Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@07:33:42 GMT

بیش از 40 درصد سرطان‌های پستان قابل درمان هستند

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۶۰۷۶۰

بیش از 40 درصد سرطان‌های پستان قابل درمان هستند

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گیلان سرطان پستان یکی از سرطان های شایعه ای است که زنان و دختران جامعه ما را تهدید می کند، گفت: بیش از 40 درصد سرطان های پستان قابل درمان هستند.

به گزارش ایسنا، علی داودی در افتتاح اولین کانون سلامت محله در شهرستان رودسر با اشاره به اینکه کانون سلامت محله می تواند اطلاعات مورد نیاز مردم در حوزه سلامت را در اختیار آن ها قرار دهد، گفت: متاسفانه امروزه، بسیاری از مردم پاسخ سوالات خود در حوزه سلامت را در سایت های غیر معتبر و فضاهای مجازی غیر مرتبط جستجو می کنند، که این مهم می تواند آسیب های مادی معنوی زیادی را برای جامعه ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: کانون های سلامت محله، در حد فاصل بین مردم با مراکز بهداشتی درمانی قرار دارند و می توانند اطلاعات درست حوزه سلامت را از مراکز بهداشتی و درمانی دریافت و در اختیار مردم قرار دهند.

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، به روند رو به رشد بیماری های غیر واگیر در کشور اشاره کرد و افزود: امروزه به خاطر دو عامل بی تحرکی و تغییر سبک زندگی سالم، بیماری های غیر واگیر از جمله دیابت، چاقی، فشار خون و بیماری های قلبی عروقی به صورت چراغ خاموش در حال گسترش هستند، که اگر جلوی رشد این بیماری ها گرفته نشود، در آینده نه چندان دور این بیماری ها هزینه های زیادی به جامعه تحمیل خواهند کرد.

وی به بحث چالش بر انگیز سونامی سرطان اشاره کرد و افزود: به هیج وجه در استان گیلان سونامی سرطان نداریم، و آمارها نشان می دهد که درصد بیماری سرطان در گیلان از میانگین کشوری نیز پایین تر است.

داودی خاطرنشان کرد: سرطان پستان یکی از سرطان های شایعه ای است که زنان و دختران جامعه ما را تهدید می کند و امروز سن ابتلا به این بیماری به مرز چهل سالگی رسیده است.

وی ادامه داد: با یک معاینه ساده که خود شخص می تواند انجام دهد، این بیماری قابل شناسایی و پیشگیری است و بیش از 40 درصد سرطان های پستان نیز قابل درمان می باشد که باید در این خصوص به آموزش ها توجه کرد.

داودی به حذف پلاستیک در نانوایی های شهرستان رودسر اشاره کرد و گفت: ممکن است این کار به ظاهر ساده به نظر برسد، اما با این کار، دو فایده بزرگ برای جامعه به همراه دارد؛ یکی حفظ محیط زیست و دیگری حذف عوامل بیماری زایی که با قرار گرفتن نان داغ در مجاورت پلاستیک به جامعه تحمیل می شد.

وی ادامه داد: پس از تصویب کارگروه سلامت و امنیت غذایی این کار قشنگ از رودسر آغاز شد و به زودی با همکاری مسئولان استانی در تمامی نانوایی های استان نیز اجرایی خواهد شد.

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، یادآور شد: با استفاده از ظرفیت کانون های سلامت در مسیر پرونده الکترونیک سلامت و نظام ارجاع الکترونیک پزشکی در حرکت هستیم و در این خصوص، هر یک از دبیران شش کارگروه مادر و کودک، نوجوان و جوان، میانسالان و سالمندان، بهداشت محیط و تحکیم بنیان خانواده می توانند نقش برجسته ای ایفا کنید.

رحمان کاظمی، معاون عمرانی فرماندار رودسر نیز در این مراسم ضمن تشکر از راه اندازی کانون سلامت محله در این شهرستان، گفت: کانون سلامت محله اگر بتواند با بکار گیری افراد داوطلب و علاقمند در بحث پیشگیری از بیماری های غیر واگیر از جمله دیابت، بیماری های قلبی عروقی و فشار خون کار کند، قطعا می توانند از مرگ و میر ناشی بیماری های غیر واگیر از طریق آموزش هایی که در اختیار مردم قرار می دهد، اثر گذار باشد.

وی ادامه داد: با آموزش درست می توان جلوی گسترش بسیاری از بیماری های غیر واگیر را گرفت و ما از این حرکت خوب دانشگاه علوم پزشکی گیلان استقبال می کنیم.

به گزارش ایسنا؛ کانون سلامت محله رودسر بعد از کانون سلامت لاهیجان، چهارمین کانون سلامت استان است که افتتاح شد.

شهرستان رودسر دارای 16 مرکز جامع سلامت شهری و روستایی، 82 خانه بهداشت و یک بیمارستان می باشد که به 48 هزار خانوار شهری و روستایی این شهرستان خدمات بهداشتی و درمانی ارایه می کند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سرطان پستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۶۰۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند

به گزارش خبرنگارسلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، هادی موسی‌خانی فوق تخصص آنکولوژی کودکان در نشست خبری کنگره دوسالانه بین‌المللی آنکولوژی کودکان یادبود «پروانه وثوق» در بیمارستان فوق تخصصی درمان سرطان «محک» با بیان اینکه ۲۰درصد کودکان سرطانی کشور در بیمارستان محک تحت درمان قرار می‌گیرند، گفت:شایع‌ترین سرطان در کودکان سرطان خون و پس از آن تومور مغزی است.

وی ادامه داد:درمان آنکولوژی به یک کار تیمی نیاز دارد که در محک به این موضوع توجه خاصی می‌شود.

وی با بیان اینکه اساتید حاضر در محک هیئت علمی‌های با سابقه دانشگاه هستند، گفت: در این بیمارستان پلن‌های درمانی خاصی برای درمان کودکان مبتلا به سرطان اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه درصد درمان کودکان مبتلا به سرطان در کشور‌های توسعه یافته بین ۷۵ تا ۸۰ درصد است، گفت: در ایران و محک ۶۵تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان درمان می‌شوند، ما در محک تلاش می‌کنیم که این فاصله کاهش پیدا کند.
 
دانشگری، معاون درمان بیمارستان محک نیز در این نشست تصریح کرد: کنگره کودکان ۲۶لغایت ۲۸ اردیبهشت برگزار می‌شود و اساتید خارجی و داخلی در این کنگره شرکت می‌کنند و امتیاز باز آموزی دارد.

وی ادامه داد:یکی از نیاز‌های همیشگی رسیدن به درمان‌های روز دنیا در درمان سرطان است؛ باتوجه به اینکه محک بیشترین بیماران کودک سرطانی را در تومور‌های مغزی دارد، این موضوع در کنگره مورد بحث قرار می‌گیرد.

وی یادآور شد:محیط، ژنتیک و وراثت از جمله علل بروز سرطان در کودکان است؛ در نتیجه اینکه  بیماری صعب العلاج گفته می‌شود به دلیل نامشخص بودن علت بیماری است.

دانشگری خاطرنشان کرد:در بیمارستان محک کودکان تا ۱۸سال مبتلا را درمان می‌کنیم و سرطان خون و لنفوم شایع‌ترین سرطان در بین کودکان است.

میترا قالیبان آنکولوژیست ابراز کرد:تومور‌های مغزی اولین علت مرگ در سرطان‌های کودکان است.

وی ادامه داد:تومور‌های کودکان با تومور‌های بزرگسالان متفاوت است؛ در نتیجه برخورد تیم درمان با کودک سرطانی باید متفاوت باشد.

قالیبافیان بیان کرد:هدف اول این کنگره این است که بگوییم که تومور‌های مغزی در کودکان و بزرگسالان متفاوت است؛ نحوه برخورد با این کودکان نیز متفاوت است و سوم اینکه این کودکان نیازمند بازتوانی دارند و باید برای این بیماران فکری شود.

وی تصریح کرد:زمان بقای کودکان مبتلا به تومور سرطانی به زمان مراجعه به پزشک بستگی دارد. کودکان به عوارض درمان بیماری سرطان نسبت به بزرگتر‌ها حساس‌تر هستند. جراحی، شیمی درمانی و رادیو تراپی سه روش درمانی در کودکان سرطانی است.


این آنکولوژیست زمان بقای یک کودک سرطانی را به میزان توانایی بدن کودک در مقابله با روش‌های درمانی برشمرد و گفت:در برخی کودکان پس از ۵سال درمان کاملا بهبودی حاصل می‌شود.

روزسرخ جراح اطفال بیان داشت:پیگیری درمان کودکان در محک تا ۱۸ سالگی ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در دنیا یک درصد سرطان‌ها  کودکان را شامل می‌شود، گفت:سالانه هزار تا ۱۵۰۰ مورد جدید از کودک سرطانی در ایران شناسایی می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۶ هزار کودک سرطانی به زندگی طبیعی خود بازگشتند؛ ضمن اینکه از ابتدا تأسیس محک از سال ۷۰ بالغ بر ۴۲ هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند.

آراسب احمدیان، مدیر عامل موسسه خیریه درمان کودکان سرطانی محک با بیان اینکه درمان کودکان سرطانی در محک رایگان است، گفت: حمایت‌های لازم در طول بیماری کودک نیز انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه محک ۳۰سال پیش با هدف درمان کودکان سرطانی ایجاد شده، افزود:مجوز مرکز تحقیقات سرطان در محک گرفته شده تا پروتکل‌های درمانی کامل شود.

احمدیان تاکید کرد:خیرین هزینه‌های درمانی در محک را تامین می‌کنند؛ ضمن اینکه محک از نظر علمی و تخصصی با بیمارستان‌های خارج کشور ارتباط دارد؛ از جمله پزشکان ایرانی خارج از کشور.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • صندوق نوآوری حامی زیست‌بوم پیشگیری و درمان سرطان
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد
  • صندوق نوآوری حامی پیشگیری از سرطان شد
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • کاهش هزینه‌های غربالگری سرطان پستان با دستگاه ایران‌ساخت
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟