Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی دفتر سیاسی طالبان اظهار داشت که در مذاکرات مستقیمی این گروه با مقامات آمریکایی اختلافات دو طرف درباره جدول خروج نیروهای خارجی از افغانستان در حال کاهش است. ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۰ بین الملل آسیا-اقیانوسیه افغانستان نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «سهیل شاهین» سخنگوی دفتر سیاسی طالبان در قطر اظهار داشت که اختلاف این گروه با «زلمی خلیلزاد» نماینده ویژه آمریکا در امور صلح افغانستان درباره جدول زمانی برای خروج نیروهای خارجی در حال کاسته شدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاهین با ارسال فایل صوتی به «آسوشیتد پرس» گفت: دو طرف پیشنهادات جدیدی را در زمینه کاهش نیروهای آمریکایی و ناتو مطرح کرده‌اند.

سخنگوی دفتر سیاسی طالبان گفت: پیشنهاداتی برای کاهش فاصله بین خواسته‌های دو طرف وجود دارد اما رسیدن به توافق نهایی هنوز به مذاکره نیاز دارد.

این رسانه آمریکایی به نقل از دیگر اعضای طالبان که نام آن‌ها فاش نشده نیز گزارش داد که آمریکا در پی آن است که در یک دوره یک و نیم ساله نیروهای خود را از افغانستان خارج کند اما طالبان خواستار خروج نیروها در بازه شش ماهه است. هنوز مشخص نیست که پیشنهادات جدیدی که دو طرف مطرح کردند چه بوده است.

طالبان: لویه جرگه برای نجات اشرف غنی برگزار شد؛ جهاد تا پایان اشغال ادامه داردژنرال آمریکایی: تصمیمی درباره خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان گرفته نشده استقطعنامه لویه جرگه صلح افغانستان: برای نظامیان خارجی جدول زمانی خروج تعیین شود +متن

یکی از مقامات طالبان که خواست نامش فاش نشود نیز اظهارداشت که این گروه در رابطه با آتش‌بس نگرانی‌هایی دارد زیرا به گفته وی بعید است فرماندهان میدانی طالبان در ضمن حضور نیروهای خارجی آتش‌بس را قبول کنند و وقتی آتش‌بس اعلام شود نیز اگر آمریکا نسبت به توافق بدعهدی کند آغاز دوباره جنگ دشوار خواهد بود.

انتهای پیام/.

ما را در فیسبوک، توییتر و تلگرام دنبال کنید.

R36461/P36446/S8,87,1413/CT10 واژه های کاربردی مرتبط طالبان

منبع: تسنیم

کلیدواژه: طالبان طالبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۵۶۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهبر دموکرات سنا از احتمال اعزام نظامیان آمریکایی به اوکراین خبر داد

حکیم جفریس، رهبر دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در مصاحبه با شبکه «سی‌بی‌اس نیوز» تصریح کرد اگر اوکراین سقوط کند آمریکا به احتمال زیاد نه تنها با پول بلکه با اعزام نیروی نظامی وارد جنگ خواهد شد.

 جفریس تاکید کرد ایالات متحده باید به حمایت از اوکراین برای جلوگیری از یک جنگ گسترده‌تر ادامه دهد. وی حزب جمهوری‌خواه را "جناح طرفدار پوتین" توصیف کرده و اقدامات این گروه را دلیل اصلی تاخیر در کمک‌رسانی آمریکا به اوکراین برای مبارزه با روسیه دانست.

جفریس در برنامه "۶۰ دقیقه" شبکه سی‌بی‌اس نیوز گفت: ما نمی‌توانیم اجازه دهیم اوکراین سقوط کند، زیرا در این صورت به احتمال زیاد آمریکا مجبور خواهد شد نه تنها با پول بلکه با اعزام سربازان خود وارد درگیری شود.

رهبر دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا ادعا کرد که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه به دنبال بازسازی اتحاد جماهیر شوروی (سابق) است و با انجام این کار متحدان ناتو را تهدید خواهد کرد.

جفریس گفت: یک جناح طرفدار پوتین در حزب جمهوری خواه وجود دارد که نمی‌خواهد از اوکراین حمایت کند و به دلایلی معتقد است که روسیه، دشمن ایالات متحده آمریکا نیست. 

گفتنی است ماه گذشته، کنگره آمریکا لایحه‌ای برای ارائه ۶۱ میلیارد دلار کمک نظامی و بشردوستانه به اوکراین تصویب کرد. این اولین بسته کمکی بزرگ از دسامبر ۲۰۲۲ است که پس از ماه‌ها جدال و مخالفت جمهوری‌خواهان سرانجام به اوکراین اختصاص یافت.

در سنا، ۱۵ جمهوری خواه به لایحه‌ای که شامل کمک بیشتر به اوکراین بود، رأی منفی دادند. یکی از مخالفان کمک به اوکراین سناتور جی دی ونس از اوهایو است که استدلال می‌کند اوکراین فاقد نیروی انسانی و قدرت نظامی لازم برای پیروزی در برابر روسیه است و حمایت آمریکا برای تغییر این شرایط کافی نیست.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • هشدار روسیه به آمریکا درباره «نتایج رویارویی دو قدرت اتمی»
  • تمرین دفع حملات خارجی در رزمایش مشترک آمریکا و فیلیپین
  • (ویدئو) زن افغان فعال حقوق بشر زلمی خلیلزاد را غافلگیر کرد
  • رهبر دموکرات سنا از احتمال اعزام نظامیان آمریکایی به اوکراین خبر داد
  • گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟
  • یک ماجرا و هزار داستان؛ در بدخشان افغانستان چه خبر است؟
  • بیانیه طالبان در مورد اتفاقات بدخشان
  • یک ماجرا و هزار داستان؛ در بدخشان چه خبر است؟
  • تحرکات آمریکا در نیجر از بیم حضور روسیه در ساحل
  • احرکات آمریکا در نیجر از بیم حضور روسیه در ساحل