستان برای فصل آینده با افشین قطبی ادامه خواهد داد.

طرفداری- افشین قطبی درباره ارزیابی‌اش از عملکرد تیم فولاد خوزستان و اینکه تا چه اندازه به اهدافش در این تیم رسیده است، گفت:

دوست داشتیم در رقابت قهرمانی باشیم. باشگاه در ۱۴ بازی اول امتیاز کمی داشت ولی احساس کردم با انرژی و تجربه‌ام شاید بتوانم این کار را انجام بدهم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتفاقات مختلفی رخ داده و نتایج خوبی هم گرفتیم ولی در چند مسابقه نتوانستیم با برد از زمین خارج شویم. برای همین نگران و ناراحت هستم چون به اندازه کافی موقعیت ساختیم و به اندازه کافی توانستیم بازی را کنترل کنیم اما نتیجه دلخواهمان را بدست نیاوردیم.

به گزارش سایت باشگاه فولاد، وی همچنین درباره دیدگاهش نسبت به استفاده از بازیکنان جوان اظهار داشت:

شاید از حرف های من درخصوص بازیکنان جوان برداشت‌های متفاوتی شده باشد. وقتی یک بازیکن جوان از تیم امید به تیم دوم و تیم اول باشگاه می آید؛ اینها قدم‌هایی هستند که خیلی باید با احتیاط و برنامه ریزی و در زمان مناسب انجام شود. تیم آژاکس در این زمینه خیلی مطرح است چرا که نتایج خوبی با جوانان بدست می آورد ولی اگر شما برنامه ریزی این باشگاه را بررسی کنید متوجه یک هدف مشخص در این ساختار می شوید. برای آنها خیلی مهم است که در طول یک فصل یک جوان 18 ساله را به تیم اصلی بیاورند و در این صورت به اهدافشان رسیده اند. آژاکسی ها سعی می کنند بازیکنانی که این شرایط را ندارند را به تیم های دیگر به صورت قرضی انتقال دهند و بیشتر تقویتشان کنند تا برای آینده آماده شوند.

وی در ادامه افزود:

به نظر من بازیکنان ایرانی، خصوصا در رده امید استعدادهای خیلی زیادی دارند اما آنها نیاز به تجربه و زمان دارند تا از نظر فنی و روحی بتوانند به تیم اصلی اضافه شوند و به تیم و مربی کمک کنند. وقتی من به فولاد آمدم واقعا شرایط به گونه ای نبود که بتوانیم از آکادمی یک بازیکن جدید به تیم اصلی بیاوریم. ایلی استان، مربی قبلی فولاد سعی کرد از بازیکنان جوان استفاده کند. فکر میکنم ایشان در 6 بازی نتوانست بیش از 3 امتیاز کسب کنند و این موضوع باعث دلخوری باشگاه شد و اخراج شد.

افشین قطبی در ادامه اظهار داشت:

وظیفه من این هست که تشخیص دهم که چه زمانی از چه بازیکنانی استفاده کنم که بتوانم نتایج خوبی برای باشگاه و هواداران کسب کنم. قطعا این وظیفه خیلی سختی هست، همه مربیان دوست دارند که از بازیکنان سالم، جوان و با انرژی بیشتری استفاده کنند ولی تشخیص دادن این زمان خیلی مهم است.

وی در پاسخ به اینکه چرا کسب نتایج فولاد در زمان حضور وی سینوسی بوده، اظهار داشت:

یک بازیکن می تواند یک گل بزند، یک تیم می تواند یک بازی را ببرد و یک باشگاه می‌تواند قهرمانی را به خود اختصاص دهد و این مجموعه خیلی بزرگ است. در یک باشگاه خیلی کارها و تخصص‌های مختلف وجود دارد. وقتی فولاد را برداشتم از دفاع شروع کردیم. ما خوب دفاع را بستیم و توانستیم در ضد حمله و حرکت‌های سرعتی نتایج خوبی بدست آوریم و بعد که تیم خیلی پیشرفت کرد و شروع کرد به کنترل کردن بازی و ساختن موقعیت های بیشتر، تیم ها با دفاع پرشمار بازی بسته تری مقابل ما انجام دادند. وقتی ما بازی‌ها را کنترل کردیم، سبک بازی ما بازتر شد و تیم های دیگر مثل بازی با استقلال ما را شکست دادند. ما خیلی موقعیت داشتیم اما 3 بر یک شکست خوردیم. به نظر من این موضوع طبیعی است؛ وقتی یک تیم مهره‌های زیادی برای رفتن در جاده قهرمانی ندارد و بازیکن باکیفیتی برای جایگزینی بازیکنان مصدوم ندارد باعث می شود که نتایج اینگونه رقم بخورد. ما به اندازه کافی نتوانستیم تیمی داشته باشیم که در 16 بازی نتایج لازم را کسب کند. فکر کنم همه کارشناسان و فوتبال دوستان می‌دانند که در نیم فصل دوم همیشه سخت تر است که نتیجه بیاوریم و ما تنها در صورت پیروزی در همه بازی‌ها می توانستیم به قهرمانی برسیم.

سرمربی تیم فولاد خوزستان درباره اینکه آیا شروطی برای فصل بعد گذاشته است؟ تصریح کرد:

باشگاه دوست دارد با من ادامه کار بدهد. ما هم استقبال کردیم. منتظر زمان مناسبی بودیم تا صحبت‌های جدی برای جزئیات داشته باشیم. من کسی نیستم که برای ماندن یا رفتن شرط بگذارم. وقتی دو گروه می‌خواهند همکاری کنند باید دوستانه تمام جزئیات را بررسی و راه حل‌ها را مشخص کنند.

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۵۴۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟

با مشخص‌شدن نتایج انتخابات مجلس دوازدهم در بیشتر کرسی‌های نمایندگی،‌ رقابت‌ها برای ریاست بر قوه مقننه شدت گرفته است که شنیده‌ها از محافل سیاسی و راهروی مجلس از لابی‌های پشت‌پرده و برگزاری جلسات گوناگون حکایت دارد.

به گزارش ایسنا،‌ بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.

از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات،‌ موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روزهای پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبرها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.

برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد. شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.

باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیداهای آنان در بهارستان، ‌انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تنها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.

در چنین شرایطی، اینکه کاندیداهای هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تنها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ساعت پخش زنده بازی ایران و تایلند ‌در فینال جام فوتسال آسیا از تلویزیون + شبکه ۳ و آنلاین
  • وست هم ۲ - ۲ لیورپول/ خداحافظی رسمی کلوپ و تیمش با رقابت بر سر قهرمانی + فیلم
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • شانس بالای حاج‌صفی برای ماندن در لیگ یونان
  • چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟
  • رای کلوپ به انتخاب اسلوت: خوب به‌نظر می‌رسد!
  • ساعت پخش زنده بازی ایران و ازبکستان ‌در جام فوتسال آسیا از تلویزیون + شبکه ورزش و آنلاین
  • حجاب نباید جامعه را دو قطبی کند/ دشمنی با ایران بازی با دم شیر است
  • دیوید تیلور، بی‌رحم دوست داشتنی
  • جام کشتی تختی اهواز؛ نتایج فینال پنج وزن نخست مشخص شد