Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تهران گفت: سال گذشته مردم تهران در نظرسنجی ها، آلودگی و ترافیک را اصلی‌ترین مشکلات خود اعلام کردند و یکی از دلایل اصلی آلودگی، خودروهای تک‌سرنشین است.

به گزارش گروه اجتماعی قدس آنلاین، پیروز حناچی شهردار تهران بعدازظهر دیروز در همایش علمی-کاربردی سراسری ائمه جماعت شهرداری تهران شرکت کرد که حجت‌الاسلام ابوترابی فرد امام‌جمعه موقت تهران و رئیس شورای استانی امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر و چند تن از معاونان شهرداری نیز در آن حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی سخنانش در این همایش را با فرازی از مناجات شعبانیه آغاز کرد و ضمن خوش‌آمدگویی به روحانیون حاضر در همایش، گفت: در سالگرد روز معلم و به یاد مرحوم شهید مطهری هستیم. سال‌ها پیش وقتی کتاب خدمات متقابل اسلام و ایران را، کتابی که در دهه ۴٠ نوشته شد و هنوز هم تاثیرگذار است، می‌خواندم، متوجه شدم یکی از رفرنس‌هایی که ایشان استفاده کرده بود از کتاب «ایران در عصر ساسانیان» نوشته آرتور کریستین‌سن است؛ برای خود من خیلی عجیب بود که یک روحانی در دهه ۴٠ از یک رفرنس خارجی استفاده کرده بود.

حناچی ادامه داد: از خصیصه‌های ایشان این بود که وقتی موضوعی را نقل می‌کرد، نخست بدون احساس و پیش‌داوری و مثل یک معتقد واقعی آن را توضیح می‌داد و بعد آن را به نقد می‌کشید.

شهردار تهران با اشاره به این‌که به مناسبت ماه مبارک رمضان گرد آمده‌ایم، گفت: تمام کارهایی که باید انجام دهیم در دعای ماه مبارک آمده است: رسیدگی به ایتام، آزادسازی اسراء، رسیدگی به فقرا و... باید همه آن اقدامات پسندیده‌ای را انجام دهیم که معصومین علیهماالسلام ما را به سمتشان هدایت کردند.

وی ادامه داد: می‌خواستم از این فرصت استفاده کنم و بگویم که باید بدون رودربایستی راجع به مشکلات مردم صحبت کنیم. مردم از روحانیون چنین انتظاری دارند و عزت روحانیون نیز به همین بود که در کنار مردم بودند و بی‌هیچ تعارفی به مشکلاتشان می‌پرداختند. در شرایط سخت اقتصادی حاضر و با چشم‌اندازی که اکنون داریم، ممکن است شرایط سخت‌تر هم شود، مخصوصا که جنگ اقتصادی در جریان است و طرف روبرویمان هم عقل و حدیقفی برای بدی‌هایش ندارد. چاره کار در این شرایط انسجام داخلی است؛ این‌که مردم متحد کنار هم بایستند. مردم ما نشان دادند وقتی در مقابل بدخواه قرار می‌گیرند، انسجامشان بیشتر می‌شود.

حناچی تصریح کرد: مخصوصا در حوزه فعالیت ما باید بدون رودربایستی به مشکلات مردم پرداخت، چرا که با زندگی روزانه مردم سروکار داریم.

شهردار تهران گفت: سال گذشته مردم تهران در نظرسنجی ها، آلودگی و ترافیک را اصلی‌ترین مشکلات خود اعلام کردند. درست است که اگر امروز نظرسنجی انجام شود، قطعا مشکلات اقتصادی اولویت پیدا می‌کند، اما به این معنی نیست که ترافیک و آلودگی هوا اهمیت ندارند. یکی از دلایل اصلی آلودگی، خودروهای تک‌سرنشین است؛ ۴٠ درصد این مشکل مربوط به خودروهای شخصی است. این معضل حل نمی‌شود، مگر با همراهی مردم. شک ندارم که حل این مشکل خود یکی از بزرگترین معروف‌ها است. چه معروفی بالاتر از این‌که کاری کنیم تا هوای شهرمان قابل تنفس شود؟!

وی تأکید کرد که امروزه پسماند را یکی از بزرگترین منابع می‌دانند و گفت: با این نگاه می‌توانیم از اتلاف منابع خدادادی جلوگیری کنیم. حجم زباله‌ای که روزانه جمع می‌کنیم ٩ هزار تن است. حمل این حجم زباله خود حجم بسیار بزرگی از تردد تولید می‌کند. تازه این مقدار مربوط به زباله‌ها بود، نخاله‌های ساختمانی که ۴۵ هزار تن است.

حناچی دوباره به موضوع ماه مبارک رمضان پرداخت: این ماه مبارک در میان کشورهای اسلامی ماه نشاط و شادی و سرور است. باید کاری کنیم که این ماه بانشاط پشت سر گذاشته شود و عید فطر نیز که یکی از عزیزترین اعیاد مسلمانان است، به همین شکل با نشاط برگزار شود.

شهردار تهران در پایان سخنانش با اشاره به این‌که خود و همکارانم را موظف کردم تا در مراسم و شعایر حضور مؤثر داشته باشند، خاطرنشان کرد: تمامی مراکز شهرداری در شهر تهران اذان را به موقع پخش خواهند کرد؛ شهر ما ام‌القرای اسلام است و باید این موضوع را در خیابان‌های شهر نیز حس کنیم.

منبع: باشگاه خبرنگاران

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آلودگی هوا پیروز حناچی شهردار تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۵۶۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت ظریف از دلایل موافقت آمریکا و مخالفت اعراب و اسرائیل با برجام

آفتاب‌‌نیوز :

محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران در سلسله نشست‌های چهلمین سال تاسیس انتشارات اطلاعات و در نشست اول آن با عنوان «ژئوپلیتیک خلیج‌فارس» به سخنرانی پرداخت که مهمترین اظهارات او به نقل از جماران به شرح زیر است:

دنیا گرفتار چالش شناختی است.

خطا‌هایی که بعضا صورت می‌گیرد به دلیل شناخت و ادراک نادرست است.

دوستان ما در جنوب خلیج فارس ادراک خود را اصلاح می‌کنند و ما در اصلاح این ادراک تا حدودی عقب هستیم.

هنوز این تفکر غلط خرید امنیت در این کشور‌های عربی وجود دارد البته ان‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که نمی‌توانند با وابستگی به یک قطب برای خود امنیت تامین کنند.

کویت قبل از اینکه به کشتی‌های خود پرچم امریکا بزنند پرچم شوروی را نصب کرده بودند

این کشور‌ها این مشکل ادراکی را کماکان دارند که باید امنیت را خرید و نخستین آن‌ها صدام بود. آن‌ها تلاش کردند امنیت را با کمک صدام بخرند. 

یکی از رهبران کشور‌های حاشیه خلیج فارس شخصا به آقای روحانی گفتند که ما ۷۵ میلیارد دلار به صدام پرداخت کردیم. 

زمانی که ایران قطعنامه ۵۹۸ را پذیرفت و طارق عزیز گفت تا مذاکره صورت نگیرد، آتش بس صورت نمی‌گیرد، دبیرکل وقت سازمان ملل به وزیرخارجه وقت دولت ریگان زنگ زد و او به دبیرکل جواب داد که ما در مهرماه که به نیویورک بیاییم با شما در این باره گفتگو خواهیم کرد. می‌دانید که تاریخ را نمی‌توان فراموش کرد. وقتی این شرایط پیش امد دبیرکل به پادشاه وقت سعودی زنگ زد و ملک فهد در تماس با صدام، او را به پذیرش آتش بس متقاعد کرد. پادشاه وقت به صدام می‌گوید: «غرور ایرانی را زیر پا نگذار.» عربستان در ان زمان این فهم را داشت که نمی‌تواند کاملا به صدام اعتماد و تکیه کند، اما در عمل متفاوت هم عمل می‌کرد. 

وقتی سیاست خرید امنیت از عراق شکست خورد، این کشور‌های عربی حوزه خلیج فارس برای خرید امنیت به سراغ شوروی و امریکا رفتند. 

همین کشور‌ها امروز برای خرید امنیت به سراغ اسراییل رفتند و متوجه نیستند که اسراییل در تاریخ خود از هیچکس حمایت نکرده و حتی به امریکایی‌ها در مذاکرات آزادی گروگان‌ها لگد زده اند. اسراییل در تاریخ تقلبی خود به هیچکس رحم نکرد. این اشتباه شناختی کنار نرفته است.

زمانی که آرامکو را تیر غیب زد، سعودی‌ها انتظار حمایت از آمریکا داشتند و حالا هم به دنبال خرید امنیت از اسراییل هستند

اشتباه ادراکی دوم ما و اعراب این است که فکر می‌کنیم امریکا به دنبال گسترش حضور خود در منطقه است، اما امریکا به انتقال حضور و نفوذ به خارج از این منطقه است. 

امریکا دیگر قدر قدرت نیست. ما قدرت بزرگ داریم، اما هژمون نداریم. در جهان امروز دیگر قطب نخواهیم داشت، اما یکی از دلایل موافقت آمریکا با برجام، کاستن از حضور خود در منطقه بود. اعراب منطقه و اسراییل به همین دلیل با برجام مخالف بودند که نمی‌خواستند شاهد کاهش حضور آمریکا در منطقه باشند. 

امریکا در حال برون سپاری تامین امنیت به اسراییل است و کشور‌های عربی منطقه که به دنبال عادی سازی رابطه با اسراییل هستند باید بدانند که دیر یا زود قربانی تامین منافع اسراییل خواهند شد

اشتباه ادراکی سوم که به ما هم بازمی گردد این است که اگر با چیزی مخالفت کردیم و، چون خود را مرکز مشروعیت عالم می‌دانیم اگر به چیزی مشروعیت ندهیم جنبه اجرایی و عملیاتی پیدا نمی‌کند. در کاسپین این اشتباه را مرتکب شدیم و در مذاکرات شرکت نکردیم و بستر دریا را در غیاب ما تقسیم کردند. 

عدم حضور به معنای عدم شکل گیری از ترتیبات امنیتی خلیج فارس نیست بلکه به معنای عدم تامین منافع شما است. مگر جلوی طالبان را توانستیم بگیریم؟ خیر؛ از روند مذاکره حذف شدیم. همین قاعده درباره مسیر‌های مواصلاتی هم هست که از این مسیر‌ها دور ماندیم و بعضا حذف هم شدیم. 

در دنیای کنونی هم امریکا نمی‌تواند با وتو در شورای امنیت، مانع از قدرت مقاومت مردم غزه شود. جنگ اسراییل با مردم غزه هفت ماه است که ادامه پیدا کرده، اما جنگ اسراییل با کشور‌های عربی شش روزه تغییر کرده است. آمریکا نمی‌تواند تصمیم گیری‌ها را وتو کند و این را دنیا و مردم و افکار عمومی این را ثابت کرده اند.

دو مبنای بازدارندگی، نصر خدا و قدرت مردم هستند. 

مهم‌ترین کاری که می‌توانستیم پس از جنگ غزه بکنیم این بود که پیشنهاد توافق منع تجاوز به کشور‌های منطقه داده و کنش ایران هراسی را نابود کنیم

تصویر ترسناک ساختن از ایران، هدف اسراییل است و ما هم نباید در این تله بیفتیم. 

این اشتباه ادراکی ما که خیال می‌کنیم اگر در روندی شرکت نکنیم شکل نمی‌گیرد اشتباه است. تصور نکنیم اگر fatf را نپذیرفتیم تنبیه نمی‌شویم و با تبعات ان روبه رو نمی‌شویم

دنیای امروز هرروز در حال تغییر است و ما هم هرروز باید فکر خود را نو کرده و تفکر جهان دو قطبی را کنار بگذاریم و واقعیت‌ها را ببینیم

بسیاری از انگاره‌های ما درباره نظم جهانی و حتی مردم خودمان غلط است

همسایه‌ها برای ما فرصت هستند. 

مردم برای ما فرصت هستند نه تهدید. به فرصت، امکان بالندگی بدهیم

منبع: سایت انتخاب

دیگر خبرها

  • روایت ظریف از دلایل موافقت آمریکا و مخالفت اعراب و اسرائیل با برجام
  • پاک‌ترین و آلوده‌ترین کشورهای جهان
  • واکنش زاکانی به حواشی قرارداد واردات خودروهای برقی
  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی در انتخابات
  • افشای دلایل رد صلاحیت حسن روحانی از سوی شورای نگهبان
  • افشای دلایل رد صلاحیت حسن روحانی
  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی از سوی شورای نگهبان
  • افشاگری روحانی درباره دلایل ردصلاحیتش
  • خودروهای آلاینده صوتی در تبریز توقیف می‌شوند
  • خودروهای آلاینده صوتی در تبریز توقیف می شوند