Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس مجلس شورای اسلامی از فراهم بودن بسترهای مناسب برای گسترش روابط تجاری ایران و نیجر خبر داد.

گروه سیاسی خبرگزاری میزان؛ علی لاریجانی ظهر امروز یکشنبه ۱۵ اردیبهشت در دیدار با نایب رئیس مجلس نیجر ضمن خوشامدگویی به ایشان و هیات همراه گفت: همواره روابط خوب و حسنه‌ای با کشور نیجر داشته ایم، براساس سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، توجه خاص به کشور‌های آفریقایی وجود داشته و تلاش داریم کمک‌هایی در حوزه بهداشت، درمان و سرمایه گذاری در حوزه خودرو انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: کشور شما، دوست و برادر ماست و امیدواریم این سفر بر توسعه روابط دو کشور بیافزاید.

لاریجانی تصریح کرد: ما هیچ محدودیتی برای همکاری‌های اقصادی با کشور نیجر نداریم، تجار این کشور می‌توانند از بازار ایران استفاده و خریداری کنند.

وی گفت: در زمینه معادن برخی شرکت‌های ایران تجربیات خوبی دارند که می‌توانند در این زمینه در کشور نیجر فعال شوند، از سوی دیگر ارتباطات گروه دوستی پارلمانی دو کشور می‌تواند مناسب باشد و پیگیر برخی خواسته‌های شما می‌شوند.

سولی ایدی نایب رئیس مجلس نیجر در این دیدار با بیان اینکه چهارمین نایب رئیس مجلس ملی این کشور است، گفت: رئیس کمیسیون امنیت خارجی، رئیس گروه دوستی ایران و نیجر، نایب رئیس گروه دوستی، گزارشگر گروه و کارشناس مجلس ملی همراه من هستند.

نایب رئیس مجلس ملی نیجر ضمن تشکر از ملاقات و استقبال گرمی که در بدو ورود به خاک ایران از او انجام شد، ادامه داد: بنده حامل سلام مجلس ملی نیجر هستم و همینطور از من خواستند تسلیت مجلس نیجر و همچنین همدردی مردم نیجر به خاطر حوادث تلخی که بعد از سیل ایجاد شد را به شما برسانم.

وی ادامه داد: ما همکاری‌های نزدیک با سفیر ایران در نیجر داریم و همچنین گروه دوستی برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین تشکیل شده که در این زمینه همکاری‌های صورت می‌گیرد.

سولی ایدی افزود: در زمینه بهداشت جمعیت هلال احمر ایران فعالیت‌های خوبی در کشور ما داشته است، تاکنون مراحل احداث ۲ درمانگاه در شهر‌های مختلف صورت گرفته است که یکی از این درمانگاه‌ها افتتاح شده، از سوی دیگر هرازگاهی فعالیت‌های خیرخواهانه شکل می‌گیرد که منافع آن را برای کمک به مردم نیجر هزینه می‌کنند.

نایب رئیس مجلس ملی نیجر گفت: در سفر به ایران با ریئس هلال احمر ایران جلسه‌ای خواهیم داشت تا ضمن قدردانی از اقدامات آن‌ها درباره فعالیت‌های آینده صحبت داشته باشیم.

ایدی با تاکید بر استفاده از تمام توان برای ارتقای روابط بین دو مجلس، از گروه دوستی پارلمانی ایران-نیجر برای سفر به این کشور دعوت کرد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: علی لاریجانی رئیس مجلس ایران و نیجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۶۴۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غرب تحمل افزایش روابط ایران با همسایگان را ندارد

جعفر قناد باشی کارشناس مسائل سیاست خارجی با اشاره به سفر رئیس جمهور به پاکستان گفت: سفر آقای رئیسی به پاکستان گام مهم دیگر در جهت اجرای سیاست برقراری و گسترش روابط با همسایگان است. ضمن اینکه در دولت سیزدهم این سیاست موفقیت بسیاری داشته و کارگشا‌ترین و موثر‌ترین سیاست می‌تواند در عرصه اقتصادی ما باشد.

وی ادامه داد: همچنین گام موثر دیگری می‌تواند باشد در جهت گسترش همکاری‌ها با کشور‌های اسلامی؛ زیرا پاکستان یک کشور اسلامی مهم در جهان است و با توجه به جمعیت مهم ۲۰ میلیونی می‌تواند برای ما مهم باشد. همچنین اقدام مهمی در جهت امنیت منطقه‌ای است. زیرا از پاکستان سوء استفاده‌های زیادی می‌شود و هرچقدر که ما روابط بهتری داشته باشیم امنیت بیشتر خواهد بود.

وی افزود: در این سفر شاهد امضای تفاهم نامه‌های متعددی بودیم که نشان می‌دهد این سفر کاری بود نه اینکه تشریفاتی باشد بلکه وارد گسترش همکاری‌ها شدیم. استقبالی که از رئیس جمهور به عمل آمد از سوی مقامات و مردم پاکستان نشان دهنده زمینه‌های مثبت برای گسترش روابط است، زیرا دو کشور اشتراکات مناسبی در فرهنگ و تاریخ خود دارند و پاکستان نزدیکی بیشتری با ما دارد.

قناد باشی افزود: این سفر یادآور سفر مقام معظم رهبری به پاکستان در زمان ریاست جمهوریشان بود که در آن زمان هم سفری به پاکستان داشتند و نمونه‌های بسیار افتخار آمیزی از روابط دو کشور به نمایش گذاشته شد. البته دو کشور موانعی هم در توسعه روابط خواهند داشت برای مثال کشور‌های غربی قطعا تحمل  این توسعه روابط را ندارند و خواهان اختلاف هستند و در تلاشند تا بدبینی‌هایی ایجاد کنند. باید افکار عمومی به این موارد توجه کنند و بدانند آنچه در قالب تفرقه افکنی دنبال می‌شود بخش زیادی از آن به وسیله کشور‌های غربی دنبال می‌شود که در تلاشند سیاست موفق همکاری با همسایگان ایجاد نشود و در تلاشند تا این را توسط مردم ما دنبال کنند.

وی گفت: پاکستان و ایران هردو کشور همسایه دارای فرهنگ مشترک هستند که امنیت و توسعه هرکدام اثر مسقیمی بر یکدیگر دارد همچنین علاقه مندی‌های دو کشور به همکاری بیشتر خواهد انجامید. یکی از مسائلی که سبب آشنایی بیشتر خواهد شد این است که گردشگری بین دو کشور راه بیفتد. به خصوص گشردشگری نخبگان باعث افزایش روابط دو کشور خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • مسئولان بسترهای حضور مردم برای مشارکت در تولید را فراهم کنند
  • غرب تحمل افزایش روابط ایران با همسایگان را ندارد
  • پیام مهم سفر رئیسی به پاکستان و سریلانکا در این مقطع | به‌دنبال گسترش روابط کشورهای همسو و مستقل است
  • ایران به‌دنبال گسترش روابط کشورهای همسو و مستقل است
  • اردوغان: دیگر روابط تجاری با اسرائیل نداریم
  • به دنبال گسترش روابط اقتصادی و تجاری با چین هستیم
  • آماده گسترش روابط با ایران و اصفهان هستیم
  • تاکید بر توسعه روابط تجاری وبازرگانی اصفهان وازبکستان
  • نقشه تجاری ایران و پاکستان، دو همسایه ای که در تجارت غریبه بودند + جدول
  • نقشه تجاری ایران و پاکستان؛ دو همسایه ای که در تجارت غریبه هستند