Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-05-07@17:17:21 GMT

۱۹ اختلال بزرگ در تاریخ بازار نفت جهان

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۶۵۴۴۹

۱۹ اختلال بزرگ در تاریخ بازار نفت جهان

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از مهر، آلبرت انیشتین زمانی می‌گفت: تعریف دیوانگی این است که یک کار یکسان را بارها و بارها انجام دهیم و انتظار داشته باشیم نتیجه متفاوتی بگیریم. اگر او امروز زنده بود همین جمله را برای خبرنگاران شبکه‌های کابلی آمریکا، مانند سی‌ان‌بی‌سی، به کار می‌برد و شاید اضافه می‌کرد: سیاست‌گذاران همیشه به شکل یکسانی باعث اختلالات بازارهای نفت شده‌اند و همیشه پیش‌بینی کرده‌اند که سیاست‌های آنها هیچ تأثیری بر قیمت‌ها نخواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنگاه انیشتین حتماً به آنها می‌گفت که سیاست‌گذاران همیشه اشتباه می‌کرده‌اند و با هر اختلال در بازارها، قیمت‌های نفت به شدت جهش پیدا می‌کردند.

در طول ۴۰ سال گذشته، دنیا ۱۹ اختلال بزرگ در بازار نفت را تجربه کرده است. دوشنبه دو هفته قبل وزیر خارجه آمریکا، مایک پومپئو، با اعلام عدم تمدید معافیت‌های واردات نفت از ایران، بیستمین اختلال بازارهای نفت را کلید زد.

بررسی‌های تحلیل‌گران راشاتودی نشان می‌دهد در هرکدام از اختلالات بازار نفت که پس از ۱۹۷۳ اتفاق افتاده است، نمایندگان وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده‌اند که با شرکای خود تماس گرفته‌اند تا ریسک‌های تهدیدکننده عرضه نفت را کاهش دهند و عرضه نفت در بازارها برای دسترسی کشورها کافی است.

مقامات اوپک هم ورژن مخصوص به خود را در مورد اینکه عرضه در بازارها به خوبی انجام شده است و قیمت‌های اخیر به علت مسائل ژئوپولیتیکی بالا رفته‌اند، نه دلایل اساسی بازار، ارائه می‌کنند.

هیچ چیز تغییر نکرده است. هفته گذشته برایان هوک، مسئول برنامه تحریم ایران، گفت: تنها ۱ میلیون بشکه در روز از صادرات ایران باقی مانده است و عرضه کافی در بازارها برای تسهیل حذف این صادرات و تثبیت قیمت‌ها وجود دارد.

در لیست زیر فهرست این ۱۹ رویداد مهم، که باعث بر هم خوردن بازارهای نفت شد، ارائه شده است.

تحلیل‌گر راشاتودی با استفاده از این داده‌ها، مدلی طراحی کرده است تا بتواند میزان افزایش قیمت ناشی از بیستمین اختلال مهم بازارهای نفت را پیش‌بینی کند. طبق این مدل پیش‌بینی شد قیمت‌های نفت با حذف نفت ایران از بازارهای جهانی، که ۲ درصد از کل عرضه نفت را از میان خواهد برد، در بیشترین حالت، ۶۶ درصد جهش خواهند کرد و قیمت نفت برنت به بشکه‌ای ۱۱۴ الی ۱۲۶ دلار خواهد رسید.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: اتحادیه اروپا لیبی ایالات متحده آمریکا مایک پمپئو برایان هوک صادرات نفت تولید نفت ایران ونزوئلا تحریم نفتی تحریم اقتصادی ایران اوپک نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۶۵۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، امیرحسین میرآبادی با بیان اینکه حوزه سلامت متشکل از صنایع تجهیزات پزشکی و دارو یکی از موضوعات جذاب همکاری‌های بین‌المللی بوده و همواره در تعاملات بین‌المللی شاهد طرح همکاری از سوی کشورها در مذاکرات هستیم، تصریح کرد: نکته بسیار مهمی که در شعار سال بارها و به صورت شفاف مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفته مساله رشد تولید در سال جدید است. بی تردید، تولید نیازمند بازار است و زمانی رشد و جهش اتفاق می‌افتد که بازارهای بزرگ‌تری داشته باشیم.

وی ادامه داد: تولیدکنندگان برای افزایش ظرفیت‌های تولیدی خود همواره به دنبال بازار فروش محصولات شأن هستند که در این میان بازارهای بین‌المللی از اهمیت قابل توجهی برخوردار است چرا که ورود یک محصول به بازار بین‌المللی مستلزم شرایطی همچون استاندارهای خاص، کیفیت ویژه، خدمات پس از فروش و ضمانت است و حتی در بعد طراحی صنعتی و زیبایی هم باید استانداردهایی را احصا کند. فارغ از این، سبد محصولاتی که در بازارهای بین‌المللی ارائه می‌شود، سبد بزرگ‌تری خواهد بود و شانس موفقیت در شکل‌گیری تعاملات اقتصادی بالاتر خواهد رفت.

به گفته او، اگر بتوانیم برای شرکت‌های حوزه تجهیزات پزشکی، فضایی را جهت حضور فعال‌تر در عرصه بین‌المللی فراهم کنیم در حقیقت با دسترسی آنها به بازارهای جدید عملاً عرصه را برای افزایش تولید این شرکت‌ها هموارتر خواهیم کرد و از طرفی الزامات بازار ایجاب می‌کند که شرکت‌های تولیدی کیفیت محصولات را ارتقا داده و نتیجه اولیه آن بهبود وضعیت اقتصادی شر کت‌ها و در نهایت کمک به اقتصاد دانش بنیان کشور است. به همین منظور در تعاملات با کشورهای مختلف، ورود به حوزه‌های سلامت و تجهیزات پزشکی را دستور کار قرار دادیم که بیشتر آن کشورها مورد توجه قرار نمی‌گرفتند و بررسی‌های ما نشان داده بیشتر آنها جذاب، بزرگ و دارای فرصت‌های طلایی هستند.

میرآبادی با بیان اینکه نمایشگاه ایران هلث به عنوان بزرگترین رویداد کشور در حوزه تجهیزات پزشکی یکی از محفل‌های مؤثر برای توسعه همکاری‌ها و ایجاد تعاملات بین‌المللی مبتنی بر فناوری‌های حوزه سلامت است، افزود: این سازمان با دعوت از مهمانان خارجی برای حضور در نمایشگاه و همچنین پشتیبانی از شرکت‌های دانش بنیان کوشیده تا زمینه را برای شکل‌گیری ارتباطات خارجی و ورود شرکت‌ها به بازارهای صادراتی جدید از رهگذر تعامل با دستگاه‌های مختلفی که در حوزه بین‌الملل کار می‌کنند، هموار کند و از این طریق بر غنای نمایشگاه بیافزاید و شرکت‌های حاضر در نمایشگاه بتوانند از فرصت ایجاد شده حداکثر استفاده را ببرند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از حوزه‌های حمایتی و تقویت بعد بین‌المللی این سازمان، اعطای امتیاز ویژه و اولویت به شرکت‌های برتر حاضر در نمایشگاه ایران هلث در برنامه‌های اعزام به خارج از کشور در سال جاری در قالب اعزام‌های مستقل یا حضور در پاویون ایران در نمایشگاه‌های خارجی خواهد بود. ایران هلث به عنوان مهمترین رویدادی که در حوزه تجهیزات پزشکی برگزار می‌شود بستر بسیار خوبی برای تعامل با فعالان اقتصادی این حوزه است و مشارکت در نمایشگاه قطعاً ارزش افزوده‌ای را برای شر کت‌ها به همراه خواهد داشت.

کد خبر 6097092

دیگر خبرها

  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • قیمت تخم مرغ در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار اعلام شد
  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • صادرات مرغ تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن می‌رسد
  • اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان/ زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • بازارهای نوظهور جهان با سریع‌ترین رشد در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹
  • بررسی تاثیر حملات حماس، اسرائیل و اتفاقات اخیر منطقه بر بازار‌های مالی
  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول