Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-09@02:15:27 GMT

فروش ۲.۸ میلیارد تومانی فرش قاجاری در لندن +تصاویر

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۵۵۳۹۲

فروش ۲.۸ میلیارد تومانی فرش قاجاری در لندن +تصاویر

رکنا: در این حراجی در مجموع ۳۱۱ اثر به فروش رفت و یک نقاشی پرتره از سلیمان یکم (دهمین سلطان امپراتوری عثمانی) که قیمت اولیه ۳۲۰ هزار دلار تا ۴۵۰ هزار دلار برای آن تخمین شده بود در نهایت با قیمتی بالغ بر ۶.۹ میلیون دلار به فروش رفت تا رکورددار گران‌ترین اثر فروخته شده در این حراجی باشد.


در میان آثار ایرانی نیز، یک تخته فرش ابریشم با قدمت نزدیک به ۲۳۰ سال که به فرمان فتحعلی‌شاه قاجار بافته شده است با قیمت نزدیک به ۱۹۶ هزار دلار (حدود ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸ میلیارد تومان) به فروش رفت تا در میان کل آثار فروخته شده در این حراجی در رتبه چهارم گران‌ترین‌ها قرار گیرد.
در قسمت بالایی این فرش که دارای تاریخ است آورده شده: "حسب الامر نواب مستطاب اشرف والا نایب السلطنه (اثر نوروز ساروقی در سال ۱۲۰۵ قمری- ۱۱۷۰ شمسی)



تخته فرش قاجاری

همچنین یک قرآن بزرگ تذهیب‌کاری شده مربوط به دوره صفوی (نیمه دوم قرن شانزدهم میلادی) در میان چندین نسخه قرآن با منشأ ایرانی-اسلامی به بالاترین قیمت ۱۲۲ هزار دلار به فروش رفت.

نسخه قرآن صفوی

یک قرآن قاجری درون یک جعبه چوبی لاک زده شده (حدود سال ۱۲۲۱ شمسی) نیز در نهایت به قیمت ۸۱.۶ هزار دلار به فروخته شد.

قرآن دوره قاجار

یک کاشی سفالی پلی کروم قاجاری قرن ۱۹ میلادی (۱۷.۹ هزار دلار)، نقاشی پرتره از خسرو پرویز مربوط به سال ۱۱۸۱ شمسی در دوره قاجار (۲۴.۵ هزار دلار) در کنار چندین نسخه قرآن قدیمی، فرش اصفهان، بیجار و… از جمله دیگر آثار ایرانی فروخته شده در این حراجی هستند.

کاشی سفالین قاجاری

پرتره رنگ روغن خسرو پرویز- قاجار

منبع: فردا

کلیدواژه: فرش قاجاری فرش و قالیچه حراجی تصاویر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۵۵۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آئین افتتاحیه سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، مهدی صفاری نیا رئیس پارک فناوری پردیس، وزیر آموزش عالی، علم و فناوری کشور زیمباوه و تعدادی از مسئولان اجرایی ‌نمایشگاه اینوتکس برگزار شد.

روح‌الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور در این مراسم گفت: نمایشگاه اینوتکس، فرصتی برای نمایش قدرت و توانایی شرکت‌های دانش‌بنیان و‌ تیم‌های خلاق کشور است.

دهقانی ادامه داد: خبر خوش این است که امسال، میزان فروش محصولات دانش‌بنیان کشور بالغ بر ۵۰۰ و سی هزار میلیارد رسیده است و حدود ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور فعالیت می‌کند.

معاون علمی، فناوری و اقتصاددانش‌بنیان رئیس‌جمهور، افزود: امسال، صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان حدود سه‌برابر افزایش یافته  و طبق آمار گمرک به ۲ ونیم میلیارد دلار رسیده است.

وی بر همکاری‌های بین‌المللی ایران با کشورهای دیگر تاکید کرد و گفت: درحال حاضر، ایران قابلیت همکاری‌های گسترده بین‌المللی با قطب‌های فناوری دنیا را دارد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاددانش‌بنیان رئیس‌جمهور با تاکید بر اهمیت پارک فناوری پردیس به‌عنوان «بهشت فناوری منطقه» گفت: پارک فناوری پردیس باید به «هاب همکاری مشترک با کشورهای همسایه» برای همکاری‌های فناورانه تبدیل شود.

دهقانی اشاره کرد: در حال‌حاضر، کشورهای روسیه، قرقیزستان، تاجیکستان، ازبکستان و زیمباوه برای همکاری‌های فناورانه با ایران، اعلام آمادگی کرده‌اند.

وی در‌ادامه افزود: راه‌اندازی و تاسیس شهرک نخبگانی فناورانه و  تمام‌عیار در‌ پارک فناوری پردیس از جمله برنامه‌های مهم است که امسال کلید خورده و در آینده نزدیک عملیاتی می‌شود.

دهقانی با تاکید بر آمادگی‌های معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور گفت: پارک فناوری پردیس، قابلیت تبعیت از بند ۱۳ و ۱۱ قانون جهش تولید دانش‌بنیان را دارد و می‌تواند در سال‌های آینده به شهر نوآوری تبدیل شود.

وی با اشاره به برنامه ششم توسعه گفت: ما در برنامه ششم توسعه قول دادیم که تعداد ۶ مرکز ملی آفرینش فناوری راه‌اندازی شود اکنون با ظرفیت پذیرش نخبگان کشور آماده به فعالیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فروش اولین قرارداد مسی: یک برگ دستمال 30 میلیارد!‏
  • پیش‌بینی قیمت دلار ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ / منطقه معاملاتی امن دلار شکل گرفت؟
  • قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۱۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳
  • نوسان چشمگیر قیمت ها در بازار خودرو؛ کدام خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • رکوردشکنی فروش طلا در حراج امروز/ ۳۱۹ کیلو طلا فروخته شد
  • حضور ناموفق دلار در کانال ۶۰/ سیگنال مو‌رد نظر به بازار مخابره نشد
  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد
  • فروش ماشین آلات پرابهام براساس قانون/ ۱۵۰۰ دستگاه فروخته شد
  • سرک دلار به کانال ۶۰