Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-26@06:24:00 GMT

مُشت آهنین مقاومت در راه است

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۶۳۹۶۲

مُشت آهنین مقاومت در راه است

به گزارش جهان نيوز، به نظر می‌رسد که رژیم صهیونیستی خود را برای ورود به یک نبرد فراگیر با گروه‌های مقاومت فلسطین در نوار غزه آماده می‌سازد. صهیونیست‌ها درحالی خود را برای این نبرد فراگیر آماده می‌کنند که پیشتر در چندین نوبت در جریان جنگ‌های فراگیر مغلوب قدرت مقاومت فلسطین شده‌اند.

سخنان اخیر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که صهیونیست‌ها در اندیشه ورود به نبرد فراگیر با مقاومت در غزه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نخست وزیر رژیم صهیونیستی اخیراً در سخنانی اعلام کرد که به ارتش دستور داده است حملات گسترده به نوار غزه ادامه پیدا کند. وی مدعی شد که نیروهای مستقر در مرزهای نوار غزه را با حضور نیروهای زرهی رژیم صهیونیستی تقویت کرده است.

نتانیاهو ضمن نادیده گرفتن کشتار افراد بی دفاع و بی گناه در غزه، مدعی شد: حماس مسئول حملاتش به مواضع ماست و این جنبش به همراه جهاد اسلامی باید تاوان سختی بپردازند! رجزخوانی نخست وزیر رژیم صهیونیستی علیه گروه‌های مقاومت درحالی است که تاکنون بیش از ۴۰۰ موشک از سمت آنها به مواضع صهیونیست‌ها شلیک شده و موجی از ترس و وحشت را در صفوف آنها ایجاد کرده است.

درهمین حال، جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه مردم بی دفاع و بی گناه فلسطین در غزه ادامه دارد. جنگنده‌های رژیم صهیونیستی همچنان به بمباران مناطق مختلف نوار غزه ادامه می‌دهند. طبق اعلام رسانه‌های فلسطینی، محور شمالی نوار غزه به صورت گسترده هدف حملات هوایی توسط صهیونیست‌ها قرار گرفته است. منطقه الشیخ زائد از جمله مناطق در شمال نوار غزه است که به صورت گسترده توسط صهیونیست‌ها بمباران شده است.

این در حالی است که از زمان آغاز تجاوز نظامی صهیونیست‌ها به غزه تاکنون ۱۱ نفر ازجمله یک کودک ۱۴ ماهه و مادر باردارش به شهادت رسیده‌اند. انتشار تصویری دردناک از این کودک خردسال فلسطینی به نام «صفا ابو عرار» موجی از خشم و انزجار عمومی از صهیونیست‌های کودک کُش را در نزد افکار عمومی منطقه و جهان به وجود آورد. با این حال، صهیونیست‌ها قصد ندارند به جنایت‌های خود علیه فلسطینیان پایان دهند و برعکس، قصد تشدید حملات به غزه را نیز دارند.

با وجود تداوم حملات صهیونیست‌ها به نوار غزه اما مقاومت فلسطین تاکنون ضربات سهمگینی را بر پیکره متجاوزان وارد کرده است. طبق آخرین اخبار، از روز گذشته تاکنون قریب به ۵۰۰ موشک از سوی گروه‌های مقاومت فلسطین به سمت مواضع رژیم صهیونیستی در نقاط مختلف اراضی اشغالی شلیک شده است. رسانه‌های وابسته به رژیم صهیونیستی برای حفظ آبروی این رژیم از انتشار اماکنی که توسط موشک‌های مقاومت هدف قرار گرفتند، امتناع می‌ورزند.

نکته جالب توجه در حملات گروه‌های مقاومت فلسطین به مواضع صهیونیست‌ها فرار شهرک نشینان از این حملات بود. تصاویر منتشر شده در رسانه‌ها نشان می‌دهد که شدت حملات موشکی مقاومت به حدی بوده که شهرک نشینان را وادار به فرار به مناطق امن کرده است؛ مسأله ای که البته مورد تمسخر کاربران شبکه اجتماعی نیز قرار گرفت و شهرک نشینان را مضحکه آنها کرد.

این درحالی است که امروز خبرهای دیگری نیز منتشر شد که جملگی حاکی از عمق ترس و وحشت در صفوف صهیونیست‌ها است. درهمین ارتباط، خبر آمد که پناهگاه‌های واقع در اطراف تل آویو به روی صهیونیست‌ها بازگشایی شد. رسانه‌های عربی اعلام کردند که تصمیم بازگشایی پناهگاه‌ها به روی صهیونیست‌ها توسط شهرداری «ریشون لتسیون» اتخاذ شده است. این اقدام پس از آن صورت می‌گیرد که گروه‌های مقاومت، صهیونیست‌ها را تهدید کردند که تل آویو را هدف قرار می‌دهند.

در همین حال، به نظر می‌رسد که صهیونیست‌ها دیگر توان سرپوش نهادن بر قدرت نظامی و موشکی مقاومت را ندارند. حتی رسانه‌های وابسته به رژیم صهیونیستی نیز دیگر نمی‌توانند به منظور فریب افکار عمومی، بر توان موشکی و نظامی گروه‌های مقاومت فلسطین سرپوش بگذارند. درهمین راستا، برخی روزنامه‌های صهیونیست اعترافات تلخی را پیرامون قدرت موشکی مقاومت منتشر کرده‌اند.

روزنامه صهیونیستی «معاریو» در مطلبی به بُرد بالای موشک‌های جنبش مقاومت اسلامی حماس اذعان کرد. این روزنامه در مطلبی به قلم «تال لو رام» تحلیلگر صهیونیست نوشت: برخلاف دفعات قبل، حماس حملات موشکی خود را به فاصله‌های دورتری انجام داد.

«تال لِو- رام» تحلیلگر نظامی روزنامه صهیونیستی معاریو می‌نویسد: برعکس دفعات قبل، حماس حملات را با شلیک موشک‌ها به فاصله‌های دورتر مانند اشدود آغاز کرد. این درحالی است که پایگاه صهیونیستی «مفزاک» نیز تعداد بالای موشک‌های شلیک شده از سوی مقاومت به اراضی اشغالی را مورد پوشش قرار داد و نوشت: تنها در حدود نیم ساعت، ۱۵۰ موشک به سمت شهرک‌های اسرائیل سرازیر شد.

در هر صورت، با توجه به قدرت موشکی بالای مقاومت فلسطین، می‌توان از تصمیم رژیم صهیونیستی برای ورود به یک نبرد فراگیر در نوار غزه به عنوان یک خودکشی محض یاد کرد. به ویژه اینکه گروه‌های مقاومت فلسطین جملگی وعده داده‌اند که مشت آهنین مقاومت برای مقابله با صهیونیست‌ها در راه است. درهمین ارتباط، گردان‌های شهید عزالدین قسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی حماس در پیامی در پایگاه اینترنتی خود به دشمن صهیونیستی هشدار داد: «ما هنوز آغاز نکرده‌ایم».

از سوی دیگر، «محمود الزهار» عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی حماس تأکید کرده است: «مماشات کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی این رژیم را به ارتکاب جنایت‌های بیشتر علیه فلسطینیان تشویق کرد». وی همچنین گفته است: «امروز اوضاع با گذشته تفاوت دارد. اشغالگران به تفاهم نامه‌ها بی توجهی کردند و با پاسخ مقاومت مواجه شدند». الزهار تأکید کرده است: «به دشمن صهیونیستی نسبت به اقدامات غافلگیرانه آتیِ مقاومت هشدار می‌دهم. غزه را به جهنم متجاوزان تبدیل می‌کنیم. بمباران متوقف نمی‌شود. معادله آرامش در برابر آرامش را لغو کردیم».

این نکته را نیز باید در نظر گرفت که اکنون قدرت مقاومت فلسطین در مقایسه با سال‌های گذشته دهها برابر افزایش پیدا کرده است به گونه‌ای که رهبران گروه‌های مقاومت اسلامی صراحتاً تأکید می‌کنند که در صورت هرگونه تجاوز نظامی احتمالی رژیم صهیونیستی به نوار غزه، مقاومت فلسطین تنها در عرض ۵۳ دقیقه به اندازه تمامی موشک‌های شلیک شده در جنگ ۵۳ روزه، مواضع آنها را هدف قرار خواهد داد.

برهمین اساس، نمی‌توان در جنگ فراگیرِ احتمالی آینده رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه سناریویی جز شکست را برای تل آویو پیش بینی کرد؛ به ویژه اینکه دیگر برهیچکس پوشیده نیست که سامانه گنبد آهنین دیگر هیچ کارآمدی برای رهگیری موشک‌های قدرتمند مقاومت ندارد و عملاً در مقابله با این موشک‌ها و ساقط کردن آنها عاجز است. کپی متن خبر

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۶۳۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارسال پیام بازدارندگی در وعده صادق/ طوفان الاقصی ارکان رژیم صهیونیستی را به چالش کشید

گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، مجتمع پیامبر اعظم (ص) دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، امروز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت میزبان برگزاری نشستی با موضوع عملیات‌های «طوفان الاقصی و وعده صادق» بود که طی آن دکتر «رضا گودرزی» کارشناس ارشد مسائل خاورمیانه به ایراد سخنرانی درباره ابعاد این دو عملیات مهم پرداخت.

در ادامه به ارائه مشروح این سخنرانی می‌پردازیم:

 بعد از جنگ جهانی دوم ۲ تحول رخ داد و آنچه در این دوره شاهد هستیم ناشی از این دو تحول است. اولین تحول تصمیم نظام سلطه در تشکیل رژیم صهیونیستی و تحول بعدی پیروزی انقلاب اسلامی بود.

بعد از وقوع انقلاب اسلامی، رویارویی ۲ نظم را شاهد بودیم که یکی نظم آمریکایی حامی اسرائیل بود و دیگری نظم الهام گرفته از انقلاب اسلامی.

در تحلیل آنچه امروز در فلسطین اشغالی، غزه و کل منطقه جریان دارد، اگر بخواهیم ببینیم امروز کجا قرار داریم باید به پیشینه تحولات نگاه کنیم.

با شکل‌گیری رژیم صهیونیستی ۴ جنگ حادث شد که آن هم به‌نوبه خود، به‌طور مرحله‌ای شرایطی را بر منطقه تحمیل کرد.

مرحله اول، شکست کشورهای عربی در این جنگ‌ها و انعقاد پیمان کمپ دیوید یک سال قبل از انقلاب اسلامی بود.

مرحله دوم روی کار آمدن جمال عبدالناصر و شکل‌گیری گروه‌های مبارز با رویکرد کمونیستی بود که آن هم ناکام ماند و این پایان جنبش‌های مسلح فلسطینی در آن برهه بود.

به‌این‌ترتیب، به مدت ۳۰ سال صهیونیست‌ها با سرکوب مردم تلاش کردند به حضور خود در منطقه مشروعیت دهند.

ورق از کجا برگشت؟

اما در سال ۱۹۷۹ با پیروزی انقلاب تحول اساسی و نهضت‌های اسلامی شکل گرفتند و آغاز آن‌ها هم از لبنان بود.

با تسلط حماس بر غزه، مقاومت برای اولین بار در فلسطین جغرافیا پیدا کرد و توان نظامی خود را افزایش داد و بر توان موشکی تمرکز کرد

نتیجه آنکه بعد از ۴ سال صهیونیست‌ها از بیروت عقب‌نشینی و در کمربند امنیتی مستقر شد. به‌این‌ترتیب مردم فلسطین از سایه یأس خارج شدند و با تشکیل جنبش جهاد اسلامی هسته تشکیل مقاومت فلسطین شکل گرفت و بعد از آن جریان اخوان المسلمین حماس را تشکیل داد.

نکته مهم این است که این جریان‌ها از مبارزه با سنگ به معادله پرتاب موشک رسیدند و این تحول عظیمی است.

شهید «فتحی شقاقی» جمله معروفی دارد مبنی بر اینکه «با پیروزی انقلاب به خودمان آمدیم و فهمیدیم اسرائیل و آمریکا هم قابل‌شکست هستند.»

از منظر این شهید بزرگوار، انقلاب اسلامی به نهضت‌های اسلامی خودباوری داد.

ازاینجا به بعد بود که ورق برگشت. اولین اتفاق سال ۲۰۰۰ با عقب‌نشینی اسرائیل از لبنان رخ داد و این مسئله باعث شد گروه‌های فلسطینی با ایمان به راه خود ادامه دهند. در ۲۰۰۶ جنگ ۳۳ روزه به پیروزی مقاومت منجر شد و در ۲۰۰۷ حماس بر غزه مسلط شد.

با تسلط حماس بر غزه، مقاومت برای اولین بار در فلسطین جغرافیا پیدا کرد و توان نظامی خود را افزایش داد و بر توان موشکی تمرکز کرد.

در ۲۰۰۸ اولین جنگ علیه غزه با عنوان نابودی توان موشکی مقاومت رخ داد که ۲۲ روز طول کشید اما ثمره‌ای برای صهیونیست‌ها نداشت.

دومین جنگ در سال ۲۰۱۲ بود که رژیم صهیونیستی در آن غافلگیر شد؛ چراکه برای اولین بار مقاومت فلسطین تل‌آویو را هدف حمله موشکی قرار داد.

جنگ سوم سال ۲۰۱۴ رخ داد که باز هم با غافلگیری صهیونیست‌ها همراه بود که برای اولین بار با تونل‌های مقاومت روبرو شدند

جنگ چهارم در سال ۲۰۲۱ و به دلیل مخالفت با اقدامات بیت‌المقدس شرقی رخ داد که باز هم با ناکامی صهیونیست‌ها تمام شد.

اقدام حماس در ۷ اکتبر؛ پیامدها برای اسرائیل و منطقه

از ویژگی‌های اقدام پیش‌دستانه، اعتماد حماس به توان نظامی و موشکی و اطمینان از پشتوانه مردمی بود

برای تحلیل اقدام حماس در ۷ اکتبر ۲۰۲۳، باید این تاریخچه را می‌دانستیم.

شهید صالح العاروری معاون سابق دفتر سیاسی حماس، روز دوم جنگ در بیان دلیل اتخاذ چنین اقدامی گفته بود اطلاعاتی داشتیم مبنی بر قصد رژیم صهیونیستی برای حمله و ما خواستیم اقدام پیشدستانه کنیم.

از ویژگی‌های اقدام پیش‌دستانه، اعتماد حماس به توان نظامی و موشکی و اطمینان از پشتوانه مردمی بود تا آنجا که اکنون با وجود ۳۴ هزار شهید، حتی یک اعتراض نسبت به مقاومت وجود ندارد و محبوبیت حماس از زیر ۲۰ درصد به بالای ۴۰ درصد رسیده است.

مقام‌های صهیونیستی هم به چند نکته اعتراف می‌کنند:

*شکست اطلاعاتی

*محقق نشدن اهدافی که برای جنگ تعیین کردند

*اعتراف به نقش ایران و محور مقاومت

این در حالی است که حمایت ما از مردم فلسطین هم ۲ مبنای اساسی دارد:

*اعتقادی

*از منظر امنیت ملی آن هم با تمرکز بر طرح توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی که شامل تسلط بر بازار اقتصادی و تجزیه کشورهای منطقه است.

اکنون با توجه به اصرار تل‌آویو برای شهرک‌سازی و رفتارهای غیراخلاقی شهرک‌نشینان صهیونیست، اروپایی‌ها و حتی آمریکایی‌ها هم می‌دانند که این رژیم برنامه‌های توسعه‌طلبانه غیرمنطقی دارد.

ما در این جنگ شاهد رویارویی کل نظام سلطه با فلسطینی‌ها بودیم و اینجا بود که حزب‌الله و محور مقاومت وارد درگیری شدند.

فراموش نکنیم که موجودیت صهیونیست‌ها ۳ رکن اساسی دارد: امنیت، رفاه و مهاجرت

صهیونیست‌ها با وعده امنیت و رفاه یهودیان را از سراسر جهان به منطقه آوردند و اگر این ۳ رکن آسیب ببیند، ما شاهد پایان این رژیم هستیم.

در ماه سوم جنگ، «هآرتص» با انتشار نظرسنجی‌ای از خروج ۲۶۰ هزار صهیونیست از فلسطین اشغالی خبر داد و گفت ۶۰ درصد تمایلی به بازگشت ندارند (مهاجرت معکوس).

به اذعان «ریشی سوناک» نخست‌وزیر انگلیس، «با طوفان الاقصی، ضربه سنگینی به ایده سرزمین امن برای یهودیان وارد شد».

برخی از پیامدهای طوفان‌الاقصی برای رژیم صهیونیستی عبارتند از:

*فروپاشی اقتدار، چراکه این رژیم از یک جغرافیای کوچک و یک گروه کوچک رودست خورد

*بی‌اعتمادی به ارتش و نهادهای نظامی

*افزایش بی‌اعتمادی به نتانیاهو بعد از ۱۴ سال نخست‌وزیری

*افزایش اختلافات درونی

*وخامت وضعیت اقتصادی تا آنجا که خسارت روزانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون دلار برآورد می‌شود

*شدت گرفتن روند مهاجرت معکوس

*سست شدن ارکان موجودیت

*تزلزل مفاهیم سیاسی و دینی نسبت به وجود و بقای این رژیم

طوفان الاقصی پیامدهایی هم برای منطقه غرب آسیا داشت که عبارتند از:

*فروپاشی اسطوره ارتش شکست‌ناپذیر

*تأثیر منفی بر روند عادی‌سازی

*احیای قضیه فلسطین

*تأثیر مثبت بر افکار عمومی و روحیه مردم منطقه

* تبدیل جریان ایران‌هراسی به استکبارستیزی و صهیونیست‌ستیزی

*توجه به جایگاه و قدرت جمهوری اسلامی در منطقه به‌گونه‌ای که بعد از طوفان الاقصی محور مقاومت به یک جسم منسجم تبدیل شد و تحرک رژیم صهیونیستی در محیط پیرامونی ایران کم شد.

صهیونیست‌ها درباره سطح پاسخگویی ایران دچار اشتباه محاسباتی و راهبردی شدند

اکنون چالش رژیم صهیونیستی این است که چگونه به قبل از ۷ اکتبر برگردد.

وعده صادق؛ پیام بازدارندگی

در بیان چرایی حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران هم باید بگوییم که این اقدام از سر استیصال در تحقق اهداف ادعایی شامل شکست حماس و آزادی اسرا بود و اینکه آنها می‌خواستند آمریکا را وارد جنگ با ایران کنند.

اما آنها درباره سطح پاسخگویی ایران دچار اشتباه محاسباتی و راهبردی شدند.

اینکه چرا ما تصمیم به پاسخگویی گرفتیم هم درخور توجه است و دلایلی دارد:

*مقابله با تحمیل معادله جدید از سوی رژیم علیه ما و ممانعت از تکرار جسارت و حتی حمله به مراکز هسته‌ای

*پاسخ به تعرض به منافع ما

*انتقام خون شهدای عزیز

*پاسخ به تهاجم‌های گذشته در سوریه

*پاسخ به مطالبات مردمی

*تأثیر در حوزه فلسطین و تقویت روحیه مردم غزه

‌*پیام واضح برای آمریکا و هم‌پیمانانش

* پاسخ به کشورهای منطقه که از این رژیم حمایت کردند

به‌این‌ترتیب، عملیات وعده صادق حامل یک پیام بازدارندگی جدی بود و ایران نشان داد که برای انتخاب هر گزینه‌ای آمادگی دارد.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • حمله موشکی مقاومت به پایگاه نظامیان صهیونیست در جنوب لبنان
  • بیانیه ۱۷ کشور به سرکردگی آمریکا علیه ملت فلسطین در غزه
  • حماس: عملیات «وعده صادق» یک پاسخ راهبردی به اشغالگران بود
  • تظاهرات مجدد شهرک‌نشینان در برابر محل اقامت نتانیاهو
  • حمله موشکی مقاومت فلسطین به اطراف غزه
  • حزب الله: مرکز تجمع دشمن صهیونیست را در حرش نطوعه هدف قرار دادیم
  • لیبرمن به مقامات صهیونیست: به خانه‌تان بازگردید
  • موشک‌های مقاومت کریات شمونه را در تاریکی فرو برد
  • کشته شدن نظامی صهیونیست در شمال غزه
  • ارسال پیام بازدارندگی در وعده صادق/ طوفان الاقصی ارکان رژیم صهیونیستی را به چالش کشید