Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حبیب الله خجسته پور غروب یک‌شنبه در آئین سپاس و نکوداشت اساتید (سنا) به میزبانی دانشگاه سمنان ضمن بیان اینکه بهترین مکان و زمان برای استفاده از اقدامات عقلانی و علمی، دانشگاه و اساتید ارزشمند آن است، ابراز داشت: توسعه بدون تکیه بر کارهای علمی و عقلانی امکان پذیر نیست اگر می‌خواهیم رشد و توسعه را داشته باشیم، باید از اقدامات علمی و بر پایه عقلانیت حمایت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه راه حل مشکلات اقتصادی امروز کشور اقدامات علمی و دانش‌بنیان است، اضافه کرد: بهبود اقتصاد نیازمند آن است که امروز از ظرفیت دانشگاه‌ها، اساتید و هیئت‌های علمی و دانشجویان سرآمد آن استفاده شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان بابیان اینکه دستیابی به راهکارهای تأثیرگذار و کاربردی توسعه، از ضروریات کشور محسوب می‌شود، ابراز داشت: راه حل علمی به طور قطع در دانشگاه‌ها و کُرسی‌های علمی به دست خواهد آمد، شاید این راه‌حل‌ها را بتوان در کتب یافت اما ایجاد حلقه واسط بین صاحبان ایده‌ها و صنایع و بانکداری است که راهگشا خواهد بود.

خجسته پور بابیان اینکه پیوند بین دانشگاه و جامعه، دانشگاه و دولت و بین دانشگاه و حاکمیت، نیاز امروز جامعه اسلامی ما است، تصریح کرد: در استان سمنان این آمادگی وجود دارد تا با عقد تفاهم‌نامه‌های مطلوب بین دانشگاه سمنان به عنوان دانشگاه مادر با استانداری سمنان، به راه حل‌های مؤثر در تمامی زمینه‌های مورد نیاز استان دست پیدا کنیم.

وی افزود: هر ساله در دانشگاه‌ها، پایان‌نامه‌ها و مقالات بسیار علمی، تخصصی و مطلوب تولید و تهیه می‌شوند که می‌توانیم با سوق دادن آنها به سمت کاربردی شدن مطالب، به بازگشایی گره‌ها و مشکلات استان کمک شایانی کرد.

کد خبر 4609246

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری سمنان دانشگاه سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۶۵۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد

جندقیان گفت: یکی از گلخانه‌داران مجتمع اعتضادیه شهرستان سمنان با همکاری یک شرکت دانش‌بنیان موفق به طراحی یک دستگاه فیلتراسیون برای تصفیه آب خروجی استخر پرورش ماهی شد.

وی گفت: این دستگاه فیلتراسیون که به همت یک شرکت دانش‌بنیان طراحی شد، می‌تواند تمام مواد زاید و فضولات حاصل از مواد دفعی ماهی را به طور کامل فیلتر کند و آب عاری از مواد زاید را وارد شبکه گلخانه کند.

مدیر جهاد کشاورزی سمنان از رهاسازی بیش از هفت هزار قطعه بچه ماهی کپور معمولی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی این شهرستان خبر داد و بیان کرد: پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی یکی از راهکارهای افزایش بهره‌وری منابع آبی در بخش کشاورزی است.

وی با اشاره به برخی از مزایای پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی گفت: افزایش بهره‌وری محصول کشاورزی از مهم‌ترین مزایای این روش است. آب استخرهای کشاورزی که در آن ماهیان پرورش داده می‌شوند، غنی از املاح و مواد معدنی مناسب برای رشد محصولات کشاورزی است.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد
  • دولت مسائل کشور را با کمک و حمایت از دانشگاهیان حل می‌کند
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • رفع مشکلات اقتصادی و تحقق شعار سال نیازمند اقدامات جهادی است
  • اعطای بسته حمایتی یک میلیارد تومانی به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • مدعیان آزادی بیان استاد دانشگاه را به زمین می‌اندازند!