Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-06@19:08:51 GMT

سایه «افراط گرایی» و «تروریسم سفید» بر رمضان ۲۰۱۹

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۶۲۰۸۸

سایه «افراط گرایی» و «تروریسم سفید» بر رمضان ۲۰۱۹

ماه مبارک رمضان همواره ماه ایمان،بخشش،صلح و آرامش و شکیبایی برای مسلمانان بوده است اما در چند سال گذشته این ماه مبارک برای مسلمانان و دیگران به دلیل سوء استفاده گروه های افراطی و برتری طلب های سفیدپوست تبدیل به زمانی برای ترس شده است.

خبرگزاری شبستان،گروه بین الملل: ماه مبارک رمضان همواره ماه ایمان،بخشش،صلح و آرامش و شکیبایی برای مسلمانان بوده است اما در چند سال گذشته این ماه مبارک برای مسلمانان و دیگران به دلیل سوء استفاده گروه های افراطی و برتری طلب های سفیدپوست تبدیل به زمانی برای ترس شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مساجد که مکان هایی برای آرامش و عبادت هستند به طور روزافزون هدف تروریسم سفید از سوی برتری طلب های سفیدپوست و افرادی که از مسلمانان متنفر هستند،قرار می گیرد.

کشتار اخیر 51 نماز گزار بی گناه در مسجد «کریستچرچ» نیوزلند،یادآور ترس روانی است که مسلمانان هنگام شرکت در نمازهای یومیه در مساجد با آن مواجه هستند.

در سال 2017 میلادی،یک مسجد در لندن در ماه مبارک رمضان هدف حمله قرار گرفت و منجر به مرگ یکی از نمازگزاران شد.در همان سال شش مسلمان هم در مسجدی در کانادا هدف تیراندازی قرار گرفتند.در سال جاری میلادی هم بمب گذاری در مسجد به مرز هشدار رسیده و زنگ خطر برای مساجد به صدا در آمده است.

«سی ان ان» در گزارشی نوشت که در این شرایط،سفیدپوست های برتری طلب به جای اینکه از شدت نفرت خود بکاهند ،اقدامات ناشی از نفرت علیه مسلمانان را افزایش داده اند.

بر اساس این گزارش،در هفته پس از حمله به مسجد کریستچرچ،گزارش های مربوط به جرایم ناشی از نفرت در سراسر بریتانیا 593 درصد افزایش پیدا کرده است.

آزارهای کلامی مسلمانان در لندن هم افزایش پیدا کرده و در گزارش ها آمده است که جملاتی مانند «باید هدف گلوله قرار بگیرید»،«حقتان است» و «مسلمانان باید بمیرند» در میان این توهین ها قرار دارد.

در شرایطی که حدود دو میلیارد مسلمان در انتظار ماه مبارک رمضان در هفته جاری هستند تا از طریق روزه داری بار دیگر ارتباط قوی تری با پروردگار خود برقرار کنند و برای دعا و مناجات به مساجد بروند خطر حملات تروریستی بیش از پیش آنها را تهدید می کند.

دشمنان خدا و آنهایی که از انسانیت مدن متنفر هستند در لحظاتی که افراد با ایمان گرد هم می آیند آنها را به طور دسته جمعی هدف قرار می دهند و برایشان فرقی نمی کند که این افراد مسیحی،یهودی یا مسلمان باشند.

کشتار یهودی ها در کنیسه «سن دیگو » و کشتار حدود 300 مسیحی در سریلانکا شاهدی بر این مدعاست.

جهان در حال تبدیل شدن به جایی است که در آن ایجاد هراس از مذاهب و پیروان آن،امری عادی شده است و در این شرایط تفاوتی میان اسلام هراسی یا مسیحیت هراسی یا یهودیت هراسی وجود ندارد.

گروه تروریستی داعش خلافت فاشیستی خود را در رمضان سال 2014 با سر بریدن انسان های بی گناه در سوریه و عراق اعلام کرد.گروهی از افراط گرایان الهام بخش گروهی دیگر از افراط گرایان هستند و برتری طلب هاب سفیدپوست در این میان از شرایط استفاده می کنند تا زهر خود را به جان مسلمانان وارد کنند.

مسلمانان در ماه رمضان امسال باید نسبت به ایدئولوژی برتری طلب های سفید پوست و تعصب های افراطی افرادی که به دروغ خود را به اسلام نسبت می دهند هشیار باشند.

از قضا ماه رمضان امسال  وقت آن است که مسلمانان با هوشیاری بیشتر و با هدفی والاتر در مساجد جمع شوند و برای مقابله با افراط گرایی و نفرت نسبت به هر دینی چه اسلام چه مسیحیت و چه یهودیت راهی پیدا کنند تا به هراس از همه مذاهب در دنیا پایان داده شود.

پایان پیام/7

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه رمضان فضای مجازی خوانسار کانون های فرهنگی هنری مساجد نماز جمعه خبرگزاری شبستان ماه مبارک رمضان سیزدهمین جشنواره قرآنی مدهامتان استان بوشهر رمضان مسلمانان مساجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۶۲۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، میثم عرب‌زاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در نشست خبری برگزاری هشتمین همایش ملی فرش ایران که به میزبانی این واحد دانشگاهی برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه می‌تواند نقش اساسی در جهش تولید ایفا کند. دانشگاه آزاد اسلامی کاشان ازلحاظ ورودی در سال جاری با ۳۰ درصد رشد پذیریش دانشجو، مواجه بوده که نسبت به سال‌های اخیر بی‌سابقه است.

وی افزود: اکنون شرایط خوبی در دانشگاه وجود دارد زمانی ۲هزار ۷۰۰ دانشجو در دانشگاه داشتیم اکنون به ۵ هزار و ۵۰۰ نفر رسیده یعنی در چهار سال تعداد دانشجو به دو برابر شده است. تعداد دانش‌آموزان مشغول به تحصیل در دانشگاه در سال‌های قبل، ۸۰۰ بوده که اکنون این آمار به هزار و ۷۰۰ نفر رسیده و دانش‌آموزان این مدارس می‌توانند از کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی کاشان که برای دانشجویان است، برای ارتقای سطح آموزش خود بهره‌گیری کنند. نزدیک به ۸۰۰ معلم، استاد هیئت علمی، حق و تدریس و کارمند در دانشگاه، فعال هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در پاسخ به این سؤال که علت این رشد ۳۰ درصدی دانشجوی دانشگاه، چیست؟ گفت: در این سال‌ها سعی کردیم استادان متخصص و قوی را شناسایی و به دانشگاه دعوت کنیم. برای انتخاب استادان نگاه صرفاً علمی و تخصصی است نگاه تیمی، گروهی، اصلاً جایگاه ندارد.

عرب‌زاده درباره با بیان مشکلات اخیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان عنوان کرد: اکنون این واحد دانشگاهی با بازنشستگی گروهی استادان مواجه بوده؛ البته استادان جوان و نخبه در دانشگاه مشغول به تدریس هستند؛ اما زمان می‌برد تا به مانند استادان گذشته باتجربه باشند.

وی جذب برخی استادان متخصص به عرصه صنعت را چالش علمی دانست و بیان کرد: به علت شرایط سخت اقتصادی این استادان زودتر جذب صنعت می‌شوند تا به تربیت نیرو‌های متخصص جوان بپردازند و شرایط اقتصادی جامعه در این امر دخیل است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان با اشاره به برخی از دانشگاه‌ها که هنوز زیرساخت کافی ندارند، تأکید کرد: دانشجو باید در محیط دانشگاه متخصص و عالم شود؛ اما در برخی دانشگاه‌ها حتی زیرساخت‌های دانشگاهی هم مهیا نیست؛ اما با تبلیغات دانشجو، جذب می‌کنند. رشد قارچ گونه دانشگاه، نیاز امروز جامعهٔ علمی نیست؛ بلکه تخصص گرایی، تربیت افراد و نیروی جوان علمی نیاز کشور است. اینکه صرفاً بخواهیم فقط مدرک بگیریم کافی نیست و باعث می‌شود فاصله و یا شکاف عمیق بین دانشگاه و جامعه کار ایجاد شود؛ زیر متخصص تربیت نکرده‌ایم.

وی، دانشگاه آزاد اسلامی کاشان به‌عنوان شانزدهمین دانشگاه آزاد اسلامی کشور و نخستین دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان، دانست و گفت: این دانشگاه دارای سرای فرش ماشینی و سه مرکز تحقیقات و فناوری، شتاب‌دهنده و آزمایشگاه طراحی فرش است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیدار رئیس حشد شعبی با بشار اسد
  • پیروزی منچسترسیتی مقابل لسترسیتی با گل دیدنی وینسنت کمپانی (لیگ برتر انگلیس - 6 می، 2019) / فیلم
  • نگاهی به پدیدهٔ جدید اجتماعی: بِلایند دِیت یا ملاقات کور/ میل سوزان به تجمل خواهی بیمارگونه
  • فیلم/ جنگ سایه‌ها بین ایران و اسرائیل
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • هراس کره جنوبی از حملات تروریستی کره شمالی | وزارت خارجه بیانیه داد | افزایش سطح هشدار در ۵سفارتخانه
  • پولشویی
  • محمدرضا گرایی فقط 50 درصد شانس حضور در المپیک 2024 را دارد
  • دلایل استعفای امام جمعه رفسنجان پس از ۳۹ سال فعالیت /تاکید بر جوان گرایی
  • پشتیبانی از صهیونیست ها از معیارهای دوگانه سیاست غرب است