Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، آلبرت انیشتین زمانی می‌گفت: تعریف دیوانگی این است که یک کار یکسان را بارها و بارها انجام دهیم و انتظار داشته باشیم نتیجه متفاوتی بگیریم. اگر او امروز زنده بود همین جمله را برای خبرنگاران شبکه‌های کابلی آمریکا، مانند سی‌ان‌بی‌سی، به کار می‌برد و شاید اضافه می‌کرد: سیاست‌گذاران همیشه به شکل یکسانی باعث اختلالات بازارهای نفت شده‌اند و همیشه پیش‌بینی کرده‌اند که سیاست‌های آنها هیچ تأثیری بر قیمت‌ها نخواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنگاه انیشتین حتماً به آنها می‌گفت که سیاست‌گذاران همیشه اشتباه می‌کرده‌اند و با هر اختلال در بازارها، قیمت‌های نفت به شدت جهش پیدا می‌کردند.

در طول ۴۰ سال گذشته، دنیا ۱۹ اختلال بزرگ در بازار نفت را تجربه کرده است. دوشنبه دو هفته قبل وزیر خارجه آمریکا، مایک پومپئو، با اعلام عدم تمدید معافیت‌های واردات نفت از ایران، بیستمین اختلال بازارهای نفت را کلید زد.

بررسی‌های تحلیل‌گران راشاتودی نشان می‌دهد در هرکدام از اختلالات بازار نفت که پس از ۱۹۷۳ اتفاق افتاده است، نمایندگان وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده‌اند که با شرکای خود تماس گرفته‌اند تا ریسک‌های تهدیدکننده عرضه نفت را کاهش دهند و عرضه نفت در بازارها برای دسترسی کشورها کافی است.

مقامات اوپک هم ورژن مخصوص به خود را در مورد اینکه عرضه در بازارها به خوبی انجام شده است و قیمت‌های اخیر به علت مسائل ژئوپولیتیکی بالا رفته‌اند، نه دلایل اساسی بازار، ارائه می‌کنند.

هیچ چیز تغییر نکرده است. هفته گذشته برایان هوک، مسئول برنامه تحریم ایران، گفت: تنها ۱ میلیون بشکه در روز از صادرات ایران باقی مانده است و عرضه کافی در بازارها برای تسهیل حذف این صادرات و تثبیت قیمت‌ها وجود دارد.

در لیست زیر فهرست این ۱۹ رویداد مهم، که باعث بر هم خوردن بازارهای نفت شد، ارائه شده است.

تحلیل‌گر راشاتودی با استفاده از این داده‌ها، مدلی طراحی کرده است تا بتواند میزان افزایش قیمت ناشی از بیستمین اختلال مهم بازارهای نفت را پیش‌بینی کند. طبق این مدل پیش‌بینی شد قیمت‌های نفت با حذف نفت ایران از بازارهای جهانی، که ۲ درصد از کل عرضه نفت را از میان خواهد برد، ۶۶ در بیشترین حالت، درصد جهش خواهند کرد وقیمت نفت برنت به بشکه‌ای ۱۱۴ الی ۱۲۶ دلار خواهد رسید.

کد خبر 4606761

منبع: مهر

کلیدواژه: نفت اوپک تحریم اقتصادی ایران تحریم نفتی ونزوئلا ایران تولید نفت صادرات نفت برایان هوک مایک پمپئو ایالات متحده آمریکا لیبی اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۵۹۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات مرغ تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن می‌رسد

بنابر آمار پتانسیل تولید سالانه ۳ میلیون تا ۳ میلیون و ۲۰۰ هزارتن مرغ در کشور وجود دارد که با احتساب مصرف داخل، امکان صادرات یک میلیون تن مرغ به بازارهای هدف است بنابر سیاست وزارت جهاد از اواخر سال گذشته جوجه ریزی ها افزایش یافت که در نهایت به سبب ازدیاد جوجه ریزی ها و تولید مرغ، برنامه ریزی برای صادرات مرغ و خرید حمایتی باید صورت گیرد.

از اواخر سال گذشته بعد از گذشت سال‌ها، هزارتن مرغ به بازارهای هدف صادر شد و حال مجوز صادرات ۵ هزارتن مرغ به بازارهای هدف صادر شده است و همواره پیش بینی می شود که میزان صادرات تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن برسد که در صورت تحقق بخشی از تراز تجاری صنعت مرغداری مثبت می شود.

بسیاری از کارشناسان صنعت مرغداری اذعان می کنند که بازار دایمی صادرات با پویا ساختن تولید داخل، عاملی قطعی در توسعه زنجیره تولید و تامین مرغ برای کشورهای همسایه خواهد بود.

در ادامه مجتبی نوروزی رئیس سازمان دامپزشکی گفت: بنابر آمار طی ۲ ماه اخیر بیش از هزارتن مرغ به عراق صادر شده است. بنا داریم صادرات مرغ به عنوان یک مقوله انجام شود چراکه با زیرساخت های کنونی واحد های  مرغداری امکان صادرات ۳۰۰ هزار تن مرغ در سال وجود دارد. لذا با افزایش میزان جوجه ریزی ها می‌توان بخشی از نیاز ۲ میلیون و ۲۰۰ هزارتنی مرغ کشورهای اطراف را تامین کرد.

رئیس سازمان دامپزشکی گفت: سالانه ۳.۶ دوره جوجه ریزی در واحدهای مرغداری صورت می گیرد که اگر آن را به ۴ دوره ۱۷۰ میلیون قطعه جوجه ریزی افزایش دهیم، مازاد تولید را باید به بازارهای هدف صادر کرد. اگر میزان جوجه ریزی ها با زیرساخت های فعلی  را به ۶ دوره افزایش دهیم، امکان صادرات مرغ تا مرز یک میلیون تن و حتی تولید مرغ سایز هم وجود دارد.

حداکثر مصرف سالانه ۲ میلیون و ۳۰۰ هزارتن مرغ در کشور

همچنین ارسلان قاسمی رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با استمرار روند فعلی تولید نه تنها مشکلی در تامین مرغ بازار داخل نداریم، بلکه توان صادرات ۳۰۰ هزارتن مرغ هم خواهیم داشت در شرایط فعلی وزارت جهاد مجوز صادرات مرغ در حد ۵ تا ۶ هزارتن را آغاز کرده است که با استمرار این روند می توانیم به بازار صادرات و تولید پایدار دست یابیم.

قاسمی قیمت کنونی هرکیلو مرغ در بازارهای جهانی را ۱.۷ تا ۱.۹ دلار اعلام کرد و افزود: گرچه ظرفیت اسمی صنعت مرغداری تولید سالانه ۳ میلیون تا ۳ میلیون و ۲۰۰ هزارتن مرغ است، اما به سبب تجهیزات قدیمی و عدم امکان تامین نهاده دامی، امکان تولید سالانه ۲.۵ تا ۲‌.۶ میلیون تن مرغ در کشور وجود دارد که ۲.۲ تا ۲.۳ میلیون تن نیاز داخل و مابقی تولید صادراتی خواهد بود برنامه تولید مرغ امسال جوجه ریزی ۱۷۰ میلیون قطعه است که در این صورت صادرات ۳۰۰ هزارتن محقق می شود.

بر اساس آمار ایران در حال نزدیک شدن به ۴ کشور اول تولید کننده صنعت مرغداری در جهان  محسوب می شود.

صادرات مرغ راهکار اصلی تنظیم و تثبیت بازار مرغ

علی ابراهیمی مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: با توجه به سیاست افزایش جوجه ریزی ها و تولید مرغ، گشایش پنجره صادراتی و حضور در بازارهای بین‌المللی راهکار اصلی تنظیم و تثبیت بازار مرغ محسوب می شود تولید محصول با کیفیت، ایفای به موقع تعهدات و پایداری حضور از عوامل حفظ بازار های صادراتی است.

ابراهیمی با بیان اینکه پتانسیل صادرات حداقل ۲۰۰ هزارتن مرغ در سال وجود دارد، افزود: بنابر برنامه ای که وزارت جهاد دنبال می کند، صادرات مرغ موثرترین راهکار برای پایداری تولید و بالانگه داشتن جوجه ریزی محسوب می شود.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه خرید حمایتی توسط پشتیبانی امور دام راهکار مقطعی تنظیم بازار است، گفت: بنده معتقدم که مرغ های جمع آوری شده توسط پشتیبانی امور دام در مقطعی باید به بازار عرضه شود که براین اساس بازار دائمی صادرات با پویا ساختن تولید داخل، عاملی قطعی در توسعه زنجیره تولید و تأمین مرغ برای کشورهای همسایه خواهد بود. با توجه به آنکه جریان تولید با هدف نمی توان عوض کرد، لذا برنامه ریزی باید به سمت صادرات باشد. کما اینکه اکنون مجوز صادرات ۵ هزارتن مرغ گرفته شده است که امیدواریم روند صادرات تسریع شود تا بازار به تعادل برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • رقیب تسلا از چین می‌آید! (تصاویر)
  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • اتحاد دلاری در کانال ۶۰ هزار
  • برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷ |برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • صادرات مرغ تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن می‌رسد
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان/ زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • بررسی تاثیر حملات حماس، اسرائیل و اتفاقات اخیر منطقه بر بازار‌های مالی
  • جهان منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشد؟