Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-29@12:21:19 GMT

آسیب های اظهار نظرهای غیر کارشناسی در حوزه پزشکی

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۶۸۵۳۹

آسیب های اظهار نظرهای غیر کارشناسی در حوزه پزشکی

به گزارش ایسکانیوز، دکتر روشنک مرادی گفت: این در حالی است که پزشکان جزئی از مردم بوده و هر روزه و در تمام مشکلات و حوادث اعم از سیل و زلزله در کنارشان هستند و سعی دارند که با بهره وری از دانش تخصصی و باهمدردی، از سنگینی بار مشکلات بکاهند.


دبیر بخش ارتوپدی کنگره سالیانه جامعه جراحان ایرانی گفت: این کنگره بهارهر سال برگزار می شود و جامعه جراحان کنگره مشترکی با شرکت همه جراحان در حوزه های مختلف اجرا می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: کنگره سالیانه جامعه جراحان ایران امسال( ۹۸) طرح مشکلات بین رشته ای جامعه جراحان را در اولویت قرار داده است به طور مثال مشکلات جراحی تومور هنگام عمل و بعد از درمان تومور، از جمله این موضوعات است.


دبیر بخش ارتوپدی کنگره سالیانه جامعه جراحان ایران با اشاره به اینکه این کنگره 18تا 22 خرداد سال ۹۸ در سالن همایش های رازی با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته در حوزه جراحی در بخش های مختلف برگزار می شود، گفت: در نوبت صبح این کنگره گاه از صاحبنظران غیر پزشکی و در نوبت بعد از ظهر صرفا از صاحبنظران پزشکی بهره‌مند خواهیم شد و جدیدترین مباحث و چالش ها مورد بحث و گفتگو قرار می‌گیرد.


روشنک مرادی در ارتباط با بزرگترین چالش حوزه جراحی ارتوپدی افزود: خوشبختانه دانش همکاران من بسیار به روز بوده ولی گاهی زیرساخت‌های لازم برای آن وجود ندارد که لازم است اقدامات موثری در این زمینه انجام گیرد تا دسترسی به علم روز به سهولت صورت گیرد.


وی ضمن انتقاد نسبت به ایجاد مشکلات حاشیه ای برای پزشکان گفت: طی سال‌های اخیر موضوعاتی همچون تعرفه‌ها، ایمنی شغلی، روابط با همکاران و مردم جامعه پزشکی را مشغول کرده که منجر به ایجاد حاشیه های غیر ضروری می شود.

دبیر بخش ارتوپدی کنگره سالیانه جامعه جراحان ایران گفت: باید شرایط شغلی پزشکان اعم از ارتوپدی با توجه به مسئولیت شبانه روزی و خطیرشان در حوزه‌های مختلف به صورت مساعد فراهم شود تا بتوان از دانش، هنر و خدمات آنها حداکثر سود برده شود و جایی برای اظهار نظر غیر کارشناسی که می‌تواند سبب آسیب به بیماران و پزشکان شود وجود ندارد.

انتهای پیام/

20 / 20 دکتر روشنک مرادی دبیر بخش ارتوپدی کنگره سالانه جامعه جراحان ایران اظهار نظرهای غیر کارشناسی در حوزه پزشکی دخالت در امر درمان کنگره سالیانه جامعه جراحان ایران روابط پزشک و بیمار آسیب های اظهار نظرهای

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۶۸۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق نوآوری حامی زیست‌بوم پیشگیری و درمان سرطان

رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی در نشستی با اعضای شورای راهبری کنگره کنسر ژنومیکس گفت: صندوق نوآوری، بر دانش بنیان شدن حوزه سلامت کشور و در نتیجه انتفاع بیماران سرطانی از طریق تقویت شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت تمرکز دارد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دکتر محمدصادق خیاطیان؛ رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اعلام حمایت صندوق نوآوری از برگزاری رویداد‌های علمی وفناوری در حوزه سلامت، از جمله کنگره کنسرژنومیکس اظهار کرد: شکل‌گیری کمیته تجاری‌سازی در این رویداد، در کنار توجه به توسعه علمی اتفاق قابل ملاحظه‌ای است که می‌تواند در شکل‌گیری زیست بوم پیشگیری و درمان سرطان و سلامت کشور، اثربخش باشد و صندوق نوآوری و شکوفایی هم آماده تقویت و حمایت از استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان مرتبط با موضوع پیشگیری و درمان سرطان از طریق ارائه تسهیلات و حمایت‌های لازم و نیز اهدای جوایز به گروه‌هایی است که مورد تأیید کمیته تجاری‌سازی در نمایشگاه یا جشنواره‌ایده تا استارت‌آپ قرار می‌گیرند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با تأکید بر اینکه سلامت از موضوعات راهبردی صندوق است، معاونت توسعه این نهاد را مسئول همکاری‌های لازم با کمیته تجاری کنگره کنسرژنومیکس معرفی کرد.

دکتر مصطفی زمانیان؛ عضو هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست با بیان اینکه براساس بررسی‌های انجام شده در دنیا طیف مختلفی از خیرین حوزه سلامت و حتی کسانی که با نیت انتفاع اقتصادی قصد مشارکت در بخش سلامت را دارند می‌توانند در مدل‌های تأمین مالی پروژه‌های اجتماعی مشارکت کنند، افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی با استفاده از برخی از این مدل‌ها می‌تواند انگیزه‌ای را برای مشارکت خیرین و سرمایه‌گذاران حوزه سلامت به ویژه در زمینه پیشگیری و درمان سرطان فراهم کند.

تشخیص زودهنگام سرطان پستان با بیوسنسور ایرانی

در بخش دیگری از این نشست، دکتر مصطفی قانعی؛ دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان سلامت و رئیس کنگره کنسرژنومیکس درباره شکل‌دهی برنامه‌هایی که در دستور کار کنگره قرار دارد و جذب کمک نهاد‌های مالی برای برگزاری این رویداد، توضیحاتی ارائه کرد.

همچنین سیدجواد مولا دبیر علمی کنگره کنسرژنومیکس، نحوه برگزاری این رویداد را تشریح کرد.

در ادامه این نشست، پرویز کرمی؛ دبیر کمیته تجاری‌سازی کنگره کنسرژنومیکس ضمن تشکر از اهتمام صندوق نوآوری و شکوفایی در حمایت از شرکت‌های حوزه پیشگیری و درمان گفت: امسال برای نخستین بار در کنار موضوع و اهداف علمی کنگره کنسرژنومیکس، تلاش شده برای شکل‌دهی زیست‌بوم پیشگیری و شخصی‌سازی درمان و شبکه‌سازی در آن اقدام شود.

دومین کنگره کنسرژنومیکس با محور‌های تشخیص مولکولی، پزشکی شخص محور، درمان هدفمند و بیومارکر‌های سرطان، از 2 تا 4 آبان ماه 1403 در تهران برگزار می‌شود.

این رویداد در سه بخش علمی، تجاری‌سازی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی، میزبان علاقه‌مندان خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امنیت شغلی کارگران سبب آرامش جامعه می‌شود
  • استخراج سالیانه ۳۰ هزار تن ماده معدنی منیزیت در شهرستان سربیشه
  • مشاغل بدون آسیب شناختی کدامند؟
  • سالانه بیش از ۱۵۰۰ قطعه پرنده وحشی در خراسان رضوی تیمار می‌شود
  • صندوق نوآوری حامی زیست‌بوم پیشگیری و درمان سرطان
  • مزایای بیمارستان سیار در موقعیت های بحرانی و اضطراری
  • موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد
  • صندوق نوآوری حامی پیشگیری از سرطان شد
  • متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها