Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، عبدالمحمد نادری با اعلام این خبر گفت: در پی دریافت گزارشی مبنی بر مشاهده کالای غیرمجاز بلافاصله نیروهای عملیاتی این یگان به همراه نمایندگان حراست اداره کل به محل اعزام شدند.

وی افزود: بر اساس گزارش تیم اعزامی یگان حفاظت اداره کل بنادر و دریانوردی استان، مشخص شد کالای قاچاق غیرمجاز در قالب یک کانتینر ۴۰ فوت که در معرفی اولیه به عنوان مواد اولیه کلر و آمونیم اعلام شده، جاسازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده یگان حفاظت اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تاکید کرد: به سبب مراجعه نکردن صاحب کالا از سال ۹۴ جهت انجام فرآیندهای بندری و گمرکی، کانتینر مورد نظر در سال ۹۵ برابر با قوانین جاری در مالکیت و تصرف سازمان جمع آوری اموال تملیکی قرار گرفته است.

نادری عنوان کرد: با حضور مأمورین یگان حفاظت به منظور بررسی کانتینر، مشاهده شد که ۸۷۸ کارتن بزرگ که تعداد ۴۶ میلیون و ۸۰۰ هزار عدد قرص ترامادول غیر مجاز در آن جاسازی شده در پشت پوشش ۷۰ کارتن مواد اولیه کلر و آمونیم قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: پس از تکمیل گزارشات، ارزش اولیه کالای کشف شده معادل ۲۵۰ میلیارد ریال اعلام شد که حسب دستور مقام قضائی کانتینر ضبط و پرونده مقدماتی به دادستانی شهرستان بوشهر ارسال شد.

گفتنی است ترامادول (به انگلیسی Tramadol) که به نام‌های تجاری ترامال، ترامد، ترامادل، بایومادول و پیرالژین، نیز شناخته می‌شود، یک داروی ضد درد اپیویید است که برای تسکین دردهای متوسط تا شدید تجویز می‌شود و برای ترک اعتیاد مصرف می‌شود. این دارو در سال ۱۹۸۱ در کشور رومانی ساخته و منتشر شد.

به عقیده دانشمندان مصرف طولانی مدت ترامادول باعث عفونت غیرقابل درمان و یا سرطان معده و دستگاه گوارش می‌شود.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۵۹۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطع درختان جنگل فندقلوی نمین صحت ندارد

محمود قلی‌زاده اظهار کرد: اخیرا تصاویر قطع درختان جنگلی منطقه سو‌های نمین در برخی از کانال‌های مجازی با عنوان نابودی درختان جنگلی فندقلو منتشر شده است که بعد از بررسی کارشناسی و پایش منطقه مورد ادعا، مشخص شد هیچ گونه قطع درختان در این منطقه رخ نداده است.

او ادامه داد: ادعای قطعی درختان جنگلی و انتشار تصویر هوایی آن از سوی کانال‌های مجازی مربوط به حوزه استحفاظی گیلان است و مربوط به محدوده جنگلی فندقلو در استان اردبیل نیست.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل گفت: برای اثبات واقعیت و رد ادعای کانال‌های مجازی مبنی بر قطع گسترده درختان جنگلی آماده برگزاری تور خبری با حضور خبرنگاران هستیم تا وضعیت موجود جنگل فندقلو به صورت شفاف به مردم اطلاع‌رسانی شود.

قلی زاده ادامه داد: از انتقاد و نقد سازنده رسانه‌ها استقبال می‌کنیم و معتقدیم با نقد سازنده و پویا می‌توان مشکلات و کاستی‌های موجود را برطرف کرد.

او افزود: آماده برگزاری تور خبری با حضور خبرنگاران هستیم تا وضعیت موجود جنگل فندقلو به صورت شفاف به مردم اطلاع‌رسانی شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل با بیان اینکه گاهی آتش‌سوزی مقطعی در جنگل‌های استان اتفاق می‌افتد، افزود: با وجود استقرار نیروی‌های یگان حفاظت در جنگل‌های استان باز شاهد آتش‌سوزی در بخشی از مناطق جنگلی از سوی گردشگران و مسافران هستیم که در این زمینه هم مصمم هستیم با تکمیل و افزایش نیرو‌های یگان و جذب نیروی انسانی جدید به تعداد ۷۳ نفر در یگان، میزان آتش‌سوزی جنگل‌های استان را به حداقل برسانیم.

قلی زاده اظهار کرد: بر اساس قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع، قانونگذار وظیفه حفاظت و صیانت از عرصه‌های ملی را به سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور داده و اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان نیز حسب وظیفه ذاتی و قانونی به‌طور شبانه‌روزی با سوداگران و متعدیان به اراضی ملی برخورد قانونی می‌کند.

او با قدردانی از تعامل و مساعدت دستگاه قضایی استان ادامه داد: این اداره کل بر اساس تبصره یک ماده ۵۵ قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع هر گونه تخریب و تصرف عدوانی به عرصه‌های مذکور را احصا و مراتب را طی تشکیل پرونده تخلف به مرجع قضایی احاله می‌کند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل با بیان اینکه حفاظت از منابع طبیعی طبق اصل ۵۰ قانون اساسی وظیفه عمومی تلقی می‌گردد، افزود: مشارکت همه‌جانبه و آگاهانه اقشار مختلف و همکاری مردم، همیاران طبیعت و نیز دستگاه‌های اجرایی در حفاظت از منابع طبیعی و اراضی ملی ضروری است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • استفاده از فلزیاب جرم است؟
  • ۱۱۶ هکتار از اراضی ملی استان اردبیل رفع تصرف شد
  • دستگیری ۱۴ شکارچی و متخلف صیادی در مازندران
  • دستگیری دو جستجوگر مسلح گنج در گرمدره
  • ۳ حفار غیرمجاز در حوزه میراث‌فرهنگی در آمل دستگیر شدند
  • دستگیری ۱۴ متخلف شکار و صید در مازندران
  • دستگیری متخلف شکار و صید در شهرستان میناب
  • رفع تصرف ۲ هکتار از اراضی ملی سیاهمزگی شفت
  • قطع درختان جنگل فندقلوی نمین صحت ندارد
  • دستگیری باند سارقان کابل های مترو!