Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@10:42:18 GMT

گیلان| مجلس اجازه تغییر نرخ بنزین را به دولت نمی‌دهد

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۷۰۰۱۳

گیلان| مجلس اجازه تغییر نرخ بنزین را به دولت نمی‌دهد

عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: مجلس اجازه تغییر قیمت بنزین یا سایر حامل‌های انرژی را به دولت نمی‌دهد. ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۷ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

اسدالله عباسی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت با بیان اینکه اقدام دولت برای تغییر نرخ بنزین آن هم در شرایط کنونی کشور به‌هیچ عنوان به صلاح نیست اظهار داشت: مجلس اجازه تغییر قیمت بنزین یا سایر حامل‌های انرژی را به دولت نمی‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت رئیسه مجلس مشکلات اقتصادی و معیشتی که به‌ویژه در ماه‌های اخیر فشارهای زیادی را به مردم تحمیل کرد را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: به اعتقاد بنده در این برهه از زمان، افزایش قیمت بنزین مشکلات و چالش‌های جدیدی را در جامعه ایجاد می‌کند.

نماینده مردم رودسر و املش در مجلس عدم اقدام دولت برای تغییر در قیمت حامل‌های انرژی بر اساس قانون برنامه توسعه را مورد انتقاد قرار داد و عنوان کرد:‌ دولت طبق قانون مصوب مجلس باید بر اساس تورم هر ساله، نسبت به افزایش نسبی نرخ بنزین اقدام می‌کرد.

گیلان|‌ عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: دولت قادر به کنترل شوک حاصل از گرانی بنزین نیستگیلان|‌ گران‌شدن قیمت بنزین عواقب خطرناکی برای کشور داردتذکر یک نماینده مجلس برای احتمال سهمیه‌بندی بنزین

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه دولت در 5 ساله اخیر از تغییر در نرخ حامل‌های انرژی و بنزین خودداری کرده است اظهار داشت: در سال‌هایی که کشور با تورم پایینی مواجه بود نیز دولت هیچ تلاشی برای ایجاد تغییر در نرخ سوخت از خود نشان نداد.

عباسی جلوگیری از قاچاق سوخت و صرفه‌جویی در مصرف بنزین را از مزایای هدفمند کردن نرخ حامل‌های انرژی بر اساس تورم سالانه دانست و افزود: از دید مجلس و بسیاری از تحلیلگران سیاسی و اقتصادی، فعلاً شرایط برای افزایش قیمت بنزین مساعد نیست.

وی افزایش افسار گسیخته قیمت بسیاری از کالاهای اساسی،‌ بخش حمل و نقل و خدمات را از جمله تبعات منفی اقدام دولت برای افزایش قیمت بنزین در سال 98 خواند و گفت: مجلس افزایش قیمت بنزین را فعلاً به صلاح مردم و کشور نمی‌داند و با آن مخالفت می‌کند.

عضو هیئت رئیسه مجلس هرگونه پیش‌دستی و پیش‌داوری در مورد تصمیم نهایی دولت برای ایجاد تغییر در قیمت بنزین را منطقی ندانست و اظهار داشت: آن‌چه که در اینجا مسلم و واضح است این است که مجلس بر اساس مصلحت‌ فعلاً به دولت اجازه تغییر قیمت بنزین را نمی‌دهد.

انتهای پیام/ن

R7877/P/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۷۰۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک

یک کارشناس انرژی، استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را از دلایل رونق استفاده از متانول به‌عنوان سوخت در جهان توصیف کرد.

سجاد نوروزی در گفت‌وگو با خبرنگار شانا درباره فرایند تبدیل متانول به بنزین (MTG) توضیح داد: در سال‌های اخیر استفاده مستقیم و غیرمستقیم از متانول به‌عنوان سوخت در دنیا رونق یافته است و برآورد می‌شود در آینده نیز این روند افزایشی باشد، بنابراین فناوری تبدیل مستقیم متانول به بنزین (MTG) می‌تواند در ایران هم مدنظر قرار گیرد.

استفاده بهینه از متانول مازاد با هدف رفع ناترازی انرژی

وی با بیان اینکه ایران ظرفیت بالایی برای تولید متانول دارد و بیش‌ از ۹۴درصد متانول تولیدی کشور صادر می‌شود، افزود: اکنون بنزین تولیدی کشور، حاصل پالایش نفت‌ خام در پالایشگاه‌هاست، اما در این فرایند بنزین تولیدشده حاصل تبدیل مستقیم متانول به بنزین است، بنابراین می‌توانیم از این ظرفیت تولیدی استفاده کنیم. شایان ذکر است در این فرایند مقداری هم محصول ال‌پی‌جی تولید می‌شود.

این کارشناس انرژی درباره کیفیت این فرآورده تصریح کرد: به ازای هر واحد MTG با ظرفیت یک میلیون و ۶۵۰ هزار تن در سال خوراک ورودی، حدود ۵۹۷ هزار تن بنزین با کیفیت بالا (با استاندارد یورو ۵) تولید می‌شود که معادل روزانه ۲.۵ میلیون لیتر بنزین به ازای هر واحد MTG است.

نوروزی گفت: این محصول افزون بر رفع ناترازی تولید و مصرف بنزین، ظرفیت ارزشمند صادراتی نیز دارد.

تبدیل متانول به سوخت در مسیر توسعه زنجیره ارزش

وی افزود: مجتمع‌های تولیدی ما این فرصت را پیدا خواهند کرد تا با استفاده بهینه از متانول مازاد، گامی بزرگ همسو با توسعه زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی و کاهش خام‌فروشی بردارند.

این کارشناس با اشاره به مدت‌زمان بهره‌برداری هر واحد MTG ادامه داد: زمان مورد نیاز برای احداث و سپس بهره‌برداری از هر واحد حدود دو سال است. این مدت‌زمان در مقایسه با پالایشگاه‌های متداول حدود یک‌چهارم خواهد بود.

نوروزی یادآور شد: کوتاه‌بودن اجرای پروژه و درنتیجه سرعت بازدهی اقتصادی، سرمایه‌گذاری در احداث واحدهای MTG را برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی بسیار مقرون‌به‌صرفه و سودده کرده است.

دیگر خبرها

  • هلال احمر دیگر انبار خالی ندارد/ اگر اجازه دهند نمی‌گذاریم بیمار بدون دارو برگردد
  • اوجی: افزایش ۴۶ درصدی استفاده از کارت سوخت شخصی در پمپ‌های بنزین
  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت
  • تراز دریاچه ارومیه به ۱۲۷۰.۶۰ متر رسید/لزوم تغییر الگوی کشت
  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت
  • افزایش قیمت گاز در اروپا؟!
  • ماشه افزایش قیمت گاز در اروپا چکانده می‌شود
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • قیمت عجیب بنزین آنلاین
  • قیمت عجیب بنزین آنلاین / ۱۰ لیتر ۶۹ هزار تومان