Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری ایلنا از شهرستان ساری، سمیه قاسمی ‌طوسی صبح امروز در نشست مشاورین امور بانوان دستگاه‌های اداری استان مازندران با بیان اینکه سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده استان در حال تایید و بررسی نهایی است، اظهار کرد: تفاوت این سند با همه برنامه‌ ریزی هایی که تاکنون در کشور صورت گرفته، این است که بر مفاهیم خاصی تمرکز می ‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سند جدید آنچه که در خروجی‌ ها و دستاوردها و نتایج مورد انتظار به دست آمد؛ مورد بررسی و در مواردی نیز آسیب شناسی می شود، در این راه و برنامه ریزی های مربوطه دولت، جامعه مدنی و بخش خصوصی مشارکت دارند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران با اشاره به عقد تفاهمنامه مشترک بین معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: این تفاهمنامه در راستای توانمندسازی زنان بی سرپرست و بدسرپرست جامعه است تا بتوانند کانون خانواده را پایدار و سالم نگه دارند.

قاسمی طوسی گفت: در سالجاری سیاست های جدیدی در حوزه بانوان ابلاغ شده است که از سوی معاونت ریاست جمهوری اعلام شده است و در مازندران نیز اجرایی خواهد شد.

وی بیان کرد: یکی از آنها طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار مبتنی بر الگوی نوین مشاغل خانگی است که براساس تفاهمنامه معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت جهاد کشاورزی خواهد بود.

قاسمی طوسی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از طرحها، طرح توانمندسازی اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی زنان سرپرست خانوار در قالب گروههای مشارکت محلی در سکونتگاه‌های غیررسمی است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران افزود: گفتگوی ملی خانواده، سومین طرح ابلاغی از سوی معاونت امور بانوان و خانواده ریاست جمهوری است که با همکاری  انجمن جامعه‌شناسی ایران، گروه‌ های علمی، سازمان‌های مردم ‌نهاد و دستگاه‌های اداری صورت اجرایی می گیرد.

وی در پایان بیان کرد: علاوه بر برنامه های مربوط به تحکیم بنیان خانواده، پیشگیری از آسیبهای اجتماعی توسعه سلامت، اوقات فراغت، توسعه و ساماندهی امور اقتصادی و معیشتی، طرح توانمندی، بازنگری قوانین و مقررات و اصلاح ساختار اداری و تشکیلاتی زنان و خانواده،  به حوزه سلامت و نشاط اجتماعی زنان بویژه در بخش ورزش با تقویت ورزش محلات، توجه خاصی شده است که به مرور زمان شاهد این برنامه ها و نتایج آن در جامعه خواهیم بود.

در این نشست تعدادی از مشاورین امور بانوان دستگاههای اجرایی مازندران ازجمله بهزیستی، بهداشت و درمان، امور زندانها، ورزش و کمیته امداد به بیان نظرات و برنامه های پیشنهادی خود پرداختند.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بخش خصوصی خانواده دولت زنان فرهنگی و اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۶۱۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منشور مشاوره خانواده تدوین و نهایی شد

انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در همایش روز جهانی مشاوره گفت: یکی از مسئولیت‌های معاونت امور زنان و خانواده در سند مهندسی و فرهنگی، تدوین منشور مشاوره خانواده است که به تدوین نهایی رسیده و پس از طی مراحل قانونی اعلام خواهد شد.

وی افزود:برای برنامه‌ریزی در پیشگیری یا کاهش طلاق، برنامه مدونی در ستاد زن و خانواده در دولت تصویب و پلتفرم همساز برای زوجین نوپا ایجاد شد و مشاوره برای زوجین و مهارت های زندگی به آنها آموزش داده می شود.

وی با اشاره به صفر شدن پشت نوبتی مستمری زنان سرپرست خانوار، گفت: خدمات و حمایت هایی مشاوره ای به هنگام روانشناسی، خدمات حقوقی و توانمندسازی نیز باید صورت گیرد.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور با اشاره به نقش روانشناسان در امیدآفرینی، افزود: نقش روانشناسان در شادی آفرینی در زندگی در روح و جان بشر و تلاش برای بهینه بودن و زیبا زندگی کردن افراد بر کسی پوشیده نیست. در درمان بیماری های جسمی توصیه به روان آرام و سالم و روح شاداب می شود و این روح و روان است که می تواند سلامت جسم را تضمین کند یا به او برگرداند.

خزعلی ایجاد انگیزه، امید آفرینی، عشق و نشاط با توجه به شناخت توانمندی ها را مهمترین نقش روانشناس دانست، گفت: نقش روانشناسان برای جلوگیری از ناهنجاری ها و آسیب ها بر کسی پوشیده نیست و روانشناسان در ارتقای بینش، روش، دانش، کنش و واکنش نقش اساسی دارند و این روانشناسی سلامت و روانشناسی کمال است و روانشناسان می توانند توانمندی های فرد را به خوبی شناسایی کنند و قوه ها، داشته ها، ظرفیت ها و استعدادهای فرد را تبدیل به عمل و فعلیت و زندگی اور را متحول کنند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • پایان همایش ملی هویت اصلی زنان در آئینه قرآن و حدیث با معرفی مقالات برتر در گرگان
  • صادرات دست آفریده‌های بانوان تهرانی
  • انسیه خزعلی توضیح داد؛ طرح زیست عفیفانه در حوزه حجاب و عفاف چیست؟
  • دست آفریده های زنان شهرتهران، در راه صادرات
  • هشدار مشاور قالیباف در واکنش به گشت ارشاد: «وقوع واقعه برنامه ریزی شده کف خیابان»
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • رویداد جامعه‌پرداز برای شناسایی و ارتباط گیری با کنشگران حوزه خانواده
  • منشور مشاوره خانواده تدوین و نهایی شد
  • دستگاه‌های فرهنگی برنامه‌های شاخص خود را برای سال جاری تعیین کنند
  • طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار