Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر خارجه ایران با تاکید بر تداوم فروش نفت، گفت: تحریم‌ها و اعمال فشار آمریکا علیه ملت ایران حکم تروریسم اقتصادی را دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شبکه خبری الجزیره اقدام به انتشار ویدئوی کامل مصاحبه‌ای کرد که چندی پیش با محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران داشت.

  ظریف در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه تروریستی اعلام کردن نظامیان آمریکایی چه اهمیتی داشته و چه اهدافی را دنبال می‌کند، گفت: این اقدامی نبود که ما خودمان انجام داده باشیم و در واقع واکنشی به تصمیم آمریکا مبنی بر اعلام کردن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران به عنوان سازمانی تروریستی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  وی افزود: همان طور که می‌دانید این نیروها در خط مقدم مبارزه با تروریسم در عراق، سوریه و افغانستان بوده‌اند اما متأسفانه آنها بر اساس منافع خود و برخی در منطقه ما (خاورمیانه) و در آمریکا به دنبال تحریک برای مشکل‌آفرینی در منطقه هستند.   ظریف در ادامه یادآور شد: همان طور که می‌دانید نتانیاهو در پیام توییتری خود به زبان عبری اعلام کرد که این پیشنهاد او بوده است که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، سپاه پاسداران ایران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار دهد. بنابراین، این تصمیمی از سوی آمریکا بوده و مجلس ایران و حتی پیش از آن شورای امنیت ملی ایران تنها اقدامی در واکنش به این تصمیم آمریکا اتخاذ کرد.   وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا تروریستی اعلام کردن نیروهای آمریکایی، با ادعای تلاش برای کاهش تنش‌ها مغایرت ندارد؛ افزود: ما به دنبال تقابل و تشدید تنش نیستیم اما ایران ملتی نیست که با فرار از قلدرها ۷ هزار سال دوام آورده باشد. ما به وضوح گفته‌ایم که هیچ تمایلی به گسترش دامنه تنش‌ها نداریم و اینکه خلیج فارس و تنگه هرمز شریان‌های حیاتی ما هستند و ما برای معاش خود به آن‌ها وابسته هستیم و می‌خواهیم که برای ترابری کشتیرانی تمام کشورها از جمله ایران در امن و امان باشند.   رئیس دستگاه دیپلماسی ایران ادامه داد: این بستگی به تصمیم آمریکا دارد که بخواهد گذرگاه آبی پشت در خانه ما را برایمان ناامن کند که ما اجازه چنین چیزی را نخواهیم داد. به نظر ما آمریکا نمی‌تواند درباره تنگه هرمز یا خلیج فارس اقدامات پیوسته‌ای انجام دهد چراکه با مقابله به مثل ایران مواجه خواهد شد که من فکر نمی‌کنم چنین اقدامی از سوی آمریکا در میان باشد. ما به فروش نفت خود و پیگیری مشتریان ادامه خواهیم داد و همیشه به یاد خواهیم داشت که چه کسانی در روزهای سخت با ما همکاری کردند.   ظریف همچنین از تحریم‌های آمریکا علیه ایران به تروریسم اقتصادی تعبیر کرد و افزود: آنها به دنبال اعمال فشار بر مردم ایران هستند تا سیاست آنها را تغییر دهند. این شیوه‌ای است که آمریکا برای ۴۰ سال و به ویژه از زمان روی کار آمدن ترامپ در پیش گرفته است و ناقض تعهد رئیس‌جمهوری قبلی آمریکا است.   وی افزود: تحریم‌های آمریکا هیچ تأثیر سیاسی نخواهد داشت و ایران در مشارکت با کشورهای شریک، طرح‌های متنوعی را برای حفاظت از خود دارد.   به گفته ظریف، یکی از این راه‌ها که در درازمدت جواب خواهد داد و طرفداران زیادی دارد؛ عدم استفاده از دلار در مبادلات ارزی است.   وی ادامه داد: دومی سازوکاری است که در حال ایجاد آن با اروپایی‌ها هستیم و پیش از این با همسایگان خود و با چینی‌ها آن را ایجاد کرده‌ایم و آن عدم گردش پول در مرزهایی است که امکان دارد آمریکا در آن‌جا مداخله کرده و کشورهایی را که بر اساس تحریم‌های آمریکا به طور غیرقانونی در این کار مشارکت دارند تحت فشار قرار دهد.   رئیس دستگاه دیپلماسی ایران افزود: آمریکا بیش از آنکه به فکر منافع خود باشد در فکر تأمین منافع اسرائیل است. متأسفانه چند نفری هم در منطقه ما هستند که خود را با منافع اسرائیل همسو کرده‌اند.   منبع: مهر

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۶۰۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان

رضا محمدی ‏گفت: این صندوق در ‏جهت توسعه زیرساخت‌های صنایع کشور و توسعه روزافزون ایران اهداف و پروژه‌های بزرگی را برای خود برنامه‌ریزی کرده است؛ ‏یکی از این پروژه‌ها، شیرین‌سازی و ‏انتقال آب از خلیج فارس به استان‌های فارس و اصفهان و از دریای عمان به استان‌های سیستان بلوچستان، خراسان رضوی و جنوبی است که یکی از ابر پروژه‌های کشور در ‏حوزه آب ‏محسوب می‌شود.

به گزارش صدای ایران از ایرنا،وی با بیان اینکه این پروژه با هدف تأمین پایدار آب در جهت مصارف صنایع بزرگ و کوچک و ‏همچنین شرب در کشور هدف ‏گذاری و برنامه ریزی شده است، یادآورشد: به منظور رفع مشکلات آبی ‏صنایع در استان‌های فارس و سیستان و بلوچستان به زودی ۲ مگا ‏پروژه شیرین‌سازی و انتقال آب دریا ‏از خلیج فارس و دریای عمان با تأمین مالی صندوق توسعه ملی شروع به فعالیت خواهد کرد.

محمدی با اشاره به رسالت صندوق توسعه ملی در انجام این مهم افزود: برای انجام این پروژه، تأمین ‏مالی حدود ۲ میلیارد دلاری از ‏طرف صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده است.

وی تصریح کرد: طرح‌های انتقال آب خلیج فارس به فلات مرکزی ایران از وعده‌های ‏رئیس جمهور در ابتدای فعالیت بود‎؛ لذا صندوق توسعه ملی برای به ثمر رسیدن این ‏وعده برای آینده‌ی روشن‌تر این سرزمین اقدام خواهد نمود‎. ‏

دیگر خبرها

  • ناگفته‌هایی درباره سهم کشورمان از یک میدان گازی در شمال خلیج‌فارس
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • عملیات اورهال نیروگاه‌های خلیج فارس و طوس انجام شد/ تأمین پایدار ۱۴۰۰ مگاوات برق در آستانه فصل گرما
  • خبر جدید از کشتی توقیف شده توسط سپاه در تنگه هرمز
  • بندر شهید بهشتی ـ چابهار
  • خبر جدید از کشتی توقیف شده بدست سپاه / وزیر کشور: قوه قضائیه مسئول است
  • افزایش باد همراه با غبار محلی و مواج شدن دریا در خلیج فارس، ۱۶ اردیبهشت
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس
  • سیر تاریخی شناسنامه‌های المثنی استقلال
  • برگزاری جشنواره سیلینگ در ساحل جزیره هرمز