Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-03@13:04:58 GMT

تجلیل از محمود پوروهاب در شب شاعر

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۵۹۸۲۹

تجلیل از محمود پوروهاب در شب شاعر

به گزارش ایکنا، در این نشست صمیمی که عصر روز شنبه ۱۴ اردیبهشت‌ماه در نخلستان اوج برگزار شد، تقی پورمتقی شاعر کودک و نوجوان اولین فردی بود که پشت تریبون قرار گرفت و از همکار خودش پوروهاب سخن گفت. پور متقی بیان کرد: امروز برای پاسداشت کسی دور هم جمع شده‌ایم که در طرح زبان شعر و داستان با روایت‌های گوناگون هیچ‌گاه با محدودیت روبرو نمی‌شود و همیشه حرفی برای گفتن دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شاعر کودک و نوجوان ادامه داد: ۲۰۰ اثر نگاشته شده پوروهاب در حوزه کودک و نوجوان نشان‌دهنده استفاده توآمان از احساس، عاطفه، مطالعات عمیق و تجربیات شاعران منحصر به فرد است که او را به یک نمونه منحصر به فرد در حوزه خود تبدیل کرده است.

سید سعید هاشمی، نفر بعدی بود که تجربه شناخت خود از پوروهاب را برای حضار تشریح کرد و در ادامه اظهار کرد: پور وهاب مسیری رو به رشد را طی کرده است و هر کتابی که تاکنون منتشر کرده به تأیید اهل فن تفاوت بارزی با اثر قبلی‌اش داشته است. این یعنی اگر شعر امروز ایشان را با ۲۰ سال پیش مقایسه کنیم رشد و پیشرفت و حرکت بدون توقف رو به جلو کاملاً محسوس خواهد بود.

هاشمی که امروز سردبیری نشریه سلام بچه‌ها را برعهده دارد ادامه داد: یکی دیگر از ویژگی‌های پوروهاب این است که هر روایتی را می‌تواند به شعر تبدیل کند. برای مثال شعری که در رابطه با امام محمد باقر(ع) سروده است، نمونه واضحی از تسلط او بر سرودن شعر دارد.

کمال شفیعی دیگر فردی بود که از پوروهاب گفت و سخن خود را این گونه آغاز کرد: خدایا ممنونیم که پور وهاب متولد شد.

شفیعی ادامه داد: اکثر شاعرانی که می‌شناسم بعد تئوریک و نقادیشان به اندازه قریحه شعر گوییشان قدرتمند نیست ولی پوروهاب از جمله افرادی است که در هر دو مقوله صاحب نظر و مرجع حساب می‌شود.

علی باباجانی که سابقه همکاری با پور وهاب در نشریه کودک و نوجوان داشته است، دو ویژگی او را اینگونه توصیف کرد: پوروهاب فردی است که در ۲۰ سال سابقه همکاری، تا کنون عصبانیت او را ندیده‌ام و همیشه اولین فردی است که در محل کار حاضر می‌شود. به همین دلیل در میان همکاران به نظم و مهربانی شهره شده است.

حسین قرایی دبیر محفل شب شاعر نیز در ادامه پشت تریبون قرار گرفت و گفت: زمانی که شعر به نام خداوند رنگین کمان توسط یکی از نماینده‌های جنوب کشور در مجلس شورای اسلامی قرائت شد، خیلی افراد شاعر این شعر زیبا را نمی‌شناختند. اما مسئله‌ای که باید پور وهاب به خاطر آن مشهور می‌شد، کادرسازی او در حوزه ادبیات کودک و نوجوان است در زمانه‌ای که این حوزه ادبی جدی گرفته نمی‌شود.

دهریزی نیز در سخنانی کوتاه گفت: پوروهاب در همه حوزه‌هایی که قلم زده توانسته سرآمد باشد درحالی که اکثر افراد توانایی چنین کاری را ندارند. من این ویژگی ایشان را برای خود درس خواهم گرفت.

در پایان نشست استاد پوروهاب با تشویق حضار پشت تریبون حاضر شد و گفت: یکی از مقوله‌هایی که در طول دوره فعالیتم باید به آن افتخار کنم این است که دوستان خوش قلب و مهربانی داشته‌ام و در همه آثارم جای پای آن‌ها مشهود است.

وی سخن خود را با تشکر از دبیر محفل شب شاعر به پایان رساند و بیان داشت: آقای قرائی جزء افرادی است که به صورت برون متن از شعر و ادبیات حمایت می‌کند که امروز برای عرصه ادبی کشور مسئله بسیار مهمی است و به عنوان عضوی از جامعه ادبی از ایشان تشکر می‌کنم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: شب شاعر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۵۹۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم گفت: عناصر خلاق و از خود گذشته‌ای که در حوزه‌های اقتصادی کشور فعالیت دارند باید شناسایی شوند، باید به آنها بها داد و از فعالیت اقتصادی آنها حمایت کرد.

حجت‌الاسلام سیّدرمضان موسوی مقدم افزود: اگر قرار باشد از بحران‌های اقتصادی عبور کنیم باید نو آوری و خلاقیت را در دستور کار خود قرار دهیم.

وی گفت: آسیب شناسی برنامه‌های توسعه از دهه ۳۰ خورشیدی در ایران نشان می‌دهد، یکی از عوامل اصلی شکست طرح‌های توسعه در کشور پیگیری و تقلید از برنامه‌های اقتصادی خارجی و عدم بومی سازی اقتصاد در کشور بوده است.

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: عناصر و نیرو‌های ایثارگر با عناصر از خود گذشتگی، نوآوری، خلاقیت و شجاع بودن در ۸ سال دفاع مقدس توفیق گسترده‌ای را نصیب ملت کردند و با تداوم همین روند شاهد پیشرفت‌ها در عرصه‌های دیگر از آنان هستیم.

حجت‌الاسلام موسوی مقدم گفت: ایثارگرانی که در عرصه‌های مختلف پای کار بودند با از خود گذشتگی و برای منافع ملی و دینی و اعتقادی از منافع فردی گذشتند، چنین عناصر از خود گذشته‌ای مانند شهید حاج قاسم هنوز هم در میان ما هستند و شاهد موفقیت‌های آنان هستیم.

وی افزود: این عناصر از خود گذشته در عرصه‌های اقتصادی و غیراقتصادی، چون به دنبال پست و مقام نیستند دیده نمی‌شوند، حال آنکه این افراد در صنعت و کشاورزی کشور در حال فعالیت اند.

مشاور وزیر صمت و هماهنگ کننده امور ایثارگران وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز بر ورود فرهنگ فداکاری در عرصه تولید تاکید کرد و گفت: اگر در حوزه‌های اقتصادی موفق نبوده ایم به این دلیل است که فرهنگ ایثار و شهادت در این عرصه جاری نبوده است.

حسن ممتحن افزود: نتیجه بی توجهی به فرهنگ ایثار در اقتصاد این شد که عده‌ای سودجو در حوزه اقتصاد، با دریافت ارز ۴۲ هزار ریالی اقتصاد کشور را به تاراج بردند، اقتصاد به کسانی داده شد که به جای اینکه به فکر منافع اقتصاد جمعی باشند همه چیز را فدای منافع خود کردند.

وی گفت: مطالعات نشان می‌دهد فراوانی کارآفرینان شاهد و ایثارگر در استان‌های خراسان رضوی، آذربایجان شرقی و بخش‌هایی از اصفهان قابل توجه است، لذا وزارت صمت برای استفاده از این ظرفیت‌های ارزنده در اقتصاد برنامه ریزی کرده است.

در ادامه محمد صادق محمدیاری معاون سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، با بیان اینکه شعار سال درک درستی از واقعیت‌های کشور است و با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری باید مانع زدایی در بخش تولید و مشارکت مردم صورت گیرد، اضافه کرد: در این حوزه نیاز به تدبر و تفکر بیشتر برای ارائه روش‌های عملیاتی و مدرن است و باید شرایط و بستر مناسب را فراهم کنیم تا اتفاقات خوبی در حوزه تحقق شعار سال بیفتد.

محمدیاری عنوان کرد: باید فضا را برای مشارکت فعالانه بخش خصوصی، تشکل‌ها و انجمن‌ها بویژه ایثارگران کارآفرین در حوزه تولید فراهم کنیم و مردم را با طرح‌های مشارکتی به حوزه‌های تصمیم سازی در بخش تولید بیاوریم.
 
مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان خراسان رضوی نیز در تشریح این همایش گفت: امروز برای نخستین بار از کارگران شاهد و ایثارگر و همچنین خانواده شهدا و ایثارگران کارآفرین که وارد عرصه تولید و اشتغال در شهرک‌های صنعتی استان شده اند، تجلیل شد.

جعفر فرشچی طوسی افزود: ایثارگران یکی از گروه‌هایی هستند که وارد عرصه تولید در مجموعه شهرک‌هایی صنعتی شده اند، کسانی که در دوره دفاع مقدس در سنگر جهاد حضور داشتند و امروز در عرصه جبهه اقتصادی نقش موثر دارند.

دیگر خبرها

  • تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • مرد بدهکار از من فیلم سیاه گرفت تا شکایت نکنم
  • تجلیل از اساتید خواهر و برادر حوزه علمیه استان قزوین
  • تجلیل از همسرانِ معلمِ کارکنان قضایی هرمزگان با حضور رئیس قوه قضاییه
  • تصویر شهریار شاعر نامدار ایرانی بر دستان هواداران تراکتورسازی
  • نظامی گنجوی شاعر شهیر تفرشی
  • طلبه‌های جوان و افتخارآفرینان المپیاد‌های علمی در آمل تجلیل شدند
  • تجلیل از ۷۰ سال خدمت علمی آیت الله جوادی آملی
  • برگزاری مراسم گرامیداشت فردوسی ترکمن‌ها در همه شهرستان‌های گلستان
  • تجلیل از ۲۸ کارگر نمونه شهرداری شهرکرد + تصاویر