Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل نهاد کتابخانه‌‎های عمومی چهارمحال و بختیاری با اشاره گفت: در سال جاری حضور افراد در جشنواره رضوی رشد قابل ملاحظه‌ای خواهد داشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  جهانبین‌نیوز، فرهاد خلیل‌مقدم  مدیر کل نهاد کتابخانه های عمومی چهارمحال و بختیاری امروز در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی استان، اظهار کرد: با اشاره به وجود 52 باب کتابخانه در سطح استان، اظهار کرد: منابع موجود کتابخانه‌های استان در سال گذشته را، 855 هزار و 725 جلد، 410 هزار و 79 نفر تعداد اعضا ، 149 هزار و 89 نفر عضو کودک ، 748 هزار و 961 جلد کتاب امانت یک ساله ، عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اهدا  13 هزار و 152 جلد کتاب توسط خیرین در سال گذشته، افزود: بیشترین امانت در بخش‌های ادبیات، علوم اجتماعی، علوم محض، دین، فلسفه و روانشناسی بوده است.

مدیرکل نهاد کتابخانه‌‎های عمومی چهارمحال و بختیاری با اشاره به تغییر فضای معماری کتابخانه‌ها و شاداب‌سازی این مکان ، تصریح کرد: از 52 باب کتابخانه 19 کتابخانه شاداب‌سازی و زیباسازی شده‌اند.

وی از تجهیز  42 درصد از کتابخانه‌های استان به شبکه wifi خبر داد و گفت: میزان اعتبار لازم  برای تجهیز مابقی کتابخانه‌ها به شبکه wifi رایگان، 200 میلیون تومان است.

خلیل مقدم برگزاری بیش از چهار هزار عنوان برنامه فرهنگی ، برگزاری آیین 40 قلم با مشارکت تمامی دستگاه‌ها و اجرای تور کتابخانه گردی را از جمله برنامه‌‎های سال گذشته این اداره کل عنوان کرد.

مدیرکل نهاد کتابخانه‌‎های عمومی چهارمحال و بختیاری با اشاره به سیل اخیر در برخی از از استان‌ها، تصریح کرد: در قالب طرح مهربانی از سوی نهاد کتابخانه‌های استان 12 میلیون تومان اقلام از جمله اسباب‌بازی، کتاب کودک و لوازم نقاشی به استان خوزستان ارسال شد.

وی از راه‌اندازی سه باب کتابخانه در استان در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: شش شهر استان فاقد کتابخانه و سه شهر هوره، یان‌چشمه و فیل‌آباد جدیدالاتاسیس هستند که احداث کتابخانه در آن‌ها الزامی است.

خلیل مقدم با اشاره به برگزاری جشنواره رضوی در استان و مشارکت مطلوب در این جشنواره، تصریح کرد: موضوع امسال جشنواره علاوه بر زندگی‌نامه امام رضا (ع)، زندگی نامه حضرت معصومه (س)، حضرت شاهچراغ (ع) و امام جواد(ع) نیز به جشنواره افزوده شده است و امسال نیز شاهد رشد قابل ملاحظه افراد برای شرکت در این جشنواره خواهیم بود.

مدیرکل نهاد کتابخانه‌‎های عمومی استان نقاشی برای کودکان، پویش کتابخوان مجازی و بخش معرفی متنی کتاب ویژه جوانان و بزرگسالان را از بخش‌های این جشنواره عنوان کرد و گفت:  در بخش مکتوب و الکترونیکی جشنواره، 12 عنوان کتاب از سوی دبیرخانه معرفی شده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۶۳۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز

شهردار تبریز از راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در این کلان‌شهر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، یعقوب هوشیار عصر امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در دیدار با هیأت رئیسه شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان آذربایجان‌شرقی، ضمن ارزیابی مثبت از حضور اصحاب رسانه در جمع این شورا اظهار کرد: حضور فعالین رسانه‌ای در روابط عمومی دستگاه‌های دولتی اتفاقی ارزشمند است.

وی با اشاره به ضرورت ایجاد روحیه مطالبه‌گری در مردم افزود: مطالبات مردمی اگر بر اساس اولویت‌ها و نیاز جامعه و همچنین در راستای رفاه مردم طرح شود، شاهد توسعه کشور خواهیم بود.

شهردار تبریز با اشاره به نقش رسانه‌ها در افزایش مشارکت‌های مردمی اظهار کرد: رسانه‌ها حلقه واسط مشارکت مردم در مدیریت شهری و استانی و همچنین حضور فعال در جامعه هستند.

وی با بیان اینکه نباید از مطالبات اصلی غافل باشیم، ادامه داد: شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان نظام هماهنگی منسجمی برای احصای مطالبات دارد که با بهره‌گیری از ظرفیت‌های آن، باید دغدغه‌ها را پیش رو بگذاریم و راه حل پیدا کنیم.

هوشیار با اشاره به ظرفیت‌های بی‌نظیر تبریز به نسبت سایر کلان‌شهرها خاطرنشان کرد: تبریز ظرفیت‌های ویژه‌ای همچون شهر بدون گدا و شهر بدون مهاجر را دارد که در دیگر کلانشهرها دیده نمی‌شود، اما گاهی مقایسه‌هایی صورت می‌گیرد که صحیح نیست.

وی افزود: هماهنگی بین بخشی شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان ظرفیت خوبی است و این شورا باید در بحث امیدآفرینی تلاش بیشتری داشته و اقدامات انجام یافته را پوشش دهند.

هوشیار با اشاره به وظایف متعدد شهرداری‌ها در حوزه خدمات شهری یادآور شد: در کنار این وظایف، موضوعات جدیدی همچون بحث‌های اجتماعی، فرهنگی و ورزشی در دهه اخیر به وظایف شهرداری اضافه شده است.

شهردار تبریز با اشاره به ورود شهرداری به حوزه مسائل و موضوعات اجتماعی گفت: در حال حاضر در موضوعات اجتماعی جامعه مشکل داریم. باید به سمت انجام کار اجتماعی حرکت کنیم.

وی همچنین از افتتاح مجتمع پردیس فرهنگ و رسانه تبریز در روزهای آینده خبر داد و گفت: یک مجموعه ورزشی اختصاصی برای اهالی رسانه‌ها، یک کافه کتاب، امکاناتی برای رسانه‌ها همچون استودیو، اتاق کنفرانس و آمفی‌تئاتر ۳۰۰ نفری بخش‌های مختلف پردیس فرهنگ و رسانه شهرداری تبریز هستند که این مجموعه در اختیار رسانه‌ها و گروه‌های مرجع قرار می‌گیرد.

کد خبر 750144

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز
  • مشارکت ۳۱ استان کشور در دومین دوره جشنواره ملی دوست من کتاب
  • شماره هجدهم کتاب هدهد سفید در نمایشگاه کتاب رونمایی می‌شود
  • افزایش ۲۰ درصدی اعضای کتابخانه‌های فعال در استان اردبیل
  • اهتمام نهاد کتابخانه های عمومی برای حمایت از آثار ادبیات پایداری
  • کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • تجلیل از کارگران نمونه چهارمحال و بختیاری
  • جمع‌آوری روغن غیر قابل مصرف انسانی در چهارمحال و بختیاری
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • درخشش در سومین جشنواره ملی افتخار من