Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - سخنگوی سازمان غذا و دارو در مورد تغییر قیمت روی بسته‌بندی برخی داروها توسط داروخانه‌ها و شرکت‌های پخش، توضیح داد و گفت: داروخانه‌ها نمی‌توانند خودسرانه قیمت‌های داروها را تغییر دهند و در صورت بروز تخلف در این حوزه با متخلفان به‌شدت برخورد می‌شود.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از سازمان غذا و دارو، شهرام شعیبی افزود: داروخانه‌های سراسر کشور تحت نظارت سازمان غذا و دارو فعالیت دارند و رصد می‌شوند؛ قیمت‌گذاری تمام داروها در کمیسیون قیمت ‌سازمان غذا و دارو صورت می‌گیرد، بر این اساس قیمت دارو در همه نقاط کشور از این قیمت تبعیت می‌کند و یکسان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: قیمت داروها تنها در صورتی با یکدیگر متفاوت است که اشکال دارویی تفاوت داشته و یا کارخانه‌ای دارو را با برند دیگر تولید کرده باشد، در این صورت نیز دارو در کمیسیون قانونی قیمت‌گذاری شده است و ازنظر قانونی مشکلی وجود ندارد.
سخنگوی سازمان غذا و دارو با اشاره به تغییر قیمت دارو با توجه به شرایط اقتصادی سال گذشته، افزود: ممکن است قیمت برخی داروها در این مدت افزایش‌یافته باشد که با توجه به هزینه‌بر بودن تغییر بسته‌بندی دارو، کارخانه تولیدکننده و شرکت پخش، امکان تغییر قیمت بر روی بسته‌بندی را ندارند، بنابراین دارو در برخی موارد با بسته‌بندی قدیمی و قیمت جدید در داروخانه‌ها عرضه می‌شود که غیرقانونی و تخلف محسوب نمی‌شود.
شعیبی با تأکید بر نظارت دقیق سازمان غذا و دارو بر داروخانه‌ها، تصریح کرد: داروخانه‌ها نمی‌توانند خودسرانه قیمت‌های داروها را تغییر دهند، بنابراین در صورت بروز تخلف در این حوزه با متخلفان به‌شدت برخورد می‌شود.
وی بابیان اینکه تخلفات داروخانه‌ها از طریق سامانه‌های سازمان غذا و دارو قابل‌ردیابی هستند، خاطرنشان کرد: داروخانه‌ها ملزم هستند تلفن شکایات را در قسمت قابل‌رؤیت نصب کنند، همچنین مردم می‌توانند موارد تخلف و یا شکایات خود را از طریق سامانه 190 و یا اپلیکیشن تیتک(TTAC) ثبت کرده تا در اسرع وقت به آن‌ها رسیدگی شود.
اجتمام*9185*9105

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي سازمان غذا و دارو شعيبي قيمت دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۵۷۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند


 به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بیرجند گفت: در بازرسی‌های مستمر و سرزده کارشناسان واحد دارو و درمان شبکه دامپزشکی شهرستان بیرجند از مراکز درمانی، مراکز پخش دارو و همچنین داروخانه‌های سطح شهرستان، ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته به ارزش یک میلیارد و صد میلیون ریال کشف و جمع آوری شد.

 عبداله حمزه ئی با اشاره به اینکه مصرف داروی تاریخ گذشته و فاسد باعث عدم پاسخ مناسب به درمان خواهد شد و احتمال بروز عوارض جانبی و حتی تلفات را نیز در دام در پی خواهد داشت به تمام مرغداران و دامداران شهرستان توصیه کرد: انواع دارو‌های دامپزشکی، واکسن، سموم، مواد ضدعفونی کننده و مواد بیولوژیک را صرفاً با تجویز دامپزشک و از داروخانه‌های مجاز دامپزشکی تهیه کنند و از مصرف خودسرانه دارو جداً خودداری شود، همچنین در زمان خرید و مصرف دارو به تاریخ تولید و انقضای آنها نیز توجه ویژه داشته باشند.

دیگر خبرها

  • هشدار وزارت بهداشت فلسطین درباره خطر فاسد شدن داروها در غزه
  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • پرداخت یارانه دارو ربطی به بیمه سلامت ندارد
  • جزییات آیین نامه حمل و نقل دارو از طریق سکوهای آنلاین منتشر شد
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید
  • غیر قانونی بودن سبدفروشی دارو توسط شرکت‌های پخش
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری