Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-03@04:51:40 GMT

نبود آئین‌نامه مشخص؛ مهم‌ترین ضعف مسابقات قرآن کشور کویت

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۵۶۵۷۱

نبود آئین‌نامه مشخص؛ مهم‌ترین ضعف مسابقات قرآن کشور کویت

حمیدرضا مقدسی، نماینده اعزامی جمهوری اسلامی ایران به دهمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کشور کویت، موفق شد تا رتبه چهارم رشته قرائت تحقیق این مسابقات را از آن خود کند؛ به همین مناسبت خبرگزاری ایکنا؛ در گفت‌و‌گو با وی به بررسی سطح این دوره از مسابقات پرداخت.

سطح بالای مسابقات

مقدسی در اظهار کرد: شنیده‌هایی که درباره مسابقات سال‌های گذشته کشور کویت داشتم، حاکی از سطح پایین این رقابت‌ها بود، ولی پس از اینکه شخصاً در مسابقات این کشور حضور پیدا کردم، متوجه شدم که نه‌تنها این مسابقات سطح پایینی نداشت، بلکه از سطح بالایی نیز برخوردار بود و متسابقان با آمادگی فراوانی در مسابقات شرکت کرده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رتبه چهارم مسابقات بین‌المللی کویت در رابطه با داوری این مسابقات نیز بیان کرد: بنده نمی‌توانم در این مورد اظهار نظر کنم؛ چراکه شرایط داوری مسابقات اصلاً مشخص نبود. حتی کارنامه‌ای نیز به ما داده نشد تا بدانیم احیاناً ایراداتی که در تلاوت ما وجود داشته، به چه شکل بوده است؛ بنابراین قضاوت در این رابطه مشکل است. به شخصه فکر می‌کردم که رتبه بالاتری در این مسابقات به دست آورم که این طور نشد و به دلیل اینکه هیچ‌گونه حق اعتراضی نیز وجود نداشت، نمی‌توانم قضاوت صحیحی درباره داوری داشته باشم.

رفتار خوب مسئولان برگزارکننده 

وی درباره رفتار مسئولان برگزارکننده مسابقات با نماینده جمهوری اسلامی ایران و دیگر متسابقان نیز اظهار کرد: مسئولان برگزارکننده مسابقات رفتار خوبی با متسابقان داشتند و نسبت به تمامی افرادی که در مسابقات حضور پیدا کرده بودند اعم از متسابقان و همراهان ایشان با تکریم رفتار می‌کردند.

مقدسی در ادامه در رابطه با تعامل مسئولان سفارت جمهوری اسلامی ایران در کویت، تصریح کرد: پس از اینکه وارد کویت شدیم و در مسابقات حاضر شدیم، یکی از اعضای سفارت جمهوری اسلامی ایران به استقبال ما آمده و تا پایان مسابقات نیز همراهی بسیار خوبی با ما داشت که لازم می‌دانم از زحمات ایشان تشکر و قدردانی کنم.

رتبه چهارم مسابقات بین‌المللی کویت درباره رفتار سایر متسابقان با نماینده جمهوری اسلامی ایران و نوع تعامل ایشان با یکدیگر نیز اظهار کرد: رفتار متسابقان دیگر کشور‌ها با نمایندگان کشورمان در مجموع رفتار خوبی بود و ما نیز با توجه به اطلاعاتی که از گذشته و در رابطه با نحوه برخورد با سایر متسابقان داشتیم، از هرگونه حاشیه‌سازی در این رابطه اجتناب می‌کردیم که خدایی ناکرده با مشکل رو به رو نشویم.

نبود آئین‌نامه؛ مهم‌ترین ضعف

مقدسی در رابطه با استقبال مردم کویت از مسابقات بین‌المللی قرآن این کشور تصریح کرد: تبلیغاتی که کشور کویت از مسابقات قرآن خود داشت، متأسفانه آنطور که باید و شاید پررنگ نبود و همین امر باعث شده تا حتی بسیاری از مردم این کشور از برگزاری چنین مسابقاتی آگاه نباشند. البته طی روز‌های برگزاری مسابقات، صحن اصلی و محل برگزاری مسابقات به دلیل اینکه مسئولان، افراد زیادی را از سطح مدارس و یا نهاد‌های مختلف حاضر کرده بودند، مملو از جمعیت بود.

وی با بیان اینکه در این مسابقات همانند دیگر متسابقان تنها یک تلاوت یک صفحه‌ای از خود را در محضر داوران ارائه داده است، گفت: یک از نقاط ضعف مسابقات قرآن کشور، عدم وجود آئین‌نامه مشخص برای مسابقات است. در واقع هیچ آئین‌نامه‌ای برای این مسابقات وجود ندارد و بنده نیز علیرغم پیگیری‌های فراوانی که از مسئولان مسابقات داشتم، متوجه شدم که هیچ آئین‌نامه‌ای در این رابطه وجود ندارد و تنها توانستم تا از تجربیات متسابقانی که طی سال‌های گذشته در این مسابقات حضور پیدا کرده بودند، بهره ببرم.

قرعه اول و سخت

مقدسی ادامه داد: یکی از مواردی که باعث تعجب بنده شد، این بود که قرعه اول مسابقات در رشته قرائت تحقیق به بنده که نماینده جمهوری اسلامی بودم، افتاد و قرعه بسیار سختی نیز بود که در واقع باعث تعجب فراوان شد. فکر می‌کنم که این مسئله در رأی داوران مسابقات نیز بی‌تأثیر نبوده است.

رتبه چهارم مسابقات بین‌المللی کویت در ادامه بیان کرد: یکی از خاطرات بسیار شیرینی که بنده از حضور خود در مسابقات کویت دارم، حضور ما در مجالس و محافل قرآنی بود که طی شب‌های مختلف از زمان حضور ما در کویت انجام شد و در این محافل به تلاوت آیات قرآن کریم می‌پرداختیم. بنده به همراه دیگر نماینده کشورمان در مسابقات، تقریبا تمامی شب‌هایی که در کویت حضور داشتیم بجز یک شب که میهمان سفارت جمهوری اسلامی ایران بودیم، در محافل قرآنی مختلف حضور پیدا کرده و به قرائت قرآن می‌پرداختیم.

یادآور می‌شود، «محمدیوسف درویشی»، ۱۱ ساله از قزوین در رشته حفظ کل نوجوانان در کنار «حمیدرضا مقدسی» از استان قم در رشته قرائت تحقیق و «رضا گلشاهی» از استان خراسان رضوی در رشته حفظ کل قرآن، نمایندگان جمهوری اسلامی ایران در دهمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کویت بودند که محمدرضا درویشی توانست تا رتبه ششم این مسابقات در رشته حفظ کل نوجوانان را از آن خود کند و رضا گلشاهی نیز به دلیل مشکلات مربوط به خدمت سربازی از حضور در مسابقات بازماند.

انتهای پیام

 

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا فعالیت های قرآنی مهمترین ضعف مسابقات قرآن کویت قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۵۶۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفیر ایران در سازمان ملل: شروع کننده جنگ علیه اسرائیل نبوده ایم/ حق پاسخ به هرگونه تجاوز محفوظ است

به گزارش جماران؛ امیرسعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد در نامه ای به رئیس دوره ای شورای امنیت و آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل گفت: ادعای غیرمستند و ارجاعات ناصواب علیه جمهوری اسلامی ایران در نامه مورخ ۸ آوریل ۲۰۲۴ نماینده رژیم اسرائیل در سازمان ملل متحد خطاب به دبیرکل و رئیس شورای امنیت (S/۲۰۲۴) را رد می‌ کند.

ارشدترین دیپلمات جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل تصریح کرد: ادعای مطروحه نامه مزبور بی اساس و صرفاً تلاش مذبوحانه رژیم اسرائیل برای منحرف کردن توجه بین المللی از جنایات شنیع و اقدامات نسل کشی است که توسط این رژیم آپارتاید علیه مردم فلسطین در نوار غزه انجام می شود.

ایروانی گفت: چنین ادعاهای بی‌اساسی همچنین تلاشی گمراه کننده با هدف سرپوش گذاشتن و مشروعیت بخشیدن به تجاوزات مداوم رژیم اسرائیل علیه لبنان و نقض مستمر قوانین بین المللی، منشور سازمان ملل متحد و قطعنامه های ۱۵۵۹ (۲۰۰۴) و ۱۷۰۱ (۲۰۰۶) شورای امنیت سازمان ملل است.

او تصریح کرد: به همین ترتیب، اتهامات موجود در نامه مورخ ۱۳ آوریل ۲۰۲۴ نماینده رژیم اسرائیل در سازمان ملل متحد خطاب به رئیس شورای امنیت (S/۲۰۲۴/۳۰۴) کاملاً بی اساس بوده و قاطعانه مردود است. همانطور که در نامه مورخ ۱۳ آوریل ۲۰۲۴ (S/۲۰۲۴/۳۰۵) ما تأکید شده است، اقدام جمهوری اسلامی ایران در ۱۳ آوریل ۲۰۲۴ در راستای اعمال حق ذاتی خود در چارچوب دفاع از مشروع و ذیل ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد بوده است.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل گفت: اقدام جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به تجاوزات نظامی مکرر رژیم اسرائیل، به ویژه حمله نظامی این رژیم در ۱ آوریل ۲۰۲۴ علیه اماکن دیپلماتیک ایران برخلاف بند ۴ ماده ۲ منشور سازمان ملل متحد اتخاذ شد.

ایروانی ادامه داد: «مجددا تاکید می‌نماید که جمهوری اسلامی ایران هرگز شروع کننده جنگ علیه رژیم اسرائیل نبوده و در آینده نیز قصد انجام آن را ندارد. با این حال، جمهوری اسلامی ایران حق ذاتی خود ذیل قوانین بین المللی برای پاسخ به هرگونه استفاده از زور یا اعمال تجاوزکارانه علیه حاکمیت، تمامیت ارضی، امنیت و منافع ملی خود محفوظ می‌دارد.»

سفیر ایران در سازمان ملل در پایان خواسته است که این نامه به عنوان سند شورای امنیت ثبت و توزیع شود.

دیگر خبرها

  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران
  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران در مشهد
  • سفیر ایران در سازمان ملل: شروع کننده جنگ علیه اسرائیل نبوده ایم/ حق پاسخ به هرگونه تجاوز محفوظ است
  • به هرگونه تجاوز علیه حاکمیت و تمامیت ارضی خود پاسخ می‌دهیم
  • نماینده ایران: حق پاسخ به هرگونه تجاوز محفوظ است
  • ایروانی: شروع‌کننده جنگ علیه اسرائیل نبودیم
  • واکنش ایران به ادعای مجدد کویت درباره میدان آرش
  • بیانیه‌های تکراری، هیچ حقی برای دولت کویت در مورد «آرش» ایجاد نخواهد کرد
  • واکنش ایران به بیانیه امیر کویت در سفر به مصر درباره میدان آرش
  • کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم